selam kızlar...bir süredir giremedim yine..hastalıklarla uğraşım ama kızım rahatsız değildi çok şükür..boynumda bir yara çıktı kaşındı sulandı büyüdü kocaman bi yara oldu dr. a gittim uçuk dedi..ilk defa yaşadım şimdiye kadar uçukla hiç tanışmamıştım...nerden aldım mikrobu bilmem..bebekken alıyormuşuz vucut zayıf düşünce ortaya çıkıyormuş..birde yazın tattile çıktığımız arkadaşın oğlunda vardı geçmek üzereydi belkide farkına varmadan ondan aldım..korktum kızıma bulaşırmı diye ama dr. a göre geçmiştir diyor...hep uzak durdum öpemedim bile kızımı sardım yarayı gazlı bezlerle kapatmamam gerektiği halde...inşallah geçmemiştir ileride ortaya çıkar dedi dr..birde hep aynı yerde çıkarmış bu uçuk...üüüfffff ya ne biçim bi şeydir iki haftadır geçiremedim bir sürü krem kullanıyorum emzirdiğim içinde herşeyi veremiyor dr. bayağ geçmeye döndü .... onunla uğraşırken 20 lik dişim sorun çıkardı onunla uğraştım ilaç içtim...o mutsuzluk hali derseniz benden bi türlü geçmiyor hep bişeylere takıp üzülüyorum...ben evdeyken bunlarla uğraşıyorum ama baktımki çoğu arkadaşımız işe dönüyor Allah onlara güç kuvvet versin..sağlık versin..
defne kızım iyi çok şükür yemesi uykusu güzel bu aralar daha diş sıkıntımız başlamadı...emeklemek yok popomuzu kaldıramıyoruz..ama döne döne yuvarlana yuvarlana evi dolaşıyoruz..hele parkeye ulaşıp şap şap vurmaya bayılıyoruz...ayın 11 de dr. kontrolumuz var çok kilo almadık ama iyiyiz şimdilik..
bir bakayım geçmişte neler olmuş..
canım çok geçmiş olsun defneye işallah geçmemiştir ucuk hiç kolay bişey değil allah şifa versin canım
o parke meselesini bizimkide bayılıyor nasıl kahkahalar atıyor onlara yeterki sesli bişeyler olsun zaten kendilerine hiç olmayacak şeylerden oyuncak yapabiliyorlarkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesi umarım en kısa zamanda geçer...
canım istanbulda eşimle aynı karakolda çalışan arkadaşı vardı tanışmıştık orda samimi olmuştuk onların da tayini adıyamana çıktı ve aynı binadayız arkadaşım bakıyor selene burda tam gün ücretleri 300 müş ben yarı zamanlı çalışacağım için ücret olarak 150 uygun gördüm...
bir artısı da aynı binada olmamız en azından selen kışın yağmura soğuğa maruz kalmayacak...
canım sizin oralar çok uygunmuş bizim burda senin evine gelirse 450-500 bakıcıya giderse 350-400 arasında değişiyor bizim bakıcımız bize geliyor adanın düzenini bozmak istemedim bazen yemeğimi yapıyor bazen toz alıyor varsa çamaşırları toplar adanın ütülerini yapar (tabii bunları ada uyurken yapıyor ada uyanıkken sadece onunla ilgilenmesini söyledim gerekirse hiçbir iş yapma dedim) ben 350 veriyorum şimdilik en kısa zamanda artırımayı düşünüyorum çok memnunum bide bunun yanında her ay gıda yardımı yapıyorum (o bişey demedi ama ben rahat olamıyorum sonuçta canıma bakıyor benim )
kızlar hepinize merhaba,
bende ani bir gelişmeyle sabahları işe gidip gelicem.Yerime bıraktığım kız işten çıkmış.Zorlu bir kış olucak...
hayatım çok zor olacak eminim ama gene herşey onlar için umarım iyi bir bakıcı bulursun
tam ayrılacak zamanı bulmuş oda