Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben o popoyu yerimmmmmm sırnaşık şeyoy melek ordan da düştüyse yapacak bişey yok yer yatağı kesin çözüm(
kızlar Ada beni çıldırtacak sürekli popyu ahavaya dikip ilerlemeye çabalıyo kendini yerden yere vuruyo
ayyy kıyamam ben alyama çok geçmiş olsun canımmmmselam herkeze iyi pazarlar Emel Melek çok geçmiş olsun kızlarüzüldüm ya
bizde dün geceden beri ateşler içinde yatıyoruzkuzum hasta oldu ne yapsam inmedi ateşi sabahın korunden berı hastanedeyiz anca geldik eve grip olmuş kuzum ya bi görseniz nasıl baygın baygın yatıyor yanakları al al oldu of çok kotu bu hastalık
ayşinim sizede geçmiş olsun canıma..
canımmm yarı yaşınız ve dişleriniz hayırlı uğurlu olsunnselam kızlar..melek ve emel çok geçmiş olsun sizlere Allah korumuş meleklerinizi....benim kızımda düşmüştü yataktan bizim yataktan ama galiba yumuşak iniş yapmıştı pek ağlamadı...
bugün tam 6 ayımız bitti yarı yaşımız oldu...yarı yaş kutlamasına akşam kızımın iki dişini buldum.alttaki iki dişi çıkmış...hiç farkında değilim..kabarıklık vardı biir süredir ama daha vaktimiz vardır sanıyordum akşam bi baktım çıkıvermişler...
ısır annesi sen de o poposunu kaydirigubbakcemile3 ada da yapıyo aynı şeyi yere ince bişey koymuştum onun üstünde debeleniyodu böyle yapmaya başlayınca kalın bi yorganı 2 kat yaptım yumuşak yumuşak düşüyo şimdi kızım :lepi:oy melek ordan da düştüyse yapacak bişey yok yer yatağı kesin çözüm(
kızlar Ada beni çıldırtacak sürekli popyu ahavaya dikip ilerlemeye çabalıyo kendini yerden yere vuruyo
canım çok geçmiş olsun bu arada birimiz ev yakmazsak iyidir bu aralar herkes bi tencere feda ediyo bende yaktım geçen günamannnn çok üzüldüm yaa... çok ama çok geçmiş olsun Ali Tuna ve Yiğit e . tabi Melek ve Emele dde. öok kötü oldum okurken. ya napıcaz ben de bu sabah düşündüm yatağını biraz daha aşağı indiriyim diye. gerçi kızım daha kalkamıyo. canlarım yaaaasenağlama
bu arada Melekcim sana d a dişinden dolayı geçmiş olsun. diş çok zor. biz de hasta olduk. Ela nın azaldı Ela benim yüzüme doğru öksürdü ve hapşurdu. 2 gündür hastayız babası ben Ela...
bu arada ben de geçen hafta tencerede sebze yaktım hem de nasıl yaktım.Ela da yemek bekliyo. kül olmuş hepsi. kapkara bi kabak sanırım ve patates kalmıştı. diğerleri külleşmişti...tenceremin rengi değişti şimdi öyle kullanıyorum....
çok geçmiş olsun tatlım nooldu bu mart bebişlerine yahu kıyamam ben onaselam herkeze iyi pazarlar Emel Melek çok geçmiş olsun kızlarüzüldüm ya
bizde dün geceden beri ateşler içinde yatıyoruzkuzum hasta oldu ne yapsam inmedi ateşi sabahın korunden berı hastanedeyiz anca geldik eve grip olmuş kuzum ya bi görseniz nasıl baygın baygın yatıyor yanakları al al oldu of çok kotu bu hastalık
ayşinim sizede geçmiş olsun canıma..
canım yarı yaşınız da dişleriniz de hayırlı olsun opuyorumnanaktanselam kızlar..melek ve emel çok geçmiş olsun sizlere Allah korumuş meleklerinizi....benim kızımda düşmüştü yataktan bizim yataktan ama galiba yumuşak iniş yapmıştı pek ağlamadı...
bugün tam 6 ayımız bitti yarı yaşımız oldu...yarı yaş kutlamasına akşam kızımın iki dişini buldum.alttaki iki dişi çıkmış...hiç farkında değilim..kabarıklık vardı biir süredir ama daha vaktimiz vardır sanıyordum akşam bi baktım çıkıvermişler...
:lepi: alkisalkisalkis bende içine bişeyler karıştırıp veriyorum armut ve muzu baya seviyor sade yoğurt yamiyor sıpamselam kızlar çok mutluyum yoğurt yapmayı becerdim![]()
bi de kızıma yedirmeyi becerebilirsem tam süper olacakkaydirigubbakcemile3