2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...

gülşah geçmiş olsun canım... benim de gitmem lazım ama sallıyorum hep... inşallah kaybolur gider o kistler...

ev bi türlü düzene girmiyo geldiğimden beri uğraşıyorum ama bitmiyo işler off...

yarın yoğurt yapıcam kızlar sonucu size yazarım...

vakit bulsam foto ekliycem...

öptüm... zuhiş(hamiş gibi olsun istedim:kedi:)

Slm mart anneleri bizde ek gıdaya geçtik 2 hafta önce yoğurtla başlattı doktor ,yoğurdu günlük kutu sütle yaptım ama 3 saat bekleme az geldi ısısının sabit durması gerekiyor enaz 6 saaat sonra buzdolabında yaklasık 3 saat daha bekleyince oluyor birde kuzenimin yoğurt makinasını aldım eski bişey ama işe yaradı ama benim bebetom yoğurttan hoşlanmadı çok üzüldüm ara verdik sebze çorbası-meyve püresi yiyoruz ve tabi anne sütü 6. ayımızn dolmasına 5 gün kaldı bu arada kafam benimde karışık kaşıktakileri ağzına alıyor fakat geri atıyor heralde henüz nasıl yemesi gerektiğini bilmiyor,inşallah alışır.
Sarıböcek çok geçmişolsun acil şifalar ilaçlarla geçer en kısa zamanda dikkt et kendine.

ben çıkıyorum uyumam lazım yoksa kalkamıyorum sabak kaan 07 de uyanıyor ,boğaımda acıyor inşallah hasta olmam herkese iyi gecelerr....

iyi geceler,
yoğurt mayalayan arkadaşlara tavsiyem şu, değişik süt markaları deneyerek başladım hepside cıvık oldu anladımki süten değil bu seferde mayaları değiştirmeye başladım en güzel maya tutan aktiva sade yoğurdu oldu ayrıca en az dört saat bekletin sonra açıncada çalkalanmadan buzdabında en az bir saat bekleti süper oluyor tam işi öğrendim ama benim kızım yoğut sevmiyo bu aralar mayalamıyorum.

kızlar bebelere yoğurt yedirmenin en güzel yolu içine 2-3 tane cicibebe atın ezin iyice.bakın nasıl yiyorlar.
tecrübeyke sabit

Bugün kimsecikler olmaz burda. Bende şimdi temizliğe girişecem.. Yoksa kocişim beni işe gönderip ev hanımlığını devralacak.. Çünkü oğlanı doyurup uyuttu.. Kahvaltı sofrası ortalıkta,ev berbat.. Temizlik şart. Pöffff.

Yoğurt olayını bende daha netleştiremedim. Benim yaptığımda cıvık oluyor. Ebem hazır sütlerle yapabilirsin dedi. Bende 200ml olanlardan alıp yapıyorum.

günaydın canım, dün eltimler geldi ben de yoğurtu yapamadığımdan bahsettim. o da cıvık yapıyomuş. kutu sütlerinden katı tutmuyomuş yoğurt. teyrar yapıcam. bir de aktiva yı deneyelim. ama kalsiyum en çok danonede var...

Gülsahim gecmis olsun bebem:)
KIZlar ben rüyayla ilgileniyorum hiccc rahat durmuyor uyuyacak gibide degil :((
Türkiye icin hazirligada girismeliyim yol icin birseyler hazirlamaliyim off offf :(((

aman da amannn geliyomuş sibelciğimiz buralara.. aydında eylem vardı adayadayı artık girmiyo ama:(((

slm kızlar nasılsınız gülşah canım çok geçmiş olsun
ya ben baklavalık yufkayla tatlı yaptım kötü oldu ya ekşimsi bi tadı oldu elde acsana de neyine hazır yufka emekler şeker cevişz güme gitti ıyy kötü oldu ya bayatmıydı acaba

canım acaba şerbeti fazla limonlu yapmış olab,lirmisin. biz de revani yapmıştık öyle.. tam fiyasko olmuştu. revaniyi sevmeyen ablam hem içine bir sürü ceviz kattırmıştı hem de yarım limon sıkmıştı:((((( hiç yiyemedik.

Rüya tek kisilik konser veriyor anasina...:roflol:
BASIM AGRIDII ...

ciğerleri açılsın annesi......

iyi geceler,
yoğurt mayalayan arkadaşlara tavsiyem şu, değişik süt markaları deneyerek başladım hepside cıvık oldu anladımki süten değil bu seferde mayaları değiştirmeye başladım en güzel maya tutan aktiva sade yoğurdu oldu ayrıca en az dört saat bekletin sonra açıncada çalkalanmadan buzdabında en az bir saat bekleti süper oluyor tam işi öğrendim ama benim kızım yoğut sevmiyo bu aralar mayalamıyorum.

sağol canım.. deniycem..

Özledm ben burayı...

nasıl oldun meltem?

negüzel olmuş böle martanneleri için bitopik oluşmuş kızlar bende bi 2009 mart annesiyim herkese selamlar suaralar benim meleğim diş çıkarmakla meşgul oyüzden yoğunuz anca bi nefes almaya vaktim oldu allah hepimizin evlatlarına budiş çıkarma zamanlarında yardımcı olsun kızlar tabiki bizlerede

kızlar yoğurt için ben 1kahve fincanı süte 4tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum daha tok oluyo böle maya hazırlardan yapmak evet çok zor engüzel pınarın sütünden oluyo

selam kızlar yoğurt yaptım pek katı olmadı dolaba koydum inşalah çıkınca düzelir...

arabamıza hırsız girdi Çok üzgünüm çoook teybimiz çalındı.......:delphin:

istanbulun suyu çıktı iyice... gitmek istiyorum burdan...

halli helloo canlar!
nasilsiniz?
aysinim evet geliorumm sonunda coookk özledim!
pohaca - kurabiye yaptim yol icin yarin lehmeeccuunn yapcam yoruldum bi rüya bi iss... bavul hazir birkc eksik tamamlanacak yarin :bbo: yolda dinlenirim artik
kizlar duanizi eksik etmeyin yolumuz uzun...
bu arada rüyaa cok güzel bir sekilde emekliyor ama geri geri :1shok:

selam kızlar aylar sonra nöbet tutuyorum arkadasım yerıne gönüllü özlemişim valla :D:D tabi oğluşuda özluyorum evım yakın Allahtan devamlı getırıyolar sizlerden ne var ne yok selamlarrr

arkadaşlar kaç gündür bakamadım herkes iyi mi?
Sibelcim siz viyanadan buraya arabayla mı geliceksiniz?????
kaç gün sürüyor ya rüya ile zor değil mi? gerçi o bir güzel uyur :)
Rebecacım geçmiş olsun :(

Canim evet arabayla gelecegiz :)
Saatlere gelincede degisiyor mesela yazin tam ortasinda gidersen üc güne kadar sürebiliyor ama Eylülde öyle degil Eylülde en fazla 15 Saat:)
Sali günü aksam 7 gibi yola cikarsak Carsamba gece 2-3gibi Aydinda oluruz herhalde:) Gümrüklere - Siraya felan bagli :)) Evet bende biraz korkuyorum Rüya acisindan ama uyur ara sira durucaz yemek felan yemek icin ozaman altini felan degistiricem - oyuncaklari yanimda felan derken öyle gecircez insallah okadar saati :) Ucakla ucacaktim ama ailemi yanliz birakmakta istemedim :(

Back