2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

halli helloo canlar!
nasilsiniz?
aysinim evet geliorumm sonunda coookk özledim!
pohaca - kurabiye yaptim yol icin yarin lehmeeccuunn yapcam yoruldum bi rüya bi iss... bavul hazir birkc eksik tamamlanacak yarin :bbo: yolda dinlenirim artik
kizlar duanizi eksik etmeyin yolumuz uzun...
bu arada rüyaa cok güzel bir sekilde emekliyor ama geri geri :1shok:
poğacayı felan anladımda lahmacunu nasıl yiyecen kız yolda
uçaklamı gelceksiniz gemiylemi
iyi yolculuklar cınımın içi

zakkum evet canım ben aslen çorumluyum.çorumun yerlisiyiz.geliyo musunuz buralara?:1hug:

yok canım ben aknaraya kadar geliyorum en son 2003 te ananemin cenazesi için gitmiştim. memnun oldum canım:))

selam kızlar yoğurt yaptım pek katı olmadı dolaba koydum inşalah çıkınca düzelir...

arabamıza hırsız girdi Çok üzgünüm çoook teybimiz çalındı.......:delphin:

istanbulun suyu çıktı iyice... gitmek istiyorum burdan...

çok geçmiş olsun canım, cana geleceğine... derler ya..annemi de geçen bi adam parayı bozduruyum diye kandırmış 100 tl yi almış ve uçmuş:((

halli helloo canlar!
nasilsiniz?
aysinim evet geliorumm sonunda coookk özledim!
pohaca - kurabiye yaptim yol icin yarin lehmeeccuunn yapcam yoruldum bi rüya bi iss... bavul hazir birkc eksik tamamlanacak yarin :bbo: yolda dinlenirim artik
kizlar duanizi eksik etmeyin yolumuz uzun...
bu arada rüyaa cok güzel bir sekilde emekliyor ama geri geri :1shok:

iyi yolcluklar canım...
akrabalarımız dA BU SENE HOLLANDADAN GELDİLER. AMAN BULGARİSTAN ÇOK KÖTÜYMÜŞ. YANİ GÖREVLİLER. bozuk para alın yanınıza rüşvet isityolarmış. bir de nakit yok kredi kartı var deyin.valla tam çakallarmış. bi bakışınızla yolu kaç saat uzatabilirlermiş...

selam kızlar aylar sonra nöbet tutuyorum arkadasım yerıne gönüllü özlemişim valla :D:D tabi oğluşuda özluyorum evım yakın Allahtan devamlı getırıyolar sizlerden ne var ne yok selamlarrr

hadi hayırlı olsun ilk nöbetin canım. ya ben gece topluca kalına yerde olmaktan korkarım... ah şu korku filmleri...

ya Gülşah la msn de konuşan biri sorsun merak ettim ben de...

poğacayı felan anladımda lahmacunu nasıl yiyecen kız yolda
uçaklamı gelceksiniz gemiylemi
iyi yolculuklar cınımın içi

Canimm hani mola felan verdigimizdee lehmecunlar lep lup etcez eger yolda birsey bulamazsakk :) hemde araba büyük mola vermedende yerik biz :)) migde büyük olunca herseyi her sekilde yiyebiliyo :roflol:
Arabayla gelicez canim:)

ha bu arada koro derken, hepsini bir arada düsünemiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Evet aysinim bilmemmi komsiye bulgarlarini :roflol:
annemler gecen senede arabayla gittiler ve ozamanda baya bozuk para aldilar yanlarina rüsvt icin :))

Emda yenisin sanırım. Hoşgeldin canım.

EMDA cim hosgeldin aramiza.[/QUOTE]

hoşbulduuk canım evet yeni sayılırım

kızlar bugün iftarda dışardaydık ben oruç tutmuyorum emzirdiğim için ama yine de iftara gidiyorum ( bu arada tatilde çok kilo aldım doğurduğum kiloya ulaşmama az bişey kaldı ağlamak istiyorum)

neyse asıl söylemek istediğim noktaya geleyim kızım çorbaya atlıyo dayanamadım verdim artık biraz... sonra kebap geldi ona da atlıyo ben de birazcık da ondan verdim onu bile yedi biraz yüzünü buruşturuyo ama yine de yiyo bundan sonra kızımıza da porsşyon söylemeye karar verdikkaydirigubbakcemile3

afiyet bal şeker olsun kuzuma cokacimcoook bunlar doymak biymiyor anacım bizkide öyle yemek yerken öyle bi bakıyor ki boğazıma diziliyor hepsi gelde ye bende bazen ucundan azcık yediklerimden veriyorum gerci bıraksam beni bile yer bizim kız kaydirigubbakcemile3

herkese tünaydın..
ben geldim..uzun bir süreden sonra..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir..
ben 2 gündür jinekolojik rahatsızlıklarımla uğraşıyorum.
her ay düzenli gelen adetim 3 aydır sapıtıp;bu ayda 10 gün kadar gecikince soluğu 2 gün önce doktorumda aldım.
yumurtalıklarıma bakınca ağlıcak gibi oldum inanın..9 tane sağda,7 tane solda nur topu gibi kstlerim oluşmuş lanet olsun.
sonra alttan muayene etti.rahmim berbat.inanılmaz bir mantar var vede bir tane yara.doktorum sen anlamamışsın ama ciddi bir durum dedi.
kistler için farlutal adet söktürücü verdi.adet olur olmaz desolett doğum kontrol hapı.hem korunma yöntemi hem de kistler için sürekli kullanacaksın dedi.
rahim içinde mantar için hap ve hazneye yerleştirilmek üzere ilaç verdi bir tanede eşim içecekmiş.
dünde hormon tahlillerim için gittim.şükür hotrmonlarım eskisinden bile daha düzgün.
tamemn kist üretenin beslenme yöntemim,şok diyetlerim olduğunu 3 ay gbi bir sürede diyestisyenin öngördüğü beslenme programıyla istediği kiloya düşmemi istediğini söyledi.
bu hafta içi diyetisyene gidip hormon testleriyle diyet listesi alıyorum kzılar anlayacağınız..
size tavsiyem lütfen jinekolojik muayenenizi mutlaka yaptırın.bizler çocuk doğurduğumuz için artık her trlü hastalığa bir adım daha yaklaştık

gülşahcım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine doğum sonrasında herşeye daha açık oluyoruz umarım en kısa zamanda kurtulursun

Canim evet arabayla gelecegiz :)
Saatlere gelincede degisiyor mesela yazin tam ortasinda gidersen üc güne kadar sürebiliyor ama Eylülde öyle degil Eylülde en fazla 15 Saat:)
Sali günü aksam 7 gibi yola cikarsak Carsamba gece 2-3gibi Aydinda oluruz herhalde:) Gümrüklere - Siraya felan bagli :)) Evet bende biraz korkuyorum Rüya acisindan ama uyur ara sira durucaz yemek felan yemek icin ozaman altini felan degistiricem - oyuncaklari yanimda felan derken öyle gecircez insallah okadar saati :) Ucakla ucacaktim ama ailemi yanliz birakmakta istemedim :(

canım hayırlı yolculuklar yolunuz açık olsun ben ada ile 9 saatlik yola gittim ve yol boyunca uyudu çok rahat gitmiştik umarım rüya da öyle olur ve sizde rahat rahat gelirsiniz canım

gülşahcım saruböceğim çok geçmiş olsun nazarlar mı değdi sana canım yaaaa
tedavin en kısa zamanda cevap verir inş. canım

kızlar merhaba hepinize, ay valla hafta sonu iş güç bağlanamadım bi türlü bu günde kayıtlar başladı üniversiteye bağlanamadım kusura bakmayın.... umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum

selam kızlar...
dün yaptığım yoğurt kesinlikle yoğurta benzemedi...

ben de bugün günlük süt alıp yaptım ama o da olmadı... sanırım mayasından (mayası bozuk lafının doğrulunu felaket idrak ettim:) )

süzme yoğurtu maya olarak kullanıcam inat ettim yapıcam bu yoğurdu...

yarın okulda toplantım var... elif nazım babasıyla kalıcak kafamçokkarıştı inşallah bi sorun çıkmaz...

kızım uyuyo şimdi uyansın kuaföre gitcez kaş bıyık olayları ve kızımın saçlarını düzelttiricem...

sizler nerdesiniz hatunlar... öptüm...opuyorumnanaktan

selam gençlik
az önce geldik eve bu haftasonlaı daha yorucu oluyo bana walla:(((
Ada hanımı uyutup biraz evi toplayacamm başbaş daha grçmişi okunadımmm

gülşahcım çok geçmiş olsun biranönce ii olursun inşallah
bizde bugün apartmanca iftar yapıcaz herkes evinde bişeyler yapıp çıkaracak bahçeye kimi z yağlı kimi tatlı kimi salata v.s güzel geçer umarım

Back