2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy yaramaz cimcimeeemm yerim ben seni böcüğümm ne güzel demi sarılıp uyumak eşim daha hiç sarılıp yatmadı ozanla korkuyomuş üstüne düşerim ezilir falan diyo. bu güzellikten mahrum kalıyooo
maşallahh bu kadarı yiyebiliyor he valla maşallah allah kem gözlerden korrusun.
mercımek-soğan-patates-havuç bunları duduklude pısırıyorum sonra robottan geçırıp verıyorum oglana bunun ıçıne bazen az kabak 2 tane taze fasulye katıyorum bayıla bayıla yıyor
ohh yarasın tosunummmaaa
günaydın herkese...
selam emel canım çok katı olmuyor mu nasıl yiyor.ben de yapsam mı 4 ay 26 günlük.
yok canım sütün varsa az bekle ama azcık azcık tattır parmağınla bence.
Selam kuzulaaaaaaarrr. Men geldimmmmm.
hoşgeldin yakışıklı anbılın güzel annesiiii
Biz dün aşımızı olduk.. 3 tane bacaktan bir tanede ağıza damla..
Çok şükür ateş falan yapmadı ama ebemiz ağrır dedi calpol verdim.
geçmiş olsun paşamaa koca erkek oldu artık aşı ne yapcak tosunumaaa güzel gözlü bradime
Kilomuz 9,130 gr. Boyumuz 70 cm olmuş..
maşallahh maşallah tosuncuk olmuş teyzesi yesin o yakışıklıyııı
Hoşbulduk canlarım..
Oğluş eskisi gibi değil bana zayıfladı gibi geliyor.. 1 ayda 500 gr. almış.

canım artık az kilo alıyorlar ozanda az alıyo artık bende üzülmüştüm haziran temmuz arası 500 g. almıştı bu ayda aynı ama alıştım.

huzurcum sütün varsa emzir tatlım parmağınla tattır arkadaşların dediği gibi. benim mama kaşığım var özel silikon kaşık eğilip bükülüyo ona itirazı yok bebemin. chicconun ilk mama kşığı

emde ,ozkun,damla arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim.
damlacım doktora götürdük antibiyotiğe başladım ama onu da kusuyo öksürüğü devam ediyo halen.ilk beş gün peditüs vermiştim.

canım antibiyotik iğne yuaptır şurup vermek zor oluyor iğnenin tesiri daha hızlı biraz ağlıyorlar ama daha etkili bend eöyle yapmıştım peditus vermiştim canım acil şifalar diliyorum bebişlerin hasta olması çok zor ya

azonce bi musteri geldi elbiseyi kabine girmeden denedi dukkanin icinde sutyenle gezdi nerden baksan 5dk kadar. saskin bunlar saskiinn :))))
delikafadulden bence bi kamerayla çekim yapıp ayrı bi gelir kaynağı yaratabilirsin:) gerçi onlar memnun olurlar teşhir edilmekte belki:roflol:

maşallah İdi e, çok şeker bu kız ya ve çok çabuk öğreniyo. aan öğrenmesine katkıda bulunun canım...

selam canım hoşgeldin... geçmişe bakma işte herkes iyi, sohbete devam:)
sen neler yaptın ondan bahset bence..

kızlar selam az önce geldim zuzumun yanından çok tatlıydı doyamaddım yine kokladım kokladım geldim

opuyorumnanaktan

maşallahhhh cidden güzel yediriyosun. ben sabah az bi emzirme sonrası kahvaltı hazırlıyorum Ela ya, bisüre sonra emiyo ve uyuyo, kalkıyo azcık emiyo ve çorba veriyorum, akşama kadar emiyo ve akşam da pirinçli muhallebi veriyorum. meyve ve akşam yemek öğünü eklemeliyim...

bu gün bebeişler bölümüne eklerim canım... dün ablam da çekmişti bakıyım onlara...

ee Nil in fotosu yok mu başka... 1 kere gördüm sanırım...

huahauha bizimki de dikizliyo. oyun oynarken eşime yanaşıyorum bi bakıyorum bırakmış bakıyo pissssssssssssssss....

canım kuzenimin 1 yaşında oğlu ve hala anne sütü ile besleniyo. ek gıdada zorlanıyo mu evet. anneye bağımlı kalıyo mu, evet..ama maşallah kilosu yaşıtlarına göre çokk daha iyi...

günaydinlarrr herkese nasilsiniz bakalimm güzellerrr

nerelerdesin yaaa.... kaybolmayın ortadan böyle...

canım ben de 1 ve 2 numara vardı. 2 gün önce pirinçli muhallebi verdim. e tabi pütürlü biraz. ben de biraz açtım ucunu. kızım açken nerde bulayım ekstra emzik.. zaten kaseden de yediremyorum npıcam bilmiyorum saldırıyo tabağa kaşığa.a. heryer maam oluyo bir de tükürüyo...

afiyet olsun sarı cicive.yarasın.konya nasıl soğudu mu?burası buz kesiti.yaz günü üşüyoruz.şişmiş boğazım.

geçmiş olsun canım.. aslen nerelisin annem de çorumlu da:))

maşallahhhh sen neyle besliyosun tosbişimizi hah?

Melek naptı yaa haber var mı merak ediyorumm. ya da burdamısın Melek bakmadığım durumuna...

Ben yokken Ezgim dükkan açmışş... Hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah bol kazançlı günler versin.

kızlar yaa artık nete girmek de zorlaşmış kızımı önce emziriyodum yazarken şimdi o da ekrana bakmak istiyo.. gittikçe iimiz zorlaşıyo ama olsun gittikçe tatlanıyolar...

gecmis olsun canim:) kilo ve boyunada MASALLAH:)))

gecmis olsunn :) insallah en kisa zamanda atlatir!

napiyonuz kizlar ? Sehnazim dönmüs artik buralara ?:)
herkes iyidir insallah:)
biz bugün evdeyikkkk
Sali yada Carsamba arabayla türkiye yolcusuyum eger arabayla olmazsa cumartesi ucakla ucuyorum :) karar veremeidm hangisini diyeee

Merhaba Hanımlar,

Bu bir genel uyarıdır

KK Pro üyeleri imza,diğer üyeler çizelge kullanma hakkına sahiptir ama belli ebatlarda olmak kaydıyla,izin verilenin dışına çıkmak uyarı alma sebebidir.
Çizelge diye kullandığınız bazı tickerlar topiklerin açılmasını sayfa değiştirme hızını yavaşlatıyor ve üyeleri konu takibinde sıkıntıya sokuyor.
Lütfen tickerlarınızı KK kurallarına uygun hale getirin veya uygun boyutta ticker kullanın.

EMEELL kiz keske mumkun olsada senin guzel yemeklerinden sarmalarindan yiyebilsem :) saol canim dusunmen yeter.

BUKETCIM saol bebeemm .

EMDA cim hosgeldin aramiza.

iyi akşamlar kızlarrrr
gerçekten herkesler nerede yoksa iftar sofrasından daha kalkamadınız mı?
ben yemeğimi yedim tabii yedim sayılırsa
yürüyüşümü yaptım aletlerle çalıştım geldim duşumu aldım bilg. başına oturdum bilee

selammm kızlarr çok yoruldum temizlik yaptım dip köşe off 2 katta tertemizzzz bi camlar kapılar kaldı onuda birini tutcam zira camlarım çok benim Ozancımla zor yapmam. misafirlerim gelecek 12ye doğru yarın düğünümüz olduğu için yarın aranızda olamıycam beni özleyin anacııııımmm

iyi akşamlar kızlar...

iki ayın ardından yine burdayım.. elif nazım iyi çok şükür... biz de ek gıdalara geçiş yaptık... bugün sebze çorbası yaptım yemedi kuzucuk... kafamçokkarıştı

kızlar siz muhtemelen bu konuları aştınız ama ben uzak kaldığım için soruyorum: bu yoğurt olayını napıyosunuz... hazır yoğurt mu veriyosunuz kendiniz mi yapıyosunuz.. ben doğaldan yanayımdır ama güvenilir sütü nerden bulcaz...:bbo:

hoşgeldin canım
ben yoğurdu bazen devam maması 2 ile bazen kutu sütü ile yapıyorum arada birde babymix den alıyorum 6. ay sonrası yazıyor üstünde
en çok mamasıyla yaptığımı severek yiyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…