kızzzzlaaarrrrrr iş yerimle konuştum otubüs 1 de olduğu için 1 de çıkıcam bugün kuzumun yanına erken gidicem :teytey:alkisalkisalkis
doktordanda randevu aldım bugün ada'yı 5te doktoruna götürücem bakalım nasıl benim mürdüğüm opuyorumnanaktan
yarın sabah görüşürüz artık kızlar öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı
iyi aklıma getirdin yahu bak adaya da bayramlık bakalım bi kuzumun ilk bayramı :) gerçi bizim burda kimsemiz yok bizimkiler izmirde eşimkiler adanada :çok üzgünüm:
ay çok iyi olmuş o zaman bizim apartmadada 16 tane polis oturuyomuş ama biz daha tanışamadık kimseyle umarım bende apartmandan birilerini bulurumteşekkür ederiz teyzesi umarım en kısa zamanda geçer...
canım istanbulda eşimle aynı karakolda çalışan arkadaşı vardı tanışmıştık orda samimi olmuştuk onların da tayini adıyamana çıktı ve aynı binadayız arkadaşım bakıyor selene burda tam gün ücretleri 300 müş ben yarı zamanlı çalışacağım için ücret olarak 150 uygun gördüm...
bir artısı da aynı binada olmamız en azından selen kışın yağmura soğuğa maruz kalmayacak...
canım sanada kolay gelsin ya kötü olmuş bebişini kime bırakcan sendemi bakıcı tutcankızlar hepinize merhaba,
bende ani bir gelişmeyle sabahları işe gidip gelicem.Yerime bıraktığım kız işten çıkmış.Zorlu bir kış olucak...
saol canım napalım bizde çekirdek çekirdek idare ediyoz gerçi annemler gelcek galiba bayrama zemuszemuscanım öle deme ya üzülürüm ama, bebişin var, eşin var çekirdek ailesiniz sizde...:1hug:
saol canım napalım bizde çekirdek çekirdek idare ediyoz gerçi annemler gelcek galiba bayrama zemuszemus
günaydın herkese. benim kadar uykuya tapan birinin nasıl olurda uykusuz kızı olur yaw? eşimde bayılır uykuya ama ... amcaya çekti herhalde. neden allahım neden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?