2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Liyaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel de şu yavuklunla ilgilen yaa. Çok huysuz olmaya başladı. Durduk yere ağlıyo,mızmızlanıyo. Gezdikmi ya da kucakta oldumu sorun yok.. Arkanı dönme yeterki başlıyo vız vız cız cız..

buketcim bunlar birbirini mi özledi acaba diyorum yaaadelikafadulden
aynı ilgi istediği Liya'da da var çünkü
ne yapsak ki CADIARZU

Buluşturalım kuzucukları dünürcüm. Bütün eziyetleri bize bunların.. Bir görüş ayarlayalım da hasret gidersinler. Uslanırlar belki :))

hakılısın kesin buluşturmak lazım bunları kaydirigubbakcemile5
yazık 6 aydır görüşmedilerrrkaydirigubbakcemile3

selam kızlar.. bizimkiler baba oğul uyuyorlarr bende evi toparladım biraz size bi bakayım dedimm..
kızlar ben oğlumu hala yoğurtla tanıştıramadımm aranızda hazır yoğurt veren varmı yaaa
canım ben de evde yapmaya çalışıyorum ama yapamadığımda babymix i çok severek yiyor hatta dün içine havuç ve elma püresi kattım bayıldı

selam canım iyi atlatmışsın kaydirigubbakcemile3

saol canım ewet canım kızım çok akıllıydı hiç üzmedi annesini
bu arada yarın doğum günümmafoldumben 32oluyorum bence artık doğum günü kutlamamalıyım öyle kalsın yaşımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]canım şimdiden kutlu olsun doğum günün yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur getirsin ailele ve nice mutlu yıllara opuyorumnanaktan ama öyle deme ya her yaşın ayrı bi güzelliği var bence hem 32 kötü değil ki kadınların en iyi yaşının 40 olduğu söylenir kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar,
Evdeyim, dişim acayip ağrıyor, başım daha çok ağrıyor. Evde yapılacak çok iş var.
Bugün doktora gittik. Alı Tuna'nın 7 ayı doluyor artık. Rotavirüsün 3.dozunu da vurulduk.
Boy 70.5 kilo 7360 gr. Doktor bu kadar hareketli bir bebeğin bu kadar az kilo alması normal dedi.
Dişleri arka arkaya çıkacak büyük ihtimal dedi. Çünkü her tarafı kabarmış ve çıkarmakda zorlanıyor anlaşılan dedi. Galiba deltinox jel kullanacam. Çünkü bugün devamlı eli ağzında zırlıyor.:(

Birde doktordan eve geldim öğlen 12.30 gibi. Ali Tuna'yı yatağına yatırdım. Ali Tuna için ocağa sebze attım. Yorgunluktan uykuya dalmışım. Ali Tuna'nın çığlığına uyandım. Yatağına koştum baktım yok. Bi baktım yerde. :( Tutunarak ayağa kalkmışş hop yere :(
Doktor zaten bu çocuk oturmak istemiyor direkt kalkmak istiyor dedi. ıstese oturur dedi. Kızlar salondada hep kenarlara yastık koydum onların bile üstüne tırmanıyor kafayı küt küt duvara vuruyor.

selam gençlikkk
meleğim geçmiş olsunnn maaşallah Ali Tuna mıza baq zayıf değil çocuk doktor doğrusunu sölemiş.bukett ösledik ama seniiii
funda çekiliş kaçta canooo?

melekcim geçmiş olsun canım ben de unuttum dün tencereyi kurtarmaya çalışıyorum şimdi :) nolcak bu halimiz a

ay yazımı bitirmeden gönderdim :) neyse kendimizi unutcaz yakında diyordum
bu arada melek canım maaşallah ali tunaya yataktan nasıl çıkmış yahu kendi yatağından mı?

selam kızlar bugun çok kotuyum sabah uyandık oglanı yanıma aldım benım saçımı felan çekıyordu bende babasının yanına koydum onune yastıkları koydum odayı toplamaya geldım 2-3 dk sonra gumm dıye bır ses sonra oglan aglamaya basladı ıçerı bı gıttım esımın kucagında agzı burnu kan hemen dr aradım gıttık dudagı patlamıs ust diş kemesıne kan oturmus burnu sıstı dr bırsey yok amam tomografı çekelım dedı uyutmak ıçın ılaç verdıler papatyam uyumadı dr eskı aktıvıtesıne dondu sımdı uyumazsa bırdaha uyumaz bu dedı
gıdın eve gece allah gostermesın bırsey olursa arayın dedı allahım yavrum sana emanet

dünürüm naber gözükmüyosun ne zamandır damadım napıyor
canım burlardayım okuyorum cıkıyorum pek yaazmak nasip olmuyo damadın napsın huysuz kecı kucak Allah kucak baska bıldıgı yok :D:D
selam kızlar bugun çok kotuyum sabah uyandık oglanı yanıma aldım benım saçımı felan çekıyordu bende babasının yanına koydum onune yastıkları koydum odayı toplamaya geldım 2-3 dk sonra gumm dıye bır ses sonra oglan aglamaya basladı ıçerı bı gıttım esımın kucagında agzı burnu kan hemen dr aradım gıttık dudagı patlamıs ust diş kemesıne kan oturmus burnu sıstı dr bırsey yok amam tomografı çekelım dedı uyutmak ıçın ılaç verdıler papatyam uyumadı dr eskı aktıvıtesıne dondu sımdı uyumazsa bırdaha uyumaz bu dedı
gıdın eve gece allah gostermesın bırsey olursa arayın dedı allahım yavrum sana emanet

emelcım canımg ecmiş olsun kıyamadım yiğidime inş. bişey olmaz Allahım kımseye göstermesın şimdi nasıl uyuyormu

emelim çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm inan umarım bişeyi yoktur allah korusun çok mu yüksekti yatak sanırım yüzüstü düştüki dudağı kanamış offfff kıyamam sarı civcivime

Back