herkese tünaydın..
ben geldim..uzun bir süreden sonra..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir..
ben 2 gündür jinekolojik rahatsızlıklarımla uğraşıyorum.
her ay düzenli gelen adetim 3 aydır sapıtıp;bu ayda 10 gün kadar gecikince soluğu 2 gün önce doktorumda aldım.
yumurtalıklarıma bakınca ağlıcak gibi oldum inanın..9 tane sağda,7 tane solda nur topu gibi kstlerim oluşmuş lanet olsun.
sonra alttan muayene etti.rahmim berbat.inanılmaz bir mantar var vede bir tane yara.doktorum sen anlamamışsın ama ciddi bir durum dedi.
kistler için farlutal adet söktürücü verdi.adet olur olmaz desolett doğum kontrol hapı.hem korunma yöntemi hem de kistler için sürekli kullanacaksın dedi.
rahim içinde mantar için hap ve hazneye yerleştirilmek üzere ilaç verdi bir tanede eşim içecekmiş.
dünde hormon tahlillerim için gittim.şükür hotrmonlarım eskisinden bile daha düzgün.
tamemn kist üretenin beslenme yöntemim,şok diyetlerim olduğunu 3 ay gbi bir sürede diyestisyenin öngördüğü beslenme programıyla istediği kiloya düşmemi istediğini söyledi.
bu hafta içi diyetisyene gidip hormon testleriyle diyet listesi alıyorum kzılar anlayacağınız..
size tavsiyem lütfen jinekolojik muayenenizi mutlaka yaptırın.bizler çocuk doğurduğumuz için artık her trlü hastalığa bir adım daha yaklaştık