2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızzzzlaaarrrrrr iş yerimle konuştum otubüs 1 de olduğu için 1 de çıkıcam bugün kuzumun yanına erken gidicem :teytey:alkisalkisalkis
doktordanda randevu aldım bugün ada'yı 5te doktoruna götürücem bakalım nasıl benim mürdüğüm opuyorumnanaktan
yarın sabah görüşürüz artık kızlar öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı

hadi gözün aydın canım alkisalkisalkis güzel haberlerle gel doktordan bebişini öp benim için....

iyi aklıma getirdin yahu bak adaya da bayramlık bakalım bi kuzumun ilk bayramı :) gerçi bizim burda kimsemiz yok bizimkiler izmirde eşimkiler adanada :çok üzgünüm:

canım öle deme ya üzülürüm ama, bebişin var, eşin var çekirdek ailesiniz sizde...:1hug:

teşekkür ederiz teyzesi umarım en kısa zamanda geçer...

canım istanbulda eşimle aynı karakolda çalışan arkadaşı vardı tanışmıştık orda samimi olmuştuk onların da tayini adıyamana çıktı ve aynı binadayız arkadaşım bakıyor selene burda tam gün ücretleri 300 müş ben yarı zamanlı çalışacağım için ücret olarak 150 uygun gördüm...

bir artısı da aynı binada olmamız en azından selen kışın yağmura soğuğa maruz kalmayacak...
ay çok iyi olmuş o zaman bizim apartmadada 16 tane polis oturuyomuş ama biz daha tanışamadık kimseyle umarım bende apartmandan birilerini bulurum

kızlar hepinize merhaba,
bende ani bir gelişmeyle sabahları işe gidip gelicem.Yerime bıraktığım kız işten çıkmış.Zorlu bir kış olucak...
canım sanada kolay gelsin ya kötü olmuş bebişini kime bırakcan sendemi bakıcı tutcan

özge,tuğba,dilek,meral teşekkür ederim kızlar...
füsuncum üzüldüm bu ani habere ..hazırlıksız yakalandın Allah kolaylık versin sana zor olacak Nisanı bırakmak...

bununla ilgili konu açtık meralcim ama yine de yazıyım ben bugün yalnızım :(tek başıma yiycem ha bi de kızım var ama o yemiyor :ecrin_bebek: yumurtamı yapsam acaba cokacimcoook

biliyorum canım açılmıştı, ama epeydir oraya kimse yazmıyor diye burdan yazmak istemiştim...:kedi:

afiyet olsun canım.

ben çıkıyorum arkadaşlar, bebeğimi bakıcısından alıp eve geçicem iftar hazırlıkları malum....

görüşmek üzere.

selam kızalr bugün yine burda in cin top oynuyo kimsecikler yok ramazan geldi herkes kaytarmaya başladı :)
biz bugün iftara davetliydik ilk defa gittik buralılar 2.5 aylık oğulları var çok tatlı ve çok uslu bizimki kıyameti kopardı o da şaşkın şaşkın bakıyo :)
neyse bende kaç gündür uykusuzum biraz kocama bakiim sonra gidip yatcam ay gözlerim kanlanmış uykusuzluktan biraz önce farkettim
iyi geceler herkese

iyi geceler kıslar nasılsınız benim çokmanak çok huysuz.::::::::((((( dış mı çıkarcak ne? eller hep ağzında

Günaydın millettt :teytey:

Hayırlı cumalarrrr rabbi kabul etsin dualarımızı inşallah :Saruboceq:

GÜNAYDINNNN kızlar nasılsınız prenslerim ve prenseslerim nasıl bugün
dün kuzumla çok güzel vakit geçirdik oyunlar oynadık yaramazlık yaptık eşyalar kırdık kaydirigubbakcemile3 ve doktorumuza gittik boyu 72 cm kilosu 8100gr olmuş doktorumuz çok iyi dedi alt dişleri çıkmak üzereymiş hazır sut yerine sütün gerekli olduğu herşeyde mama kullanıyorum dedim çok iyi yapıyorsun dedi keçi boynuzu pekmezi dut pekmezi üzüm pekmezi ver dedi iyi olur dedi ilk kez kan ve idrar tahlillerinide yaptırdık çok şükür hiçbirşey çıkmadı kan aldırırken elinden hiç ağlamadı aksine hemşireye laf yetiştirdi aguuu guuuguuu diye kaydirigubbakcemile3 doktorla çok güzel oynaştılar bu kız yürücek dedi hareketleri olarak ayının önünde gidiyormuş maşallah :nazar:
yalnız kızlar bayramlık için ayakkabı aymak istiyordum doktoruyla konuştum sakın alma dedi şimdilik patik şeklinde olanları kullanabilir dedi ayakkabı giyerse şuanda ayaklarında bozulma olurmuş bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

günaydın canım iyiyim sen nasılsın..

maşallah bebişine Allah nazardan korusun, büyümelerini sağlıklı bir şekilde gelişimleri izlemek mükemmel öle deil mi?
canım bizim meriçinde hep patik ayakkabıları ama bir tane nike ı var spor ayakkabı şeklinde ama bayram için almıştım... deniyorum ayağında zaten durdurmuyor ayaklarını sürte sürte birbirne çıkartıp oyuncak yapıyor kendine ayakkabılarından :)))

günaydın herkese. benim kadar uykuya tapan birinin nasıl olurda uykusuz kızı olur yaw? eşimde bayılır uykuya ama ... amcaya çekti herhalde. neden allahım neden:((

günaydın herkese. benim kadar uykuya tapan birinin nasıl olurda uykusuz kızı olur yaw? eşimde bayılır uykuya ama ... amcaya çekti herhalde. neden allahım neden:((

günaydın canım, uykuyu seven birisi için zor bir durum:emir_bebek: kolay gelsin :)
bizdede durum pek farklı sayılmaz oğlum uyumuyor eşim uykuyu çok sever, tek fark ben o kadar aramam uykuyu ya da uymamaktan uyumayı unuttum kaydirigubbakcemile3

Back