Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emelim çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm inan umarım bişeyi yoktur allah korusun çok mu yüksekti yatak sanırım yüzüstü düştüki dudağı kanamış offfff kıyamam sarı civcivime
geç miş olsun emelcimm ay yazık papatyama(( annesi çok iyi gözlemle olur mu bugece?her bebek düşer düşmeyen bebek az ama papatyam hasarlı düşmüş canım benim
ahhh yaaa benim canım yandı sanki çok geçmiş olsun nasıl acıdı kimbilir kıyamam sarı papatyamıza
gerçekten çok üzüldüm canım ya.çok geçmiş olsun.içim sızladı benim..gözlerim dolu dolu oldu..
Allahım sen koru yarabbim yiğitimizi..
canım ya bugünlerde bi de korkusundan uyanır belki ada çok korkmuştu 2-3 gün sıçrayarak uyanmıştı hep bol bol sar sarmala yiğidimi annesihepınıze çok tesekkur ederım kızlar aslım gıdıp gelıp pasama bakıyom ama galıba benım oglana nazar degıyo uykusundan sıçrayarak uyanıyordu kaç gundur bıde uykusunda aglıyordu
selam kızlar bugun çok kotuyum sabah uyandık oglanı yanıma aldım benım saçımı felan çekıyordu bende babasının yanına koydum onune yastıkları koydum odayı toplamaya geldım 2-3 dk sonra gumm dıye bır ses sonra oglan aglamaya basladı ıçerı bı gıttım esımın kucagında agzı burnu kan hemen dr aradım gıttık dudagı patlamıs ust diş kemesıne kan oturmus burnu sıstı dr bırsey yok amam tomografı çekelım dedı uyutmak ıçın ılaç verdıler papatyam uyumadı dr eskı aktıvıtesıne dondu sımdı uyumazsa bırdaha uyumaz bu dedı
gıdın eve gece allah gostermesın bırsey olursa arayın dedı allahım yavrum sana emanet
selam kıslar,
bilin bakalım niye giremedim 2 gündüürrr tabi kii misafirim geldii genee. 2 gün üst üstee ben kervansaray gibi hissediyorum artık kendimi hahahahha. üstüne üstlük ozanın uykusu da berbat çığlık çığlığa ağlıyor geceleri offf off ne zor uykusuzluk değil mii?
iyi geceler hatunlar
ay yazımı bitirmeden gönderdim :) neyse kendimizi unutcaz yakında diyordum
bu arada melek canım maaşallah ali tunaya yataktan nasıl çıkmış yahu kendi yatağından mı?
selam kızlar bugun çok kotuyum sabah uyandık oglanı yanıma aldım benım saçımı felan çekıyordu bende babasının yanına koydum onune yastıkları koydum odayı toplamaya geldım 2-3 dk sonra gumm dıye bır ses sonra oglan aglamaya basladı ıçerı bı gıttım esımın kucagında agzı burnu kan hemen dr aradım gıttık dudagı patlamıs ust diş kemesıne kan oturmus burnu sıstı dr bırsey yok amam tomografı çekelım dedı uyutmak ıçın ılaç verdıler papatyam uyumadı dr eskı aktıvıtesıne dondu sımdı uyumazsa bırdaha uyumaz bu dedı
gıdın eve gece allah gostermesın bırsey olursa arayın dedı allahım yavrum sana emanet
uyuyor deryacım sımdı aman kızlar bebeklerınız emeklemıyor dıye asla kendı basına koymayın
Fundacım evet zor ama yarım gün hatta 2 saat o yüzden katlanabilirim ama dediğin gibi hazırlıksız olunca düzenim bozuldu birden.
Melekcim geçmiş olsun yatak derin değilmiydi ya napıcan aşağıya iniyor mu?Ayrıca iyi mi birşeyi yok dimi?
Seninde dişine geçmiş olsun.Tencereyide boşver...
Saol bitanem. Derin di tabi. Fotolarını görmüştün. O şekildeydi. 3 Kademeleli. Orta kademede. Bugün en alta alacam artık.
Emelcim tekrar çok geçmiş olsun![]()