oyy yaramaz cimcimeeemm yerim ben seni böcüğümm ne güzel demi sarılıp uyumak eşim daha hiç sarılıp yatmadı ozanla korkuyomuş üstüne düşerim ezilir falan diyo. bu güzellikten mahrum kalıyoooiyiyiz canooooo
Adacııımmm Alaz kızım da iyiii sabah çok zor geldi ayrılması hatta saat 10 da geldim işee kızımla uyuduk uyandık yedik içtik sarıldık bi daha uyudukk yanağıma salyalarını değdirerek uyandırdı böccüüümmm
maşallahh bu kadarı yiyebiliyor he valla maşallah allah kem gözlerden korrusun.Gunaydın kızlar valla aslınada oglana duzenlı yedırdım dıye bılırım
sabah----- pekmez -peynır -cıcıbebe ve danıno yedırdım
kahvaltıdan 1 saat sonra 120 cc mama
ÖĞlen------Çorba
3-4 saat sonra 1 seftalı veya muz
aksam ıftar zamanı 1 kase Çorba
1 saat sonra 120 cc mama
bu arada en buyuk etken bıberon baslıgıymıs ben dr.browns bıberon kullanıyordum
geÇen alısverıstekı kız sızın 3 numaralı emzıge geÇmenız lazım dedı akıs hızı daha hızlı dedı hemen aldık her zman gece mama verırdım 120 cc ama oglum 30 cc ıÇer uyuya kalırdı megersem emzıkten mama tam akmıyormus sımdı 3 numara emzıkte 120 cc 10 dakıkada bıtıyor
bırde benım oglum mercımek Çorbasına bayılıyor 2-3 kepÇe yıyo Çocuk
İsteyene tarıf verırım
ohh yarasın tosunummmaaamercımek-soğan-patates-havuç bunları duduklude pısırıyorum sonra robottan geçırıp verıyorum oglana bunun ıçıne bazen az kabak 2 tane taze fasulye katıyorum bayıla bayıla yıyor
yok canım sütün varsa az bekle ama azcık azcık tattır parmağınla bence.günaydın herkese...
selam emel canım çok katı olmuyor mu nasıl yiyor.ben de yapsam mı 4 ay 26 günlük.
hoşgeldin yakışıklı anbılın güzel annesiiiiSelam kuzulaaaaaaarrr. Men geldimmmmm.
geçmiş olsun paşamaa koca erkek oldu artık aşı ne yapcak tosunumaaa güzel gözlü bradimeBiz dün aşımızı olduk.. 3 tane bacaktan bir tanede ağıza damla..
Çok şükür ateş falan yapmadı ama ebemiz ağrır dedi calpol verdim.
maşallahh maşallah tosuncuk olmuş teyzesi yesin o yakışıklıyıııKilomuz 9,130 gr. Boyumuz 70 cm olmuş..
Hoşbulduk canlarım..
Oğluş eskisi gibi değil bana zayıfladı gibi geliyor.. 1 ayda 500 gr. almış.
emde ,ozkun,damla arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim.
damlacım doktora götürdük antibiyotiğe başladım ama onu da kusuyo öksürüğü devam ediyo halen.ilk beş gün peditüs vermiştim.
delikafadulden bence bi kamerayla çekim yapıp ayrı bi gelir kaynağı yaratabilirsin:) gerçi onlar memnun olurlar teşhir edilmekte belki:roflol:azonce bi musteri geldi elbiseyi kabine girmeden denedi dukkanin icinde sutyenle gezdi nerden baksan 5dk kadar. saskin bunlar saskiinn :))))
sağol canım
yok wc ye götürmüyorumda mesela bezini açıyorum tutyorum kakasını çişini yapıyor
wc ye ede götürecem
bugünde tuttum yine yaptıı
bende küçükken çabuk bırakmışım babasıda bize çeker umarımda bez masrafından tez vakit kurtuluruz
herkese merhabalarrr...... kavuştuk kızlar sonunda... çok mutluyum yeniden buluşmamıza......
nasılsınız bebişlerimiz nasıl herkes iyi mi... iki ay uzak kaldım özledim sizleri... bizi sorarsanız dün geldik... kızımla iyiyiz...
kızlar selam az önce geldim zuzumun yanından çok tatlıydı doyamaddım yine kokladım kokladım geldim
Selam kızlar dr ye gıttık oglum tıpkı anası saman nezlesı Çıktı benım grıp dedıgım sey alerjıymıs alerjıyı tetıkleyen ben salak papatyaya danıno orman meyvelı verdım onun ıÇın agzı burnu tıklaı dr geÇen hafta tartı 7800 du bugun tartı 8050 Çıktı dr bıle sasırdı ne yedı bu dıye
selam kızlarrrr
oy çok yoruldum marmaris e gittim çalıştımmm kocaamı gördüm geldim kızımı aldım yeni doğum yapan bir arkadaşım vardı o aradı çıkalım diye o 2,5 aylık oğlu annesi buluştuk oğlan çok ağladıı yazık yawrum yaaa gazz derdine benim cadı kızım da ogünleri çabuk unutmuş gibi uyudu fosu fosur(( annelik çok meşşakkattli bir iş walla ((
rebecaccıım hoşgeldiinnnn özledik seniiii
Ezgimmm yaww Nilim iyi anlaşıyosa kalsın accuk daha arkadaşın ya da sevgilisi de gelsinn biraz :))))
e karakuzum alışmışşş kalabalığa annesi yapacak bişey yoookkk
İdilciim çiş kaka işlerini düzene sokuyo haa pess maaşaallah wallla
Meralciim geçmiş olsun sahur kazanızaaa
Ayşinnnnnnnn hani elamızınn son fotolarıııı isteriz isterizzzz prenses görmekkk isteriizzzzzzzzz
slm kizlar ben simdi girdim eve cok guzel bir gece gecirdim dukkanin acilisindan beri cok stresliydim bugunde festivalin son gunuydu attik kendimizi disari deli gibi lunapark oyuncaklarina bindim sonra gittik kumar oynadim butun parami kaybettim :)) havai fisekleride izledik geldik Nil korkar sandim havai fiseklerden agzi acik sevinc icinde izledi bide ellerinide birbirine doladi cok mutluydu fotograf makinasini almadigim icin cok kizdim kendimesimdi bir iki is var gece gece onlari halledip yaticam . hepinize tatli ruyalar :)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün çok komik bişey oldu eşimle kızım oynuyorlardı kızım kumandaya doğru emekliyordu o sırada ben ğittim yanlarına eşime sarıldım ve öptüm bizim sıpa sen bırak kumandayı felan gel benim saçıma yapış acaba dedim tesadüfen mi oldu tekrar kumandaya yöneldi dedim bu sefer yapıcakmı gene eşimi öptüm bu gene saçıma yapıştık biz eşimle kırılıp geçtik bi de kızgın bi surat ifadesi takınmış kendine görmeliydiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın... lütfen bana yardımcı olun kızım 36 haftalık 2750 gr olrak dünyaya gelid şu an 5 ay 19 günlük yeni ek gıdaya başlamaya çalıştık kızım yemiyor ne yaparsam yapıyım ne veririsem veriyim yamiyor doktor iki seçeniğin var dedi birincisi emzirmemek aç bırakıcaksın dedi çünküü bu zamana kadar sadece emen emen bebeğim hep emmek istiyor aç bırakınca yer dedi ikincisi bir ay daha emzirmek ama buda riskli 7.ay sonunda daha çok reddebilir dedi şu an kilosu 7800 ve boyu 68 cm böle olunca doktor sana bağlı istersen verme bir y daha emzir sadece dedi ne yapmalıım yardımmmmmm
günaydinlarrr herkese nasilsiniz bakalimm güzellerrr
Gunaydın kızlar valla aslınada oglana duzenlı yedırdım dıye bılırım
sabah----- pekmez -peynır -cıcıbebe ve danıno yedırdım
kahvaltıdan 1 saat sonra 120 cc mama
ÖĞlen------Çorba
3-4 saat sonra 1 seftalı veya muz
aksam ıftar zamanı 1 kase Çorba
1 saat sonra 120 cc mama
bu arada en buyuk etken bıberon baslıgıymıs ben dr.browns bıberon kullanıyordum
geÇen alısverıstekı kız sızın 3 numaralı emzıge geÇmenız lazım dedı akıs hızı daha hızlı dedı hemen aldık her zman gece mama verırdım 120 cc ama oglum 30 cc ıÇer uyuya kalırdı megersem emzıkten mama tam akmıyormus sımdı 3 numara emzıkte 120 cc 10 dakıkada bıtıyor
bırde benım oglum mercımek Çorbasına bayılıyor 2-3 kepÇe yıyo Çocuk
İsteyene tarıf verırım
afiyet olsun sarı cicive.yarasın.konya nasıl soğudu mu?burası buz kesiti.yaz günü üşüyoruz.şişmiş boğazım.
Kilomuz 9,130 gr. Boyumuz 70 cm olmuş..
gecmis olsun canim:) kilo ve boyunada MASALLAH:)))Kilomuz 9,130 gr. Boyumuz 70 cm olmuş..
emde ,ozkun,damla arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim.
damlacım doktora götürdük antibiyotiğe başladım ama onu da kusuyo öksürüğü devam ediyo halen.ilk beş gün peditüs vermiştim.
hoşgeldin canımiyi akşamlar kızlar...
iki ayın ardından yine burdayım.. elif nazım iyi çok şükür... biz de ek gıdalara geçiş yaptık... bugün sebze çorbası yaptım yemedi kuzucuk... kafamçokkarıştı
kızlar siz muhtemelen bu konuları aştınız ama ben uzak kaldığım için soruyorum: bu yoğurt olayını napıyosunuz... hazır yoğurt mu veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz.. ben doğaldan yanayımdır ama güvenilir sütü nerden bulcaz...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?