2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepınıze tesekkur ederım bugun oglum ıyı sadece burnunun ustunde ve agzının ıçınde kan oturmus herseyı çok ıyı dılegım geçmıs olsun canım alyamada

iyi geceler herkese

ayy butun melekler hastalanmis ya ben yokken kiymam hic birinee

emelim papatymn iyi olmasina cok sevindim

mellekcigim ali tunamada cok üzüldm ya cok gecmis olsun

aysinimm bebem cok gecmis olsunn pamugumaa

kiz dünür dövecemm seniii hastami ettin yavrumuu delüüüüü oraya gelince gör sen kizimi alicam sendnn al sende ogluna bak kaydirigubbakcemile3 saka sakaa cok üzüldüm ya kiyamam yavruma ben hem sana kiyamam hemde askima kiymm ya cok dikkat et kendine ve askima nolur ben gelene kadar iyilesin emii bak ist dagiticaz ona göreeee

unutklarim varsa simdiden özürr dilerimm

bize gelince benim yaramaz oglmun iki diside baya cikdi ve artk koluma heryerime saldiriyo isiriyo hatta esmin ananesini kolari burusmusya daha kolay isiriliyo diye onun kucagina gidince kadini delik desik ediyokaydirigubbakcemile3

ben de cok mutluyum bende guatr var biliyosnuzdur ondan dolayi cok sikinti yasadim günlerdir kanser riski tasiyosun falan dediler resmn öldüm bittim aglamakdan ama süküür sonuclar temiz ilac tedavisine devamm allhim beni evladima bagisladiii

hadi kizlar iyi geceler hepinize ben kacar yatayim yarin giricm ginee öptümmm bass bass

kızlar hepinize günaydın.... hafta sonu bağlanamadım kusuruma bakmayın çok telaşeli geçti, hepinizi çok özledim....
emelcim canım çok çok geçmiş olsun, nazarlardan korusun yiğidi... papatyamız o bizim, geçmiş olsun tekrar...

Selam kızlar,
Evdeyim, dişim acayip ağrıyor, başım daha çok ağrıyor. Evde yapılacak çok iş var.
Bugün doktora gittik. Alı Tuna'nın 7 ayı doluyor artık. Rotavirüsün 3.dozunu da vurulduk.
Boy 70.5 kilo 7360 gr. Doktor bu kadar hareketli bir bebeğin bu kadar az kilo alması normal dedi.
Dişleri arka arkaya çıkacak büyük ihtimal dedi. Çünkü her tarafı kabarmış ve çıkarmakda zorlanıyor anlaşılan dedi. Galiba deltinox jel kullanacam. Çünkü bugün devamlı eli ağzında zırlıyor.:(

Birde doktordan eve geldim öğlen 12.30 gibi. Ali Tuna'yı yatağına yatırdım. Ali Tuna için ocağa sebze attım. Yorgunluktan uykuya dalmışım. Ali Tuna'nın çığlığına uyandım. Yatağına koştum baktım yok. Bi baktım yerde. :( Tutunarak ayağa kalkmışş hop yere :(
Doktor zaten bu çocuk oturmak istemiyor direkt kalkmak istiyor dedi. İstese oturur dedi. Kızlar salondada hep kenarlara yastık koydum onların bile üstüne tırmanıyor kafayı küt küt duvara vuruyor.
selam kızlar bugun çok kotuyum sabah uyandık oglanı yanıma aldım benım saçımı felan çekıyordu bende babasının yanına koydum onune yastıkları koydum odayı toplamaya geldım 2-3 dk sonra gumm dıye bır ses sonra oglan aglamaya basladı ıçerı bı gıttım esımın kucagında agzı burnu kan hemen dr aradım gıttık dudagı patlamıs ust diş kemesıne kan oturmus burnu sıstı dr bırsey yok amam tomografı çekelım dedı uyutmak ıçın ılaç verdıler papatyam uyumadı dr eskı aktıvıtesıne dondu sımdı uyumazsa bırdaha uyumaz bu dedı
gıdın eve gece allah gostermesın bırsey olursa arayın dedı allahım yavrum sana emanet

canım Ali Tuna ya ve Yiğit e sarı papatyama çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah beterinden korusun sanırım ikinizde atlatmışsınız ama okurken tüylerim diken diken oldu kıyamam ben onlara tekrar geçmiş olsun kızlar...

selam herkeze iyi pazarlar Emel Melek çok geçmiş olsun kızlar :( üzüldüm ya
bizde dün geceden beri ateşler içinde yatıyoruz :( kuzum hasta oldu ne yapsam inmedi ateşi sabahın korunden berı hastanedeyiz anca geldik eve grip olmuş kuzum ya bi görseniz nasıl baygın baygın yatıyor yanakları al al oldu of çok kotu bu hastalık
ayşinim sizede geçmiş olsun canıma..

canım Alya mada çok geçmiş olsun şu sıralar bir salgın var galiba Ada da da ishal halsizlik zaman zaman ateş... napıcağımı şaşırdım valla hafta sonu hep bunlarla uğraştım Alya şimdi nasıl biraz daha iyi mi

kızlar bu arada günaydın herkese umarım bugün herkes iyidir güzel sağlıklı mutlu haberlerinizi alırız işallah
aramızda 6. ayını dolduranlar olmuş yarı yaşlarınız hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı mutlu daha nice yıllara bizimde bugün 6. ayımız doldu :)

Saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Allah'tan bişeyi yok. Melekler korudu oğlumu. Yatağını en alt seviyeye getirdim. Valla hala şaşırıyorum ordan nasıl düştü diye.
Bu arada artık biyerlere tutunup kalkıyor kendi başına. Emeklememiz çok uzun sürmeyecek sanırım

Offf Dilek nasıl hasta oldu Alya :( Canım benim kıyamam büyük geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşip annesine gülücükler atsın

emda arkadaşım günaydın sizede büyük geçmiş olsun. Bu arada çekilişte bana çıktın. Ama ben kızını hiç tanımıyorum :(

iyi geceler herkese

ayy butun melekler hastalanmis ya ben yokken kiymam hic birinee

emelim papatymn iyi olmasina cok sevindim

mellekcigim ali tunamada cok üzüldm ya cok gecmis olsun

aysinimm bebem cok gecmis olsunn pamugumaa

kiz dünür dövecemm seniii hastami ettin yavrumuu delüüüüü oraya gelince gör sen kizimi alicam sendnn al sende ogluna bak kaydirigubbakcemile3 saka sakaa cok üzüldüm ya kiyamam yavruma ben hem sana kiyamam hemde askima kiymm ya cok dikkat et kendine ve askima nolur ben gelene kadar iyilesin emii bak ist dagiticaz ona göreeee

unutklarim varsa simdiden özürr dilerimm

bize gelince benim yaramaz oglmun iki diside baya cikdi ve artk koluma heryerime saldiriyo isiriyo hatta esmin ananesini kolari burusmusya daha kolay isiriliyo diye onun kucagina gidince kadini delik desik ediyokaydirigubbakcemile3

ben de cok mutluyum bende guatr var biliyosnuzdur ondan dolayi cok sikinti yasadim günlerdir kanser riski tasiyosun falan dediler resmn öldüm bittim aglamakdan ama süküür sonuclar temiz ilac tedavisine devamm allhim beni evladima bagisladiii

hadi kizlar iyi geceler hepinize ben kacar yatayim yarin giricm ginee öptümmm bass bass

canım ya büyük geçmiş olsun. bilmiyordum. eminimki zor günler geçirmişsindir.
Bende diyorum bu kız niye gelmiyor artık. Niye Arda'mızın son fotolarını eklemiyor da özletiyor bize diye düşünüyordum.

oy melek ordan da düştüyse yapacak bişey yok yer yatağı kesin çözüm(:(

kızlar Ada beni çıldırtacak sürekli popyu ahavaya dikip ilerlemeye çabalıyo kendini yerden yere vuruyo

canım yer yatağı hiç çözüm değil. emekleyip gidiyor kenardaki yastıklara tırmanıyor. Yastıkların üzerinde diz üstü durup kafasını vuruyor duvara.

En alt seviyeye getirdim yatağını. Eğilip doğrulurken belim kopuyor artık ama başka çözüm yok
Bu arada Ali Tuna da öyle başlamıştı. Popoyu havaya dikiyordu hatta fotosunu eklemiştim. Bu sefer keşke böle kalsa diyeceksin. Öyle bir hızlı emekliyorlarki

melek gerçekten ordan nasıl düştü yaaa hayret ettim çok geçmiş olsun

bende hayret ettim zaten yatağında göremeyip yerde görünce ayaklarım ellerim hep titredi.

Melek - Emel geçmiş olsun canlarım. Kıyamam ben guzucuklara. İçim bir tuhaf oldu okurken.. Onların canları yanmasın dayanılmaz.. Artık daha zor günlerimiz var,gözümüzü ayıramayacaz..

saol tatlım Allah hiçbirimize acıalrını göstermesin yaşatmasın.

amannnn çok üzüldüm yaa... çok ama çok geçmiş olsun Ali Tuna ve Yiğit e . tabi Melek ve Emele dde. öok kötü oldum okurken. ya napıcaz ben de bu sabah düşündüm yatağını biraz daha aşağı indiriyim diye. gerçi kızım daha kalkamıyo. canlarım yaaaasenağlama

bu arada Melekcim sana d a dişinden dolayı geçmiş olsun. diş çok zor. biz de hasta olduk. Ela nın azaldı Ela benim yüzüme doğru öksürdü ve hapşurdu. 2 gündür hastayız babası ben Ela...

bu arada ben de geçen hafta tencerede sebze yaktım hem de nasıl yaktım.Ela da yemek bekliyo. kül olmuş hepsi. kapkara bi kabak sanırım ve patates kalmıştı. diğerleri külleşmişti...tenceremin rengi değişti şimdi öyle kullanıyorum....

canım sizede geçmiş olsun bilmiyordum hasta olduğunuzu. Kalkamıyor falan deme birden kalkıveriyorlar işte.

selam kızlar..melek ve emel çok geçmiş olsun sizlere Allah korumuş meleklerinizi....benim kızımda düşmüştü yataktan bizim yataktan ama galiba yumuşak iniş yapmıştı pek ağlamadı...

bugün tam 6 ayımız bitti yarı yaşımız oldu...yarı yaş kutlamasına akşam kızımın iki dişini buldum.alttaki iki dişi çıkmış...hiç farkında değilim..kabarıklık vardı biir süredir ama daha vaktimiz vardır sanıyordum akşam bi baktım çıkıvermişler...

canım bizim 2.düşüşümüz valla bu. Ne yapacam ben bu çocukla ya. Yarı yaşınız kutlu olsun ve dişlerinizde :)

selam kızlar çok mutluyum yoğurt yapmayı becerdim kaydirigubbakcemile4

bi de kızıma yedirmeyi becerebilirsem tam süper olacakkaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzel annesi el emeğiyle yapmış o yoğurtlar bal şeker olsun meleğine.

ayşin ve dılek cok gecmiş olsun defnemızınde ıncısı hayırlı olsun kızlar doktor sızxe 6. ayındada kalca röntgenı ıstedımı benım doktorum ıstedı kalca cıkıgı yok şükürde bırde 6. ayda görelım demişti

bize de ilk zamanlarda yaptırdığımızda kalça usg.si çeken doktor 7.ayda yine gelmeniz gerekir dedi. Cumartesi kendi doktoruna sordum gerek yok dedi. Bişey olsa bu kadar hareketli olabilir mi çocuk bişey görünmüyor gerek yok dedi.

kızlar hepınıze tesekkur ederım bugun oglum ıyı sadece burnunun ustunde ve agzının ıçınde kan oturmus herseyı çok ıyı dılegım geçmıs olsun canım alyamada

Canım ya geçmişi özellikle Yiğit için okuyorum bi gelişme var mı diye.Daha iyi olduğuna sevindim.
Bu aradada bi sürü hasta haberi almış oldum. :(

Önce geçmişi okuduğum için günaydın demek sonraya kaldı.
Herkese günaydın.
Mutlu bir gün olsun inşallah.

Sabah sabah oturdum bilgisayarın başına. Oğlan uykuya dalmışken bulaşıklarımı yıkayıp,kuzumun öğlen sebzesini pişireyim bari.

Back