2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNNN kızlar nasılsınız prenslerim ve prenseslerim nasıl bugün
dün kuzumla çok güzel vakit geçirdik oyunlar oynadık yaramazlık yaptık eşyalar kırdık kaydirigubbakcemile3 ve doktorumuza gittik boyu 72 cm kilosu 8100gr olmuş doktorumuz çok iyi dedi alt dişleri çıkmak üzereymiş hazır sut yerine sütün gerekli olduğu herşeyde mama kullanıyorum dedim çok iyi yapıyorsun dedi keçi boynuzu pekmezi dut pekmezi üzüm pekmezi ver dedi iyi olur dedi ilk kez kan ve idrar tahlillerinide yaptırdık çok şükür hiçbirşey çıkmadı kan aldırırken elinden hiç ağlamadı aksine hemşireye laf yetiştirdi aguuu guuuguuu diye kaydirigubbakcemile3 doktorla çok güzel oynaştılar bu kız yürücek dedi hareketleri olarak ayının önünde gidiyormuş maşallah :nazar:
yalnız kızlar bayramlık için ayakkabı aymak istiyordum doktoruyla konuştum sakın alma dedi şimdilik patik şeklinde olanları kullanabilir dedi ayakkabı giyerse şuanda ayaklarında bozulma olurmuş bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
çok sevindim canım kuzunla vakit geçirebilmene bu arada maaşallah :) ben de internette okumuştum 1 yaşından önce ayakkabı giydirmek sakıncalı diye ben almadım giydirmiyorum zaten ada ayaklarıyla oynamayı çok seviyo :))

selam bebeler nasılsınız ayyyyy ben çok yorgunum hastayım ne zamandır bacaklarımın damarları çekıyordu yuruyemez hale gelıyordum dun dr gıttım fıtıgınız ılerlemıs dedı yarın emar çektırcez bakalım ne durumdaymıs agır kaldırma dedı papatyamı kım tasıyacak amannnnnnnnn
eve kadın gelecek ben on hazırlıkları yapıyorum
allahım temızlık bıtsın yerımden hıç kalkmayacam
canım geçmiş olsun y aynı dert bende de var çok kötü

slm kızlar ben geldim.ya üstümde acayip bir yorgunluk isteksizlik var.biri bana yemek yapsada bide yedirse ya kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:

günaydın gençlikkk

mahpusluğum bitti :))))) kendini kötü hissedenlere geçmiş olsun... benim yorgunluğum da geçmedi ama gece 3 gibi bülü gelmiş uynadım oturduk biraz 6,30 gibi uyudum Ada hanım da uyanıktı yatağında kendi kendine uyudu herhalde sabah bi 9 gibi uyandım Adayı bakıcıya bıraktım bi uyumuşum saat 11,30 :((( 12 de göz randevumuxz vardı iyiymiş Ada nın gözleri sağlıklıymış böcüüümm benden böylee iştee
iyi hasret gidermişinizdir bülüyle yerimseniben adayı niye götürdünüz göz doktoruna hayırdır?

gözünün kenarında ve gözkağaında sinek ısırığı gibi bişeyler vardı basit birşey dedi çapaklanma olursa bir damla verdi gitmişken 6 aylık göz muayenesini yaptı...
kuzum görüşemiyoz bülüyle napalım össledik adamı :)))):icecream:
ben yazana kadar sen cvp vermişsin bile :)
6 ayda göz muayenesi mi var? bak bilmiyodum ben bunu

Ayshınce Ayşin büyük geçmiş olsun canım.
Biz emekliyoruz. Facebookda da kısa bır video eklemiştim..
hayırlı olsun canım ada solucan misali ilerliyo hala kıçını kaldıra kaldıra :)

teşşekür ederiz özge teyzesi
Damla maaşallah kızımın adaşına sağlıkla büyüsün hepsii
Ayşincem geçmiş olsun canım minik kuzunu az öpecen artık geçene kadar :)

hoşgeldin meralcim evet ya çok sıcak biz de bugün dışarı çıktık benim izin işi için ama ada mahvoldu boynunun altı hemen pişik oldu ter içinde kaldı biz bile çok bunaldık yavrum ne hale geldi..

selam kızlar... kzımla okula gidip geliyoruz... programımı ayarlayabilirsem eşimle ikimiz bakıcaz... dua edin nolur ayarlansın şu ders programı bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum malum burası istanbul...

yoğurdu halen yapamadım mafoldumben sebze çorbası yemiyo... varsa yoksa tatlı şeyler yiycek...

selam kızlar... kzımla okula gidip geliyoruz... programımı ayarlayabilirsem eşimle ikimiz bakıcaz... dua edin nolur ayarlansın şu ders programı bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum malum burası istanbul...

yoğurdu halen yapamadım mafoldumben sebze çorbası yemiyo... varsa yoksa tatlı şeyler yiycek...

canım daninonun bebe bisküvilisi var onu dene yoğurt olarak bu biiiiirrr
ikincisi benm kız da dün yedi ilk kez öğürmeden sebzeyi o da mercimek soğan kabak çorbası yapıldı az zeytinyağlı bi de onu dene
inşallah ayarlarsınız da siz bakarsınız kuzunuza:Saruboceq:

şimdiden başladım duaya :Saruboceq: o yoğurdu bende yapamıyorum eskiden yapabiliyodum ama anamın evindeyken.burası yaramadı bana herhal.bide birisi halaa akşama bişeyler yapsa da yesek yav cokacimcoook

canım umarım ayarlarsdınız ya gerçekten bakıcı işi zor hele ki güvendiğin birini bulamazsan.. sebze çorbasını bizimki de yemiyodu ayrı ayrı haşlayıp veriyodum sebzeleri ondan da 2 kaşık ya yiyordu ya yemiyordu bugün kabak fasulye pirinç çorba yaptım yedi şaşırdım :) aslının dediği gibi daninonun var yoğurdu ya da normal yoğurda kendin de katabilirsin cicibebe ya da sevdiği meyveden katabilirsin

şimdiden başladım duaya :Saruboceq: o yoğurdu bende yapamıyorum eskiden yapabiliyodum ama anamın evindeyken.burası yaramadı bana herhal.bide birisi halaa akşama bişeyler yapsa da yesek yav cokacimcoook
evet ya birisi yapsa da ben de gelsem yesel kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

kızlar hepiniz çok sağolun... kuzularımız hep iyi olsunlar inşallah....

toplaşıp bana gelin kızlar sütlaç da yapıyom koca bi tencere:lepi:

melekçim ali tuna da baştan tombul gibiymiş. aynı benim kızım gibi ya bu kadarmı benzer. istahı nasıl simdilerde yiyomu herşeyi?

selam kızlar belım agrıyo bacaklarım agrıyo keyıfsızım bırde beyaz melek fılmını ızledım moral çöktu uffffffffffffffff

Back