Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim canım kuzunla vakit geçirebilmene bu arada maaşallah :) ben de internette okumuştum 1 yaşından önce ayakkabı giydirmek sakıncalı diye ben almadım giydirmiyorum zaten ada ayaklarıyla oynamayı çok seviyo :))GÜNAYDINNNN kızlar nasılsınız prenslerim ve prenseslerim nasıl bugün
dün kuzumla çok güzel vakit geçirdik oyunlar oynadık yaramazlık yaptık eşyalar kırdık kaydirigubbakcemile3 ve doktorumuza gittik boyu 72 cm kilosu 8100gr olmuş doktorumuz çok iyi dedi alt dişleri çıkmak üzereymiş hazır sut yerine sütün gerekli olduğu herşeyde mama kullanıyorum dedim çok iyi yapıyorsun dedi keçi boynuzu pekmezi dut pekmezi üzüm pekmezi ver dedi iyi olur dedi ilk kez kan ve idrar tahlillerinide yaptırdık çok şükür hiçbirşey çıkmadı kan aldırırken elinden hiç ağlamadı aksine hemşireye laf yetiştirdi aguuu guuuguuu diye kaydirigubbakcemile3 doktorla çok güzel oynaştılar bu kız yürücek dedi hareketleri olarak ayının önünde gidiyormuş maşallah
yalnız kızlar bayramlık için ayakkabı aymak istiyordum doktoruyla konuştum sakın alma dedi şimdilik patik şeklinde olanları kullanabilir dedi ayakkabı giyerse şuanda ayaklarında bozulma olurmuş bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
canım geçmiş olsun y aynı dert bende de var çok kötüselam bebeler nasılsınız ayyyyy ben çok yorgunum hastayım ne zamandır bacaklarımın damarları çekıyordu yuruyemez hale gelıyordum dun dr gıttım fıtıgınız ılerlemıs dedı yarın emar çektırcez bakalım ne durumdaymıs agır kaldırma dedı papatyamı kım tasıyacak amannnnnnnnn
eve kadın gelecek ben on hazırlıkları yapıyorum
allahım temızlık bıtsın yerımden hıç kalkmayacam
:roflol: :roflol:slm kızlar ben geldim.ya üstümde acayip bir yorgunluk isteksizlik var.biri bana yemek yapsada bide yedirse ya kaydirigubbakcemile3
iyi hasret gidermişinizdir bülüyle yerimseniben adayı niye götürdünüz göz doktoruna hayırdır?günaydın gençlikkk
mahpusluğum bitti :))))) kendini kötü hissedenlere geçmiş olsun... benim yorgunluğum da geçmedi ama gece 3 gibi bülü gelmiş uynadım oturduk biraz 6,30 gibi uyudum Ada hanım da uyanıktı yatağında kendi kendine uyudu herhalde sabah bi 9 gibi uyandım Adayı bakıcıya bıraktım bi uyumuşum saat 11,30(( 12 de göz randevumuxz vardı iyiymiş Ada nın gözleri sağlıklıymış böcüüümm benden böylee iştee
ben yazana kadar sen cvp vermişsin bile :)gözünün kenarında ve gözkağaında sinek ısırığı gibi bişeyler vardı basit birşey dedi çapaklanma olursa bir damla verdi gitmişken 6 aylık göz muayenesini yaptı...
kuzum görüşemiyoz bülüyle napalım össledik adamı :)))):icecream:
hayırlı olsun canım ada solucan misali ilerliyo hala kıçını kaldıra kaldıra :)Ayshınce Ayşin büyük geçmiş olsun canım.
Biz emekliyoruz. Facebookda da kısa bır video eklemiştim..
kızıma incir yedirsem dokunurmu acaba? 6 ayımız bitti hatta bugün 6 ay 3 günlüğüz
selam kızlar... kzımla okula gidip geliyoruz... programımı ayarlayabilirsem eşimle ikimiz bakıcaz... dua edin nolur ayarlansın şu ders programı bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum malum burası istanbul...
yoğurdu halen yapamadım mafoldumben sebze çorbası yemiyo... varsa yoksa tatlı şeyler yiycek...
selam kızlar... kzımla okula gidip geliyoruz... programımı ayarlayabilirsem eşimle ikimiz bakıcaz... dua edin nolur ayarlansın şu ders programı bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum malum burası istanbul...
yoğurdu halen yapamadım mafoldumben sebze çorbası yemiyo... varsa yoksa tatlı şeyler yiycek...
canım umarım ayarlarsdınız ya gerçekten bakıcı işi zor hele ki güvendiğin birini bulamazsan.. sebze çorbasını bizimki de yemiyodu ayrı ayrı haşlayıp veriyodum sebzeleri ondan da 2 kaşık ya yiyordu ya yemiyordu bugün kabak fasulye pirinç çorba yaptım yedi şaşırdım :) aslının dediği gibi daninonun var yoğurdu ya da normal yoğurda kendin de katabilirsin cicibebe ya da sevdiği meyveden katabilirsinselam kızlar... kzımla okula gidip geliyoruz... programımı ayarlayabilirsem eşimle ikimiz bakıcaz... dua edin nolur ayarlansın şu ders programı bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum malum burası istanbul...
evet ya birisi yapsa da ben de gelsem yesel kaydirigubbakcemile3 cokacimcoookşimdiden başladım duaya :Saruboceq: o yoğurdu bende yapamıyorum eskiden yapabiliyodum ama anamın evindeyken.burası yaramadı bana herhal.bide birisi halaa akşama bişeyler yapsa da yesek yav cokacimcoook
selam ben geldim:lepi: