2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...bir süredir giremedim yine..hastalıklarla uğraşım ama kızım rahatsız değildi çok şükür..boynumda bir yara çıktı kaşındı sulandı büyüdü kocaman bi yara oldu dr. a gittim uçuk dedi..ilk defa yaşadım şimdiye kadar uçukla hiç tanışmamıştım...nerden aldım mikrobu bilmem..bebekken alıyormuşuz vucut zayıf düşünce ortaya çıkıyormuş..birde yazın tattile çıktığımız arkadaşın oğlunda vardı geçmek üzereydi belkide farkına varmadan ondan aldım..korktum kızıma bulaşırmı diye ama dr. a göre geçmiştir diyor...hep uzak durdum öpemedim bile kızımı sardım yarayı gazlı bezlerle kapatmamam gerektiği halde...inşallah geçmemiştir ileride ortaya çıkar dedi dr..birde hep aynı yerde çıkarmış bu uçuk...üüüfffff ya ne biçim bi şeydir iki haftadır geçiremedim bir sürü krem kullanıyorum emzirdiğim içinde herşeyi veremiyor dr. bayağ geçmeye döndü .... onunla uğraşırken 20 lik dişim sorun çıkardı onunla uğraştım ilaç içtim...o mutsuzluk hali derseniz benden bi türlü geçmiyor hep bişeylere takıp üzülüyorum...ben evdeyken bunlarla uğraşıyorum ama baktımki çoğu arkadaşımız işe dönüyor Allah onlara güç kuvvet versin..sağlık versin..
defne kızım iyi çok şükür yemesi uykusu güzel bu aralar daha diş sıkıntımız başlamadı...emeklemek yok popomuzu kaldıramıyoruz..ama döne döne yuvarlana yuvarlana evi dolaşıyoruz..hele parkeye ulaşıp şap şap vurmaya bayılıyoruz...ayın 11 de dr. kontrolumuz var çok kilo almadık ama iyiyiz şimdilik..

bir bakayım geçmişte neler olmuş..

canım çok geçmiş olsun defneye işallah geçmemiştir ucuk hiç kolay bişey değil allah şifa versin canım
o parke meselesini bizimkide bayılıyor nasıl kahkahalar atıyor onlara yeterki sesli bişeyler olsun zaten kendilerine hiç olmayacak şeylerden oyuncak yapabiliyorlarkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz teyzesi umarım en kısa zamanda geçer...

canım istanbulda eşimle aynı karakolda çalışan arkadaşı vardı tanışmıştık orda samimi olmuştuk onların da tayini adıyamana çıktı ve aynı binadayız arkadaşım bakıyor selene burda tam gün ücretleri 300 müş ben yarı zamanlı çalışacağım için ücret olarak 150 uygun gördüm...

bir artısı da aynı binada olmamız en azından selen kışın yağmura soğuğa maruz kalmayacak...

canım sizin oralar çok uygunmuş bizim burda senin evine gelirse 450-500 bakıcıya giderse 350-400 arasında değişiyor bizim bakıcımız bize geliyor adanın düzenini bozmak istemedim bazen yemeğimi yapıyor bazen toz alıyor varsa çamaşırları toplar adanın ütülerini yapar (tabii bunları ada uyurken yapıyor ada uyanıkken sadece onunla ilgilenmesini söyledim gerekirse hiçbir iş yapma dedim) ben 350 veriyorum şimdilik en kısa zamanda artırımayı düşünüyorum çok memnunum bide bunun yanında her ay gıda yardımı yapıyorum (o bişey demedi ama ben rahat olamıyorum sonuçta canıma bakıyor benim )

kızlar hepinize merhaba,
bende ani bir gelişmeyle sabahları işe gidip gelicem.Yerime bıraktığım kız işten çıkmış.Zorlu bir kış olucak...

hayatım çok zor olacak eminim ama gene herşey onlar için umarım iyi bir bakıcı bulursun
tam ayrılacak zamanı bulmuş oda

günaydın canım iyiyim sen nasılsın..

maşallah bebişine Allah nazardan korusun, büyümelerini sağlıklı bir şekilde gelişimleri izlemek mükemmel öle deil mi?
canım bizim meriçinde hep patik ayakkabıları ama bir tane nike ı var spor ayakkabı şeklinde ama bayram için almıştım... deniyorum ayağında zaten durdurmuyor ayaklarını sürte sürte birbirne çıkartıp oyuncak yapıyor kendine ayakkabılarından :)))
kesinlikle canım onların sağlıklı olmalarından mutlu olmalarından başka daha güzel ne olabilir ki o bi gülüyor tüm dert tasa keder bitiyor herşeyi unutturuyor
bende yeni doğan daha yürümeyen bebekler için özel ayakkabılar var benim gördüğümde nike tı ama doktor kursağımda bıraktı hevesimi almıcam galiba ama kararda veremiyorum bilmiyorum ne yapıcam CADIARZU

günaydın herkese. benim kadar uykuya tapan birinin nasıl olurda uykusuz kızı olur yaw? eşimde bayılır uykuya ama ... amcaya çekti herhalde. neden allahım neden:((

canım benim bende uykuya bayılırım davul çalsalar umrumda olmazdı üniversite de okurken dersleri kaçırırdım uyucam diye kaydirigubbakcemile3 ama ada doğduğundan beri uyku mu oda ne diyorum şimdi bide iş sabah 6 da evden çıkıyorum uykuyu iyice unuttum artık seni çok iyi anlıyorum canım ama bi müddet böyle olucak sanırım :sinifsinif:

kesinlikle canım onların sağlıklı olmalarından mutlu olmalarından başka daha güzel ne olabilir ki o bi gülüyor tüm dert tasa keder bitiyor herşeyi unutturuyor
bende yeni doğan daha yürümeyen bebekler için özel ayakkabılar var benim gördüğümde nike tı ama doktor kursağımda bıraktı hevesimi almıcam galiba ama kararda veremiyorum bilmiyorum ne yapıcam CADIARZU

valla canım sen bilirsin ben almıştım ama kullanamıycam bu gidişle:)), abimin oğlu sürekli giydi ama bi sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar, ben meriçe giydirsemde, onun dikkatini çekiyor çıkartıyor ayaklarından oyun oynuyor :)))

selam bebeler nasılsınız ayyyyy ben çok yorgunum hastayım ne zamandır bacaklarımın damarları çekıyordu yuruyemez hale gelıyordum dun dr gıttım fıtıgınız ılerlemıs dedı yarın emar çektırcez bakalım ne durumdaymıs agır kaldırma dedı papatyamı kım tasıyacak amannnnnnnnn
eve kadın gelecek ben on hazırlıkları yapıyorum
allahım temızlık bıtsın yerımden hıç kalkmayacam

selam bebeler nasılsınız ayyyyy ben çok yorgunum hastayım ne zamandır bacaklarımın damarları çekıyordu yuruyemez hale gelıyordum dun dr gıttım fıtıgınız ılerlemıs dedı yarın emar çektırcez bakalım ne durumdaymıs agır kaldırma dedı papatyamı kım tasıyacak amannnnnnnnn

günaydın emelcim hoşgeldin özledim vallaa.s. çok geçmiş olsun canım aman dikkat kendine, umarım önemli bi şey çıkmaz canım sonucu bildir bize mutlaka

Kızlar yaa herkes iyidir umarım. Hala yoğunluğumu ve yorgunluğumu atamadım.. En kısa zamanda dönüş yapacam. Öptüm

valla canım sen bilirsin ben almıştım ama kullanamıycam bu gidişle:)), abimin oğlu sürekli giydi ama bi sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar, ben meriçe giydirsemde, onun dikkatini çekiyor çıkartıyor ayaklarından oyun oynuyor :)))

valla canım büyük ihtimalle bizimkininde dikkatini çeker ve çıkarır onları kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun fıtık bişeye benzemez annemde de var ordan biliyorum bi tuttumuydu 15 gün sürekli yattığı oluyor emelcim çok dikkat et kendine temizliktede lütfen yorma kendini sağlık çok önemli sonra papatyam napar temizlikte olduğu kadarıyla olsun senden önemli değil hayatım umarım emarda da önemli bişey çıkmaz

canım benim bende uykuya bayılırım davul çalsalar umrumda olmazdı üniversite de okurken dersleri kaçırırdım uyucam diye kaydirigubbakcemile3 ama ada doğduğundan beri uyku mu oda ne diyorum şimdi bide iş sabah 6 da evden çıkıyorum uykuyu iyice unuttum artık seni çok iyi anlıyorum canım ama bi müddet böyle olucak sanırım :sinifsinif:

bir uyku bir sigara ama hepsini tekettik artık. sigara çok ii olduda uyku biraz kasıyo ama napalım dayanıoruz bir şekilde. allahım ya dün sabah 4,30 da kalktık şaka gibi. baktım suratına bir neşe bir cıvıltı bizimkinde. bende üniversitede dersleri azmı boşladım uyumak için. kuzum ii olsunda. zaten bu sabah kahvaltısını yemedi emmiyoda hastamı dedim ama pür neşe oynuyo. gögüs ucum su topladı çok canım yanıo emzirirken öffff ya ruhum sıkıldı valla:sinifsinif:

slm kızlar ben geldim.ya üstümde acayip bir yorgunluk isteksizlik var.biri bana yemek yapsada bide yedirse ya kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri...

Ayşincim nerelerdesin ya...
çok geçmiş olsun bu arada, uçuk bünyeye yerleşen bişey doğru kurtuluşu pek yok. ama ensenden de çıkması garip... dikkat et canım.. yahu galeriaya falan hiç gitmiyomusun çağırsana benisengözlerimebaksanab

Füsuncum, ne zaman kadar gideceksin işe? nasıl çilekten ayr kalmak bir de senin duygularını merak ediyorum...

günaydın gençlikkk

mahpusluğum bitti :))))) kendini kötü hissedenlere geçmiş olsun... benim yorgunluğum da geçmedi ama gece 3 gibi bülü gelmiş uynadım oturduk biraz 6,30 gibi uyudum Ada hanım da uyanıktı yatağında kendi kendine uyudu herhalde sabah bi 9 gibi uyandım Adayı bakıcıya bıraktım bi uyumuşum saat 11,30 :((( 12 de göz randevumuxz vardı iyiymiş Ada nın gözleri sağlıklıymış böcüüümm benden böylee iştee

selam aslıcım, hoşgeldin, hayırdır bi şüpheyle mi gittiniz göz dr na? ve saat 3 te kalkmak mıı? yok ben kalkıp da 6 ya kadar eşim için oturamam:)))) uykuuuuuuuuuuu....................

selam aslıcım, hoşgeldin, hayırdır bi şüpheyle mi gittiniz göz dr na? ve saat 3 te kalkmak mıı? yok ben kalkıp da 6 ya kadar eşim için oturamam:)))) uykuuuuuuuuuuu....................

gözünün kenarında ve gözkağaında sinek ısırığı gibi bişeyler vardı basit birşey dedi çapaklanma olursa bir damla verdi gitmişken 6 aylık göz muayenesini yaptı...
kuzum görüşemiyoz bülüyle napalım össledik adamı :)))):icecream:

Bu ne yaa herkesde bır keyıfsızlık nesesızlık.. aaa Sonbahar mı kendını hıssettırıyor dıyecem ama hava da cok guzel. Ne guzel bebıslerınızle berabersınız gezın bıraz..

Ayshınce Ayşin büyük geçmiş olsun canım.
Biz emekliyoruz. Facebookda da kısa bır video eklemiştim..

Bu ne yaa herkesde bır keyıfsızlık nesesızlık.. aaa Sonbahar mı kendını hıssettırıyor dıyecem ama hava da cok guzel. Ne guzel bebıslerınızle berabersınız gezın bıraz..

walla çok dooru sölüyonn meleğimm:)))) silkelenip kendimize gelelim di mi?biraz daha uzun gündüz uykusu uyusalar keşke.........yerimseniben

merhaba kızlar.... merhaba adaşım ayy çok isterim görüşmeyi ama bu aralar hiç çıkamaz oldum dışarı hele şu ramazan bayram bi geçsin isterim görüşmeyi...boynumda çenemin altında bende ilk defa duydum böyle bi uçuğu tek duam kızıma geçmemiş olması..

Aslı merhaba canım nasılsın ...güzel kızın gözleri iyiymiş maşallah ne güzel yerim ben o fındık faresini...

Back