canım ben de evde yapmaya çalışıyorum ama yapamadığımda babymix i çok severek yiyor hatta dün içine havuç ve elma püresi kattım bayıldıselam kızlar.. bizimkiler baba oğul uyuyorlarr bende evi toparladım biraz size bi bakayım dedimm..
kızlar ben oğlumu hala yoğurtla tanıştıramadımm aranızda hazır yoğurt veren varmı yaaa
selam canım iyi atlatmışsın kaydirigubbakcemile3
canım burlardayım okuyorum cıkıyorum pek yaazmak nasip olmuyo damadın napsın huysuz kecı kucak Allah kucak baska bıldıgı yokdünürüm naber gözükmüyosun ne zamandır damadım napıyor
selam kızlar bugun çok kotuyum sabah uyandık oglanı yanıma aldım benım saçımı felan çekıyordu bende babasının yanına koydum onune yastıkları koydum odayı toplamaya geldım 2-3 dk sonra gumm dıye bır ses sonra oglan aglamaya basladı ıçerı bı gıttım esımın kucagında agzı burnu kan hemen dr aradım gıttık dudagı patlamıs ust diş kemesıne kan oturmus burnu sıstı dr bırsey yok amam tomografı çekelım dedı uyutmak ıçın ılaç verdıler papatyam uyumadı dr eskı aktıvıtesıne dondu sımdı uyumazsa bırdaha uyumaz bu dedı
gıdın eve gece allah gostermesın bırsey olursa arayın dedı allahım yavrum sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?