2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım
ben yoğurdu bazen devam maması 2 ile bazen kutu sütü ile yapıyorum arada birde babymix den alıyorum 6. ay sonrası yazıyor üstünde
en çok mamasıyla yaptığımı severek yiyor bu arada

ben de kendim yapmayı deniycem canım hazır sütle, umarım yapabilirim tabi bi de kızım yer...:sm_confused:

Ayşincim meme+mama+meyve-sebze püresi... Duruma göre ne bulursam veriyorum yani.

ne güzel benim kız meyve yemiyo. suyunu da püresini de:((((( bugun denedşm armut ve üzüm suyu ama sevmedi. biskuvi ekledim tık yok...

selammm kızlarr çok yoruldum temizlik yaptım dip köşe off 2 katta tertemizzzz bi camlar kapılar kaldı onuda birini tutcam zira camlarım çok benim Ozancımla zor yapmam. misafirlerim gelecek 12ye doğru yarın düğünümüz olduğu için yarın aranızda olamıycam beni özleyin anacııııımmm

e güzelim kadın alacaksan neden diğer işleri de yaptın ki? bol bol oyna zıpla canım düğünde, kuzumuza da dikkat et:))))

iyi akşamlar kızlar...

iki ayın ardından yine burdayım.. elif nazım iyi çok şükür... biz de ek gıdalara geçiş yaptık... bugün sebze çorbası yaptım yemedi kuzucuk... kafamçokkarıştı

kızlar siz muhtemelen bu konuları aştınız ama ben uzak kaldığım için soruyorum: bu yoğurt olayını napıyosunuz... hazır yoğurt mu veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz.. ben doğaldan yanayımdır ama güvenilir sütü nerden bulcaz...:bbo:

hoşgeldin canım ben 2 defa mayaladım ikisinde de katı olmadı cıvık bişey oldu döktüm. dr. normal kutu sütleri kullanabilirsin dedi bana. mamadan hiç denemedim. zaten mama da yok evde:)))) annemin misafirleri gidince gelicek ona yaptırırım...

kızlar bugün iftarda dışardaydık ben oruç tutmuyorum emzirdiğim için ama yine de iftara gidiyorum ( bu arada tatilde çok kilo aldım doğurduğum kiloya ulaşmama az bişey kaldı ağlamak istiyorum)

neyse asıl söylemek istediğim noktaya geleyim kızım çorbaya atlıyo dayanamadım verdim artık biraz... sonra kebap geldi ona da atlıyo ben de birazcık da ondan verdim onu bile yedi biraz yüzünü buruşturuyo ama yine de yiyo bundan sonra kızımıza da porsşyon söylemeye karar verdikkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım ben 2 defa mayaladım ikisinde de katı olmadı cıvık bişey oldu döktüm. dr. normal kutu sütleri kullanabilirsin dedi bana. mamadan hiç denemedim. zaten mama da yok evde:)))) annemin misafirleri gidince gelicek ona yaptırırım...[/QUOTE]

hoşbuldum canım bence cıvık da olsa iyidir yedir bende yapıcam cıvık da olsa yedirmeye çalışıcam... maya olarak hazır yoğurt mu kullandın...:1rolleyes:

selam canlarımm çoookk yorgun birgün daha geçirdim sizin de tahmin edeceğiniz üzre :)
milas bodrum yaptım ama canm çıktı walla akşam 7 de geldimm şimdi de çok yorgunum uyuycaam yarın da bülünün yanına gidecez birkaç gün marmaristeyim nete giremem öpüldünüzz

evet canım hazır yoğuttan yaptım. du bidaha deniycem azmettimmmm....
aslının yerine ben cevap vereyim bülüsü orda iş buldu çalışıyo...

neden kimsecikler yok? heyy bugun pazar değil kızlar ayaklanın...

herkese tünaydın..
ben geldim..uzun bir süreden sonra..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir..
ben 2 gündür jinekolojik rahatsızlıklarımla uğraşıyorum.
her ay düzenli gelen adetim 3 aydır sapıtıp;bu ayda 10 gün kadar gecikince soluğu 2 gün önce doktorumda aldım.
yumurtalıklarıma bakınca ağlıcak gibi oldum inanın..9 tane sağda,7 tane solda nur topu gibi kstlerim oluşmuş lanet olsun.
sonra alttan muayene etti.rahmim berbat.inanılmaz bir mantar var vede bir tane yara.doktorum sen anlamamışsın ama ciddi bir durum dedi.
kistler için farlutal adet söktürücü verdi.adet olur olmaz desolett doğum kontrol hapı.hem korunma yöntemi hem de kistler için sürekli kullanacaksın dedi.
rahim içinde mantar için hap ve hazneye yerleştirilmek üzere ilaç verdi bir tanede eşim içecekmiş.
dünde hormon tahlillerim için gittim.şükür hotrmonlarım eskisinden bile daha düzgün.
tamemn kist üretenin beslenme yöntemim,şok diyetlerim olduğunu 3 ay gbi bir sürede diyestisyenin öngördüğü beslenme programıyla istediği kiloya düşmemi istediğini söyledi.
bu hafta içi diyetisyene gidip hormon testleriyle diyet listesi alıyorum kzılar anlayacağınız..
size tavsiyem lütfen jinekolojik muayenenizi mutlaka yaptırın.bizler çocuk doğurduğumuz için artık her trlü hastalığa bir adım daha yaklaştık

çok geçmiş olsun Gülşahcım, o ne ya sıraya mı girmişler tövbe ...
ağrı sancı olmadı mı hiç? sadece gecikme şikayetiyle mi gittin* ben doğumdan 3 ay sonra muayene oldum. 6 ayda 1 tekrarlıycam. aman dikkat et artık kendine. boşver kiloyu önamli olan sağlıklı olmak...

çok geçmiş olsun Gülşahcım, o ne ya sıraya mı girmişler tövbe ...
ağrı sancı olmadı mı hiç? sadece gecikme şikayetiyle mi gittin* ben doğumdan 3 ay sonra muayene oldum. 6 ayda 1 tekrarlıycam. aman dikkat et artık kendine. boşver kiloyu önamli olan sağlıklı olmak...

canım benim rahmimde hep böyle bir ağırlık vardı br kaç haftadır.
pko lu olduğum için kist sancısını iyi bildiğimden dedim bende bi haltlar var gene.
sadece rahimde akıntı vardı onuda mantar diye düşünmedim açıkçası..
kiloyu takmamak elde mi hayatım.kistlerime zemin hazırlayan kilolarım ve beslenme şeklim.yani artık keyişften değil daha çok sağlık açısından sağlıklı diyet yapmak zorundaymışım

:(((( umarım en kısa zamanda atlatırsın. çok sıkıcı bi tedavi süreci ki ben de muayene sonrası fitil kullandım 2 kutu. neyse çok geçmiş olsun tekrar canım...

Yoğurt olayını bende daha netleştiremedim. Benim yaptığımda cıvık oluyor. Ebem hazır sütlerle yapabilirsin dedi. Bende 200ml olanlardan alıp yapıyorum.

Gülşahım noolmuş sana gülüm öyle. Kıyamam Alya'ydı diyetti derken altyapı mahvolmuş. Biran önce geçer inşallah..

selam kızlar gülşahcım gecvmiş olsun bende pko lu oldugum için anlıyorum senı benım gıtmem lazım valla doktora canım sen artık emzıremeyecekmısın nesse sen saglıklı oolda

Gülsahim gecmis olsun bebem:)
KIZlar ben rüyayla ilgileniyorum hiccc rahat durmuyor uyuyacak gibide degil :((
Türkiye icin hazirligada girismeliyim yol icin birseyler hazirlamaliyim off offf :(((

slm kızlar nasılsınız gülşah canım çok geçmiş olsun
ya ben baklavalık yufkayla tatlı yaptım kötü oldu ya ekşimsi bi tadı oldu elde acsana de neyine hazır yufka emekler şeker cevişz güme gitti ıyy kötü oldu ya bayatmıydı acaba

idil hiç durmuyo ay bayılacam bide bağırıyo sürekli
dünden bberi kafayı babasının gitarın a takmış
çırpınıyor ona doğru
bide hafiften grip olmuş babası bulaştırdı ama iyi şükür
birde bağırmasa kafam şişti auvvvv akka hıı hııı ayyyyyy bunları dinliyorum akşama KADAR

selam kızlarr.. iki gecedir sahurlarda tanrı misafirlerim çalıyo kapıyıı.. perşembe gecesi 12.00 de memleketten akrabalar baskın yaptı.. dünde eşimin akrabalarından biri burdan evli annesi vefat etmişş cenazeye gelenler bende kaldılarr sabah gittilerr.. yorgunum ama bunlarda lazım insana değil mi? ama evim harabe gibi resmenn birisi gelsede temizlese ama iş başa kalıyor herzaman ayyy güvenebilsemde birilerini çağırsamm .. neyse kocişi kandıracağız bakalım herzaman ki gibi:)
gülşahh hasta sanırımm geçmiş olsun canımm..
derya benim oğlanda akşama kadar kafamın etini yiyor yaa hepsi aynı bunlarınn..
sizlerde başka nevar ne yokk...
baktımda zatenn sayfada kimse yokmuşş :))

Back