Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk meralım a.s. bende özledim sizi meriç beyde çok tatlıymıs bu arada maşallah onacanım hoşgeldin, valla göremiyordum seni bende çok fazla ösledika.s.
anam ne kayıbı ne kaybolması ver elini gel bakem sen şöyle sırnaşık şey
alya iyi dimi bi sorun yok?
sen ne yaptırdın ne yazdırdın üstüne ? eşime evlilik yıldönümünde yaptırmayı düşünüyom da. bi de kredi kartımızın sanal limiti 15 tl ye ayarlamışım nedense. arkasındaki sayılar da silindi artıramıyorum şimdi :) kapıda ödemesi varmı acep?
Hoşbulduk meralım a.s. bende özledim sizi meriç beyde çok tatlıymıs bu arada maşallah ona![]()
ooooo kimler gelmiş kimlerrr bende bizi terkettin sanıyordumUzun bir aradan sonra sahalardayım :)
Herkeze günaydın ve güzel bir gün diliyorummm zemuszemus
alışır o da annesi bak aslını kızı da ilk başlarda öyleydi işten yarım saat geç gitse trip yapıyodu şimdi alıştı. aslı 1 hafta şehir dışına bile gitti kızımın adaşı da alışır annesi
canım öğlenleri süt izni için bende gittiğimce benimde yüzüme epeyce bi bakmıyor meriç, sonra öpüp kokluyorum konuşuyorum barışıyoruz, sanırım küsüyorlar bize...
allah yardımcın olsun canım seninde, zor tabi bakıcıyı bizden çok görüyorlar bütün gününü kaçırıyoruz bebeişlerimizin... büyüseler dahada zor olacak, oda arkadaşım bana öle diyor, onunda 5 yaşında oğlu var, kapıyı yüzüne kapatacak, ben gelmiyorum burda kalcam diyecek, ya da tam tersi nerdesin sen diye saatlerce ağlıycak diyor
ya aynen bizimkiler de öyle çocuğu saatli doyuruyorum onların kucağında ağlayınca bunu karnı aç diyolar hemen ben diyorum saati var şimdi acıkmaz daha versem de yemez ondan sonra da laf sokuyolar bana çocuğu aç bırakıyosun diyeklava: aç bıraksam nasıl 8400 gr oldu acaba bu ayında daha
Uzun bir aradan sonra sahalardayım :)
Herkeze günaydın ve güzel bir gün diliyorummm zemuszemus
bende ayşegül özgecim memnun oldum biz bozüyükde oturuyoruz emdacım ama sık sık gezmeye gelirız eskişehire
teyzeleri yarın ramazanı yarılıyoruz inşallah... oğluşumun ilk bayramı bu, bi mağazada gördüm çok hoşuma gitti oğluma bayramlık olarak, beyaz gömlek, gri kareli pantolon ve papyon alcam bayramlık olarak, ilk bayramlığı, geçen günde ayakkabısını aldım.... kuzucuklarımız bayram gezecek bu sene
iyi aklıma getirdin yahu bak adaya da bayramlık bakalım bi kuzumun ilk bayramı :) gerçi bizim burda kimsemiz yok bizimkiler izmirde eşimkiler adanada :çok üzgünüm:teyzeleri yarın ramazanı yarılıyoruz inşallah... oğluşumun ilk bayramı bu, bi mağazada gördüm çok hoşuma gitti oğluma bayramlık olarak, beyaz gömlek, gri kareli pantolon ve papyon alcam bayramlık olarak, ilk bayramlığı, geçen günde ayakkabısını aldım.... kuzucuklarımız bayram gezecek bu sene
ay hadi gözün aydın bak dileğin kabul oldu 1 günlük bile olsakızzzzlaaarrrrrr iş yerimle konuştum otubüs 1 de olduğu için 1 de çıkıcam bugün kuzumun yanına erken gidicem :teytey:alkisalkisalkis
doktordanda randevu aldım bugün ada'yı 5te doktoruna götürücem bakalım nasıl benim mürdüğüm opuyorumnanaktan
yarın sabah görüşürüz artık kızlar öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı
tuğba ayşin hoşgeldiniz kızlar
tuğbacım geçmiş olsun kuzuya yumurtanın pişik yaptığını duymadım ama allerji gibidir belki olabilir.sen kime bırakıyosun şimdi seleni? allah kolaylık versin canım biz de onu konuşuyoduk bebeği bırakıp gitmek zor
sanada geçmiş olsun ayşincim evet ya uçuk virüsü vücuda bi girdimi bi daha geçmiyormuş zayıf anda patlayıveriyor.umarım geçmemiştir defneye.ada da yüz üstü yatarken heycanlanınca elini ayağını yere vurmaya başladı çok şeker oluyolar ya :)
hoşbulduk canım zemuszemus bende özledim senii :1hug:ooooo kimler gelmiş kimlerrr bende bizi terkettin sanıyordum
hoşgeldin diloşum özledim seni fıstığımopuyorumnanaktan
ayşincim hoşgeldin ve çok geçmiş olsun canımselam kızlar...bir süredir giremedim yine..hastalıklarla uğraşım ama kızım rahatsız değildi çok şükür..boynumda bir yara çıktı kaşındı sulandı büyüdü kocaman bi yara oldu dr. a gittim uçuk dedi..ilk defa yaşadım şimdiye kadar uçukla hiç tanışmamıştım...nerden aldım mikrobu bilmem..bebekken alıyormuşuz vucut zayıf düşünce ortaya çıkıyormuş..birde yazın tattile çıktığımız arkadaşın oğlunda vardı geçmek üzereydi belkide farkına varmadan ondan aldım..korktum kızıma bulaşırmı diye ama dr. a göre geçmiştir diyor...hep uzak durdum öpemedim bile kızımı sardım yarayı gazlı bezlerle kapatmamam gerektiği halde...inşallah geçmemiştir ileride ortaya çıkar dedi dr..birde hep aynı yerde çıkarmış bu uçuk...üüüfffff ya ne biçim bi şeydir iki haftadır geçiremedim bir sürü krem kullanıyorum emzirdiğim içinde herşeyi veremiyor dr. bayağ geçmeye döndü .... onunla uğraşırken 20 lik dişim sorun çıkardı onunla uğraştım ilaç içtim...o mutsuzluk hali derseniz benden bi türlü geçmiyor hep bişeylere takıp üzülüyorum...ben evdeyken bunlarla uğraşıyorum ama baktımki çoğu arkadaşımız işe dönüyor Allah onlara güç kuvvet versin..sağlık versin..
defne kızım iyi çok şükür yemesi uykusu güzel bu aralar daha diş sıkıntımız başlamadı...emeklemek yok popomuzu kaldıramıyoruz..ama döne döne yuvarlana yuvarlana evi dolaşıyoruz..hele parkeye ulaşıp şap şap vurmaya bayılıyoruz...ayın 11 de dr. kontrolumuz var çok kilo almadık ama iyiyiz şimdilik..
bir bakayım geçmişte neler olmuş..
kızzzzlaaarrrrrr iş yerimle konuştum otubüs 1 de olduğu için 1 de çıkıcam bugün kuzumun yanına erken gidicem :teytey:alkisalkisalkis
doktordanda randevu aldım bugün ada'yı 5te doktoruna götürücem bakalım nasıl benim mürdüğüm opuyorumnanaktan
yarın sabah görüşürüz artık kızlar öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı
hoşgeldin canım ortamın iyi olmasına sevindim senin adınaopuyorumnanaktanselamlarr,,,
uzun oldu yazmayalı...
seminerler başladı artık okullu olduk öğrenmem gereken yapmam gereken çok şey var zorlu bir yıl beni bekliyor...
ortam güzel öğretmen arkadaşlar iyi şimdilik sadece seleni bırakıp gitmekkoyuyo açıkcası...
bakıcı Allahtan yakın arkadaşım o konuda içim bir nebze rahat...
kızlar bu arada bakıcı fiyatları ne kadar...sizler ne kadar veriyorsunuz yarım gün veya tam gün karşılığında...
selen dün ilk kez yumurtaya başladı ama kötü pişik olmuş acaba yumurtadan olabilir mi çünkü ilk kez geldi başımıza bu derecede kötü pişik...zeytinyağı sürdüm inşallah fayda eder...
kızlar hepinize merhaba,
bende ani bir gelişmeyle sabahları işe gidip gelicem.Yerime bıraktığım kız işten çıkmış.Zorlu bir kış olucak...
selam kızlar...bir süredir giremedim yine..hastalıklarla uğraşım ama kızım rahatsız değildi çok şükür..boynumda bir yara çıktı kaşındı sulandı büyüdü kocaman bi yara oldu dr. a gittim uçuk dedi..ilk defa yaşadım şimdiye kadar uçukla hiç tanışmamıştım...nerden aldım mikrobu bilmem..bebekken alıyormuşuz vucut zayıf düşünce ortaya çıkıyormuş..birde yazın tattile çıktığımız arkadaşın oğlunda vardı geçmek üzereydi belkide farkına varmadan ondan aldım..korktum kızıma bulaşırmı diye ama dr. a göre geçmiştir diyor...hep uzak durdum öpemedim bile kızımı sardım yarayı gazlı bezlerle kapatmamam gerektiği halde...inşallah geçmemiştir ileride ortaya çıkar dedi dr..birde hep aynı yerde çıkarmış bu uçuk...üüüfffff ya ne biçim bi şeydir iki haftadır geçiremedim bir sürü krem kullanıyorum emzirdiğim içinde herşeyi veremiyor dr. bayağ geçmeye döndü .... onunla uğraşırken 20 lik dişim sorun çıkardı onunla uğraştım ilaç içtim...o mutsuzluk hali derseniz benden bi türlü geçmiyor hep bişeylere takıp üzülüyorum...ben evdeyken bunlarla uğraşıyorum ama baktımki çoğu arkadaşımız işe dönüyor Allah onlara güç kuvvet versin..sağlık versin..
defne kızım iyi çok şükür yemesi uykusu güzel bu aralar daha diş sıkıntımız başlamadı...emeklemek yok popomuzu kaldıramıyoruz..ama döne döne yuvarlana yuvarlana evi dolaşıyoruz..hele parkeye ulaşıp şap şap vurmaya bayılıyoruz...ayın 11 de dr. kontrolumuz var çok kilo almadık ama iyiyiz şimdilik..
bir bakayım geçmişte neler olmuş..
kızlar hepinize merhaba,
bende ani bir gelişmeyle sabahları işe gidip gelicem.Yerime bıraktığım kız işten çıkmış.Zorlu bir kış olucak...