2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilek,meral,ayşin,özge ve diğer zakkumum ayşinim

öncelikle 2 saatliğine gittim geldim. Bu arada işe giderken her sabah anneme bırakıp oradan gidicem.Onu sabah bırakıp aniden çıkınca çok buruldum.Hele birde balkondan bana bakışı vardı noluyo ya der gibi asık suratlı ama yapılcak bişey yok.Burada 2 aylıkken bırakıp işe gitmek zorunda olan arkadaşlar varken.Ben 6 aylığa getirip, sadece 2 saatliğine gideceğim için şanslıyım.Döndüğümde kuzum hemen memeye saldırdı ve uyudu anneside onu çok özlemişti hepsi bu kadar :) Ayşincim şimdilik belli bir zamanı yok ne kadar süreli gidebilirim bilmiyorum.Ama kaynaşmamız baki ne de olsa 1den sonra evde olucam

kızlar hepiniz çok sağolun... kuzularımız hep iyi olsunlar inşallah....

toplaşıp bana gelin kızlar sütlaç da yapıyom koca bi tencere:lepi:
geç oldu ama geliom ben cokacimcoook

selam ben geldim:lepi:
hoşgelddiiiiinnnn a.s.

ya dediğin gibi en azından az gidiyosun hem yabancıda da durmuyor aklın bebişinde kalmaz

ona rağmen özge insan bebeğini hiç bırakmak istemiyor.Annelik ne zor yaaaaaaaaaaaaaaa
haklısın tatlım geçen bi yazı okudum 'çocuk yapmaya karar vermek hayatının geri kalanında kalbinin bedeninin dışında atmasına karar vermektir' demiş bi kadın çok dooru demiş valla

füsun sen işe başlamışsın canım
zor oldu değil mi? ayyy insan kendini çalışmayacağım diye motive ettikten sonra pat diye başlaması ne kötü yaa
neyseki sanırım yarım günmüş
kıyamam nisanıma yaaaa
ben bu senede çalışmayayım diyordum ama bakalım başvurular 11 eylüle sarkmış tekrar düşünmeye başlamadım desem yalan olur ama içim sızlıyor düşündükçee

selam kızlar.. bizimkiler baba oğul uyuyorlarr bende evi toparladım biraz size bi bakayım dedimm..
kızlar ben oğlumu hala yoğurtla tanıştıramadımm aranızda hazır yoğurt veren varmı yaaa

bende aldım ama bazıları verme diyorr katkı maddesi olmadığını nerden biliyorsun diyorlarr aklım karışıyor mayalıyorum olmuyorr offf yanii

GÜNAYDIN KIZLAR
ben ev yoğurtu verdim çok gaz yaptı hazır yoğurt ver gaz yapmaz dediler öylemiki acaba

selam canım iyi atlatmışsın kaydirigubbakcemile3 [/QUOTE]

saol canım ewet canım kızım çok akıllıydı hiç üzmedi annesini
bu arada yarın doğum günümmafoldumben 32oluyorum bence artık doğum günü kutlamamalıyım öyle kalsın yaşımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…