2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar sadece bu sayfayı okuyabildim ama sanırım herkese bi hüzün çökmüşş.. inş bunların hepsinin ilacı zaman hepsi düzelecekkk..
bende bebeğimi iki gündür bakıcıya bırakıyorumm dün çok zor geldi bugün daha iyiyimm.. oğlumda dün huysuzlanmış biraz oda bugünü daha iyi geçirmişş bakıcımızda bizde bi alışma sürecindeyizz inşallah herşey zamanla daha güzel olurr..
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorumm..

bakıcı konusunda en deneyimliniz olarak konuşuyorum bakıcılarınıza güvenin:D hiç merak etmeyin herkes alopuyorumnanaktanışacak

selam canım senin bebeğine kayınvaliden bakmıycakmıydı?

selam canımm öyleydi ama onlar başka ilden gelip kayınpederimle yanımda kalacaklardı görümcemde işe girince onun iki yşayşındaki kızıda ortada kaldıı buraya getirmeyifilan düşündüler bizde eşimle uygun görmedik yanii ikisine bakmak sıkıntı olacaktı.. o yüzden küçükten birine alışsın istedikk..hemde bizim yüzümüzden küçücük çocuk annesinden ayrılmasın istedikk.. biz küçük bi şehirde yayşıyoruzz kayınvalidemm görümcemler filann büyük şehirde üstelik fabrikada çalışıyor ve vardiyalı gecede gidiyor yanii güvenecek biri buralarda daha kolayy bulunuyoo durum bu yaniii

benim kızda yemiyo bıraksam sadece emecek oda yetmiyo ki ne yapacağımı şaşırdım.akannehir
bu mart bebeleri anlaşmışlar herhalde
selam kızlar,
aslı, burcu kendimi de sayıyorum aynı durumdayız sanırım. bende de halsizlik , isteksizlik, mutsuzluk hali hakim... valla fiziksel ve ruhsal çöküntüdeyim. biri beni üzdü mü hayır. ama öyle işte....

detoks tarifi olan var mı?

karakuzumun iştahı mı kesildi? ek gıdalara dirençliler bunlar. batu iyi bu konuda o da ortalarda yok...
kızımda 2 gündür uyuyamıyo. 2 gün önce dışarı çıkarmıştım, evden bakınca sakin gib, duruyodu ama sahilde rüzgar vardı.o gece burnu tıkandı öksürük başladı yine. tüm gece uyumadık. eşim 45 dk kadar salona götürdü gece işte o 45 dk uyudum.bu gece de durmadan döndü, huzursuzdu. ağladı, kustu....hala da düzelmedi. haa bir de kabız kızım. geçen fitille azcık yaptırabildik. offf valla yorgunum ben....
canım çok geçmiişş olsun ya ne zor bebelerin hasta olması sende dikkat et ayşincim.
karakuzunun iştahı yok evet ama baksana tüm bebelerin öyleymiş. batuşum bi başka canım maşallah.
valla iyiki sziler varsınız bu mutsuzluk bir bende var diyordum meğer hepimiz böyleymişiz benide kızımın bu aralar yememe durumu çok yoryor ne yapıcam bilmiyorum sevdiği şey en çok 80 cc yiyor normalmi sevmediğine zaten ne yapsak ağzını açtıramıyoruz bide çok kötü bir huyu var oyunla felan yemiyor zorlayınca kusturuyor kendini offff napsammm
yaramazz valla 80 cc yiyosa iyi. hele o ağzını kapatmaları yok mu demirden kilit dersin açılmıyor bir türlü
kızlar bu bir süreç tabiki bebeklerin bu sürece adaptasyonu zor olacak :)) sabır sabır sabır annelik sabırdan ibaret :))) neticede aç olsalar uyumazlar sürekli ağlarlar relax olun hep biz idare etmeye kalkamayaız bu bebikleri onların da beğenileri var bir bireyler karnımızda 6 . ayı bitirdikten itibaren :)))
kasmayın her bebek farklı ama hepsinin ortak ihtiyacı sevgi ve şevkat :))
zaten geceleri aç olduğu için sürekliuyanıyor aslım yaa. sinir oluyom yorulmuş olarak kalkıyom millet dinleniyor ben yoruluyorum uyurken.
kızlar çok moralim bozuk hala işteyim hergün sabah 6 da evden çıkıyorum bugün 5.30 (asıl çıkmam gereken saat 3.30 ama işler çok) da işten çıkıcam 7 gb evde olucam 8.30 da kızım uyuyor zaten sadece 1.30 saat onu görebilicem ve ben köyde çalışıyorum hergün şehire gidip geliyorum o yüzden öğlenleride göremiyorum kuzumu inanılmaz özlüyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım benim ne zor allah yardımcın olsun. bende başladım çalışmaya 24 eylüle kadar rahatım ama sonra bende göremiycem oğluşumu.
kız ben kıyamam sana gel öpeyim geçsin derdin tasan opuyorumnanaktan

ben daha vermedim bakıcıya ama bi arkadaşım da aynı durumdan şikayetçiydi :) arkadaşın çocuğu 1 yaşındaydı o zaman bakıcısına anne diyordu :) gerçi sevinmek de lazım ama insan kendini kötü hisseder yahu

ya bunlar toptan açlık grevine girdi heralde

çok geçmiş olsun ayşincim ya çok mu rüzgarlıydı hava? kıyamam ben ona

kızlar nabersiniz?
benim rapor bitiyor cuma günü işe başlamam lazım ücretsiz izin için işyerine gittik sabah erkenden.ordan sonra benim yüzümde doğumdan sonra 2 tane yara benzeri bişeyler çıktı doktora gittik onun için egzamaymış stresten !!
sonra adanın doktoru ilgisiz diyordum ya başka doktora götürelim dedik kadın baktı karaciğeri elime geliyor büyük olma ihtimali var ultrason çektirelim dedi büyük olunca ne oluyor dedim kem küm bişeyler geveledi.önümüzde 4 kişi var ve çeken kişinin gelmesine 1 saatten fazla var adanın da felaket uykusu var yıkıyo ortalığı. neyse yine de bekleyelim dedik bişey çıkmadı çok şükür ama kadını dövesim geldi :oklava: daha önce 4 tane doktor baktı hiçbiri demedi böyle bişey bu nerden uydurduysa
insanın aklına bin türlü şey geliyor ya ah şu doktorlar. zor bir gün olmuş canım geçmiş olsun
selam kızlar sadece bu sayfayı okuyabildim ama sanırım herkese bi hüzün çökmüşş.. inş bunların hepsinin ilacı zaman hepsi düzelecekkk..
bende bebeğimi iki gündür bakıcıya bırakıyorumm dün çok zor geldi bugün daha iyiyimm.. oğlumda dün huysuzlanmış biraz oda bugünü daha iyi geçirmişş bakıcımızda bizde bi alışma sürecindeyizz inşallah herşey zamanla daha güzel olurr..
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorumm..

inşallah alışır oğluşun çalışan anne olmak ne zor yaamafoldumben.

herkeste hüzün hakimmiş bende de durum aynı kıslar bebelerimiz yemiyor ya topluca bizde de hüzün hakim toplucaa:kedi:

ay çıldırmak üzeriyim bu insanlar niye böle yavvvv mama veriyomusun diyolar yok diyorum bu senin sütünle doymuyo aç bu aç diyolar mama veriyom desek ne maması sütünü ver derler zayıf ise sütün yaramamış ay yazık küük kalmış derler tombul olsa aman aman obesz olmuş derler ayyyy kanguruyamı koydun diye acıyaraka bebeğime bakarlar yavvv bu insanlar neden bu kadar çok karışıyoooo

2.kız olur teselli maksatlı olsun olsun derler bebeğin 10 gündür kilo almıyo derler parmağını neden emiyo derler kakası neden sulu derler onlar konuşur biz dinleriz al bi hafta sen bak dicem bende aynı dertten muzdaribim....

ya kızalr hani tişörtlere baskı yapılıyodu ya netten hani ben babamın kızıyım vs yazdırmıştı bazı arkadaşlar onun adresini biri verebilirmi

canım benim geçmiş olsun senin bebek martın kaçında doğdufisfisfis
teşekkürler canım 24 mart adanın doğumu

ay çıldırmak üzeriyim bu insanlar niye böle yavvvv mama veriyomusun diyolar yok diyorum bu senin sütünle doymuyo aç bu aç diyolar mama veriyom desek ne maması sütünü ver derler zayıf ise sütün yaramamış ay yazık küük kalmış derler tombul olsa aman aman obesz olmuş derler ayyyy kanguruyamı koydun diye acıyaraka bebeğime bakarlar yavvv bu insanlar neden bu kadar çok karışıyoooo

2.kız olur teselli maksatlı olsun olsun derler bebeğin 10 gündür kilo almıyo derler parmağını neden emiyo derler kakası neden sulu derler onlar konuşur biz dinleriz al bi hafta sen bak dicem bende aynı dertten muzdaribim....
evt kızlar ya aynı dert bendede vardı ama şimdi kızımla yalnızız çok şükür insanın siniri bozuluyo ben bana böyle söyleyenlere düşman oldum en sonunda :)

merallcim tşk ederim yemeğimiz güzel geçdi ama sonrası kötü oldu kızım rahatsızlandı mafoldumbendünden beri sürekli kusuyor ve hiç susmadan ağlıyorsenağlama uyumuyor:1shok: mideyi üşüttü herhalde nane çayı verdim biraz içti karnına da azıcık viks sürdüm şimdi biraz rahatladı uyudu inşallah da uyur çok yoruldum ya hiç birşey yapmadım ama kız yetti doğrusu
yarında yatılı misafirlerim var amcamın kızının torunu eskişehiri kazanmış kayıt yaptırmaya gelicekler bende kalıcaklar bikaç gün inşallah yarına iyileşir yaaa dua edin kızlar ne olur bebişim iyi olsun:ecrin_bebek::Saruboceq:

ya kızalr hani tişörtlere baskı yapılıyodu ya netten hani ben babamın kızıyım vs yazdırmıştı bazı arkadaşlar onun adresini biri verebilirmi

valla ya aynen niye öyle yapıyon ay olurmu öyle şey yok böyle yap bak daha iyi olucak en sonunda bikaç kişiye bi tane daha doğur sen öyle yap dedim o oldu kimse bişey diyemiyo artık kaydirigubbakcemile3 :lepi:

zaten geceleri aç olduğu için sürekliuyanıyor aslım yaa. sinir oluyom yorulmuş olarak kalkıyom millet dinleniyor ben yoruluyorum uyurken.

sizde mi öylesiniz bende bütün gece 2 saatte bir emziriyorum yaa merak ediyorum bitek benimkimi yoksa sizdede aynımı
benim kızım hala 2saatte bir emiyo veya mama yiyo 80cc tek meme emiyo bana az gibi geliyo ama sizin bebişler nasıl

kızım uyandı yatagına yatırdım uyusun diye beklemekteyim. bir bakayım dedim ne var ne yok birde en erken günaydını patlatmak istedim günayyydııınn herkese:) heyyyy uyku nerdesin belliki uzak yerdesin:(((

valla ya aynen niye öyle yapıyon ay olurmu öyle şey yok böyle yap bak daha iyi olucak en sonunda bikaç kişiye bi tane daha doğur sen öyle yap dedim o oldu kimse bişey diyemiyo artık kaydirigubbakcemile3 :lepi:
ay canım ya çok geçmiş olsun
iyi demişsin kız benim de dilimin ucuna gelir her seferinde söyleyemem kaydirigubbakcemile3

kızım uyandı yatagına yatırdım uyusun diye beklemekteyim. bir bakayım dedim ne var ne yok birde en erken günaydını patlatmak istedim günayyydııınn herkese:) heyyyy uyku nerdesin belliki uzak yerdesin:(((
bende gece 3 gibi yattım uyandı sıpam dönencesiyle oynuyo :) günaydın tatlım

hepinize herkese günaydınnnnnnn, gününüz güzel geçsin, hep iyi haberler alaım bu gün inşallahhhh, bebişlerimizin sağlıkları huzurları yerinde olsun....
kocaman öpüyorum hepinizi

canım ya keşke daha çok zaman ayırabilsen ama herşey onun için annesi.. hep böylemi devam edicek işlerin?
özgecim çok üzgünüm ama genelde böyle devam edicek işler çok olmazsa 3-3.30 gb çıkıyorum 1.5 saat yol sürüyor zaten 5 yıl boyunca atamamda yok 4 yıl burdayım bide
işimi seviyorum ama kızımıda çok özlüyorum işteyken kokusu burnuma geliyor bi kötü oluyorum bazen komik halleri gözümün önüne geliyor bende gülüyorum bu sefer herkes bana bakıyor noluyor bu kıza diye durup dururken gülüyor diye napıcamı şaşırdım yani
ayrıca özgecim sizede geçmiş olsun kıyamaz teyzesi kuzusuna doktorlar bazen böyle insanın yüreğini ağzına getiriyor neyseki önemli bişey çıkmamış canım

canım hiç sorma yaa kendini bilmez insanlar bazen oluyor hiç kulak asma o tip insanlara boşver hayatım bizede diyen var öyle bi dediği bi dediğini tutmuyor

merallcim tşk ederim yemeğimiz güzel geçdi ama sonrası kötü oldu kızım rahatsızlandı mafoldumbendünden beri sürekli kusuyor ve hiç susmadan ağlıyorsenağlama uyumuyor:1shok: mideyi üşüttü herhalde nane çayı verdim biraz içti karnına da azıcık viks sürdüm şimdi biraz rahatladı uyudu inşallah da uyur çok yoruldum ya hiç birşey yapmadım ama kız yetti doğrusu
yarında yatılı misafirlerim var amcamın kızının torunu eskişehiri kazanmış kayıt yaptırmaya gelicekler bende kalıcaklar bikaç gün inşallah yarına iyileşir yaaa dua edin kızlar ne olur bebişim iyi olsun:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım geçmiş olsun kıyamam ben bebişime olmadı sıcak havlu felan da koy iyi gelir nasıl yorgunsundur kim bilir hayatım yaa annelik böyle bişey işte bir gülüşleri herşeyi unutturuyor bizlere bu arada sen eskişehirdemisin canım?

Back