hoşgeldin canım
ben yoğurdu bazen devam maması 2 ile bazen kutu sütü ile yapıyorum arada birde babymix den alıyorum 6. ay sonrası yazıyor üstünde
en çok mamasıyla yaptığımı severek yiyor bu arada
Ayşincim meme+mama+meyve-sebze püresi... Duruma göre ne bulursam veriyorum yani.
selammm kızlarr çok yoruldum temizlik yaptım dip köşe off 2 katta tertemizzzz bi camlar kapılar kaldı onuda birini tutcam zira camlarım çok benim Ozancımla zor yapmam. misafirlerim gelecek 12ye doğru yarın düğünümüz olduğu için yarın aranızda olamıycam beni özleyin anacııııımmm
iyi akşamlar kızlar...
iki ayın ardından yine burdayım.. elif nazım iyi çok şükür... biz de ek gıdalara geçiş yaptık... bugün sebze çorbası yaptım yemedi kuzucuk... kafamçokkarıştı
kızlar siz muhtemelen bu konuları aştınız ama ben uzak kaldığım için soruyorum: bu yoğurt olayını napıyosunuz... hazır yoğurt mu veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz.. ben doğaldan yanayımdır ama güvenilir sütü nerden bulcaz...:bbo:
çok geçmiş olsun Gülşahcım, o ne ya sıraya mı girmişler tövbe ...
ağrı sancı olmadı mı hiç? sadece gecikme şikayetiyle mi gittin* ben doğumdan 3 ay sonra muayene oldum. 6 ayda 1 tekrarlıycam. aman dikkat et artık kendine. boşver kiloyu önamli olan sağlıklı olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?