2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hay ben bu internetiiiiiiii.......
Dünden beri gidip gidip geliyo sinir etti.
Bari gideyim artık da bulaşıklar kurudu.. Ama ara sıra yetişirim ellerimi kurulayıp.. Pc yi masanın üstüne alayım. :))

allah buket ne diyim sanaaa
bi laf söyledin o şarkı ağzıma dolandı ama gerisi yok sadece nakarat :)))))))

bu arada anılım yakışıklı damadım çok tatlı bakıyor bana ordannnŞeniz
bu arada fenerli salıncağa binmişsiniz gözümden kaçmadı pekde yakışmış alkisalkisalkis

kızlar işten çok takip edemedim yazdıklarınızı kusura bakmayın öğleden sonra için izin aldımda işlerimi bitirip çıkayım diye acele ettim biraz, bugün aşı günümüz oğluşuma aşı yaptırcam

Akşam babası saçlarını taradı,arada da çapkın bakışımı öğretti ne???

Ama biz cimbomluyuz noooolcak????

Liyaa oğlum diyorki ben doğuştan fanatik cimbomluyum.. Ama yavuklum istediği takımı tutmakta özgür.

bu ay aşınız çok. şimdiden geçmiş olsun.inş çok ağlamaz.

emda yarı yaşınız melek 7. ayınız hayırlı uğurlu gelsin inş.

saol güzelim.

Sabah sabah oturdum bilgisayarın başına. Oğlan uykuya dalmışken bulaşıklarımı yıkayıp,kuzumun öğlen sebzesini pişireyim bari.

hamileyken de çok marifetliydin sen. Sabahtan bütün işler bitiyordu :)

melek ve emda yeni aylarınız hayırlı olsun..

saol canım. teşekkür ederiz

Melekcim doğumdan sonaki halim berbat ama çok saldım.. Çünkü derman bulamıyorum kendimde.. Uykusuzluk mahvetti beni. Özellikle kan hapını bıraktığımda daha çok bitkin oluyorum el sallamaya bile takatim kalmıyor kaldıki iş-güç yapayım.. Daha devam ediyorum kan hapına.

selam gençlik ben geldim :))
off yorgunum haftaya yorgun başladımmm buketim aynen ben de halsizim

Erkek bebek anneesi çok yok aramızda ama ben yine de söyleyeyim dedim.
Ali Tuna 1 aydır falan arada titreme gibi irkilme gibi bişeyler yapıyor. Yani öyle bildiğimiz titreme değil, hani büyükler ay ruhum yoklandı ay boş bulundum diye irkilirler ya öyle birşey.

ılk başlarda çok önemsemedim ama doktora sordum Cumartesi. Peki dedi çiş yaptğı zamanlar böyle yapıyor olabilir mi dedi hiç dikkat etmemiştim. Bezini kontrol et yeni mi yapmış sıcak mı diye. Bu illa sünnet derisinin darlığı, iltihaplı olduğu anlamına gelmez çişini yaparken rahatsız olduğu içinde yapabilir dedi.
Biz muaynede ilk başta sünnet düşündüğümüzü söylemiştik o zaman bir an önce yaptırırsanız iyi olur dedi. Eylül 17 gibi düşünüyorum. Gidecek Ali Tuna'nın yarısı :)))
Bu arada dün akşam yıkarken yine irkildi titredi bi baktım çiş yapıyooor :)

Ezgiciğim hoşgeldin özledik seni. Nerelerdesin? Bayadır denk gelemiyoruz. Nil'i takip ediyorum maşallah çok tatlı olmuş. Dükkan nasıl gidiyor.

selam fistiklar :)

MELEK cok gecmis olsun canim artik uzun bi maraton basliyo desene 7. ayinizda hayirli olsun bizde 9 unda 5 ayi dolduruyoz :))

EMEL cim sanada buyuk gecmis olsun dikkat et papatyaya isler beklesin biraz !

ASLIII yerim ben o dotu :))

cok yorgun ve uykusuzum ek gidaya basladim Nil meyveden cok sebze seviyor aksamlari etle karisik sebze pureleri verdim oglenleri meyve sabahlari tahilli kahvalti ama sanirim agir geldi kabiz oldu kizim simdi aksam yemegini kestim biraz duzeldi. bizde daha dis yok emeklemede yok ayin 10 unda kilo olcumu yapilcak umarim bu sefer kilo almistir. bugunde en durgun pazartesimi yasiyorum bugun okullar acildi ondan galiba.

saol melekcim bende ozluyorum buralari neler kaciriyorum diye hep aklim burda , Nil gunden gune cok daha tatlilasiyo masallah kizima hergun daha cok seviyorum asigim asiikkk :)) dukkan cok sukur iyi gidiyor bugun biraz durgun carsi , simdi Gulen aradi yuruyerek buraya geliceklermis Nille onlari bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…