2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy melek ordan da düştüyse yapacak bişey yok yer yatağı kesin çözüm(:(

kızlar Ada beni çıldırtacak sürekli popyu ahavaya dikip ilerlemeye çabalıyo kendini yerden yere vuruyo

Melek - Emel geçmiş olsun canlarım. Kıyamam ben guzucuklara. ıçim bir tuhaf oldu okurken.. Onların canları yanmasın dayanılmaz.. Artık daha zor günlerimiz var,gözümüzü ayıramayacaz..

amannnn çok üzüldüm yaa... çok ama çok geçmiş olsun Ali Tuna ve Yiğit e . tabi Melek ve Emele dde. öok kötü oldum okurken. ya napıcaz ben de bu sabah düşündüm yatağını biraz daha aşağı indiriyim diye. gerçi kızım daha kalkamıyo. canlarım yaaaasenağlama

bu arada Melekcim sana d a dişinden dolayı geçmiş olsun. diş çok zor. biz de hasta olduk. Ela nın azaldı Ela benim yüzüme doğru öksürdü ve hapşurdu. 2 gündür hastayız babası ben Ela...

bu arada ben de geçen hafta tencerede sebze yaktım hem de nasıl yaktım.Ela da yemek bekliyo. kül olmuş hepsi. kapkara bi kabak sanırım ve patates kalmıştı. diğerleri külleşmişti...tenceremin rengi değişti şimdi öyle kullanıyorum....

selam herkeze iyi pazarlar Emel Melek çok geçmiş olsun kızlar :( üzüldüm ya
bizde dün geceden beri ateşler içinde yatıyoruz :( kuzum hasta oldu ne yapsam inmedi ateşi sabahın korunden berı hastanedeyiz anca geldik eve grip olmuş kuzum ya bi görseniz nasıl baygın baygın yatıyor yanakları al al oldu of çok kotu bu hastalık
ayşinim sizede geçmiş olsun canıma..

bizde dün geceden beri ateşler içinde yatıyoruz :( kuzum hasta oldu ne yapsam inmedi ateşi sabahın korunden berı hastanedeyiz anca geldik eve grip olmuş kuzum ya bi görseniz nasıl baygın baygın yatıyor yanakları al al oldu of çok kotu bu hastalık
ayyy kıyamam ben alyama çok geçmiş olsun canımmmm
şimdi nasıl düştü mü ateşi?

selam kızlar..melek ve emel çok geçmiş olsun sizlere Allah korumuş meleklerinizi....benim kızımda düşmüştü yataktan bizim yataktan ama galiba yumuşak iniş yapmıştı pek ağlamadı...

bugün tam 6 ayımız bitti yarı yaşımız oldu...yarı yaş kutlamasına akşam kızımın iki dişini buldum.alttaki iki dişi çıkmış...hiç farkında değilim..kabarıklık vardı biir süredir ama daha vaktimiz vardır sanıyordum akşam bi baktım çıkıvermişler...

Alyayada çok geçmiş olsun dilek...ınşallah düzelir bir an önce....
Adaşım sizede geçmiş olsun ...kıyamam ben onlara...

ayşincim sizede ailece geçmiş olsun canım
zaten bir eve hastalık girince tüm bireyleri yoklamadan gitmiyor
acil şifalar diliyorum

selam kızlar..melek ve emel çok geçmiş olsun sizlere Allah korumuş meleklerinizi....benim kızımda düşmüştü yataktan bizim yataktan ama galiba yumuşak iniş yapmıştı pek ağlamadı...

bugün tam 6 ayımız bitti yarı yaşımız oldu...yarı yaş kutlamasına akşam kızımın iki dişini buldum.alttaki iki dişi çıkmış...hiç farkında değilim..kabarıklık vardı biir süredir ama daha vaktimiz vardır sanıyordum akşam bi baktım çıkıvermişler...
canımmm yarı yaşınız ve dişleriniz hayırlı uğurlu olsunn

selam kızlar çok mutluyum yoğurt yapmayı becerdim kaydirigubbakcemile4

bi de kızıma yedirmeyi becerebilirsem tam süper olacakkaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun Dilekciğim, sana tavsiyem bu arada sen maske tak canım. ben takmadım şimdi evde yaşayan ölü gibi geziniyoruz. eminim bana ela bulaştırdı bunu. tabi onu hasta eden de bendim öcünü aldı kızım. ama çabuk kendime gelmeye çalışıyorum yarın yalnızım ne de olsa.
Adaşım yarı yaşınız kutlu olsun Defne size güzel bi hediye vermiş. maaşallah çok da belli etgmemeiş ağrı ateş. tütütütüüüü....
sağol Fundacım. bu havalar çok kötü yaaa... kışa napıcaz bilmiyorum...

rebecacımayş pardon adını unuttum... canım Ela da yoğurt sevmiyodu içine elme püresi yaptım biraz da pekmez ekledim sevdi. gerçi pekmez ve yoğurt olmamalı ama böyle alıştırıcaz. tebrik ederim ilk yoğurdu da yapmışsın. bize de anlatsana?

Dilek ve Ayşin geçmiş olsun canlarım..
Bugünlerde hava değişimi çok dikkat etmemiz lazım... Zaten başladık nasıl giyinsek demeye...

ayşin ve dılek cok gecmiş olsun defnemızınde ıncısı hayırlı olsun kızlar doktor sızxe 6. ayındada kalca röntgenı ıstedımı benım doktorum ıstedı kalca cıkıgı yok şükürde bırde 6. ayda görelım demişti

Dilek çok geçmiş olsun alyaya
Elacım bir türlü atamadı hastalığı sıkıldı anneme babama atıyımda kurtulayım dedi :)

Ayşincim dişleriniz hayırlı olsun

Saolun kızlar akşam üstüne dogru şükür ki düştü ateşi burnu tıkalı sesi kısıldı ağlamaktan çıldırdı resmen ay kızlar sıyırmak üzereyim yaa :( çok huysuz 3 kadın baş edemiyoruz :( en kısazamanda bi bakırköy yaparım bu gidişle :)

oy melek ordan da düştüyse yapacak bişey yok yer yatağı kesin çözüm(:(

kızlar Ada beni çıldırtacak sürekli popyu ahavaya dikip ilerlemeye çabalıyo kendini yerden yere vuruyo
ısır annesi sen de o poposunu kaydirigubbakcemile3 ada da yapıyo aynı şeyi yere ince bişey koymuştum onun üstünde debeleniyodu böyle yapmaya başlayınca kalın bi yorganı 2 kat yaptım yumuşak yumuşak düşüyo şimdi kızım :lepi:

amannnn çok üzüldüm yaa... çok ama çok geçmiş olsun Ali Tuna ve Yiğit e . tabi Melek ve Emele dde. öok kötü oldum okurken. ya napıcaz ben de bu sabah düşündüm yatağını biraz daha aşağı indiriyim diye. gerçi kızım daha kalkamıyo. canlarım yaaaasenağlama

bu arada Melekcim sana d a dişinden dolayı geçmiş olsun. diş çok zor. biz de hasta olduk. Ela nın azaldı Ela benim yüzüme doğru öksürdü ve hapşurdu. 2 gündür hastayız babası ben Ela...

bu arada ben de geçen hafta tencerede sebze yaktım hem de nasıl yaktım.Ela da yemek bekliyo. kül olmuş hepsi. kapkara bi kabak sanırım ve patates kalmıştı. diğerleri külleşmişti...tenceremin rengi değişti şimdi öyle kullanıyorum....
canım çok geçmiş olsun bu arada birimiz ev yakmazsak iyidir bu aralar herkes bi tencere feda ediyo bende yaktım geçen gün

çok geçmiş olsun tatlım nooldu bu mart bebişlerine yahu kıyamam ben ona

canım yarı yaşınız da dişleriniz de hayırlı olsun opuyorumnanaktan

selam kızlar çok mutluyum yoğurt yapmayı becerdim kaydirigubbakcemile4

bi de kızıma yedirmeyi becerebilirsem tam süper olacakkaydirigubbakcemile3
:lepi: alkisalkisalkis bende içine bişeyler karıştırıp veriyorum armut ve muzu baya seviyor sade yoğurt yamiyor sıpam

Back