kızlar dün gece neler oldu, 3 buçukta uyanddım daha doğrusu meriç uyanıdırdı beni :))) güzelce kocişe sahur hazırlayım dedim, 4 yıldır maşallah her sahura kalkmıştık, bunada kalkttımda gerçi... ocağa patates koydum haşlansın diye, lavaşın arasına sarıp yemesini çok seviyor eşim yeşillikle, çayı demledim, sofrayı hazırladım, suları, sütleri bardaklar bile koydum, patates henüz pişmemişti 5 dakika içeriye gireyimde pişsin demiştim, koltuğun üstünde uyumuş kalmışım, bi uyandım saat 5, sahur vakti geçmiş, ezan okunmuş, patatesin dibi tutmuş:))) son anda kurtardım allahtan.... koştum eşimin yanına o da meriçe sarılıp uyumuş kalmış, aç tutuyor bu gün anlayacağınız kocişşim çok üzgünüm... o kadar hazırladığıma mı yanayım, kocişin aç kaldığına mı((( şeytana uydum nefsimehakim olamadım, 5 dakika diye yattığım uyku nelere mal oldu (((
günaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey
kızlar dün gece neler oldu, 3 buçukta uyanddım daha doğrusu meriç uyanıdırdı beni :))) güzelce kocişe sahur hazırlayım dedim, 4 yıldır maşallah her sahura kalkmıştık, bunada kalkttımda gerçi... ocağa patates koydum haşlansın diye, lavaşın arasına sarıp yemesini çok seviyor eşim yeşillikle, çayı demledim, sofrayı hazırladım, suları, sütleri bardaklar bile koydum, patates henüz pişmemişti 5 dakika içeriye gireyimde pişsin demiştim, koltuğun üstünde uyumuş kalmışım, bi uyandım saat 5, sahur vakti geçmiş, ezan okunmuş, patatesin dibi tutmuş:))) son anda kurtardım allahtan.... koştum eşimin yanına o da meriçe sarılıp uyumuş kalmış, aç tutuyor bu gün anlayacağınız kocişşim çok üzgünüm... o kadar hazırladığıma mı yanayım, kocişin aç kaldığına mı((( şeytana uydum nefsimehakim olamadım, 5 dakika diye yattığım uyku nelere mal oldu (((
ah meralim ya çok tatlı bir uyku o bilirim meriçede kalkıp yatıyosun ya sersem oluyo insan boşver daha sevap aç tutsun bigündekaydirigubbakcemile3
merak etme canım şeytan ziyaret etmemiş. sadece uykusuzlukkötükedihüso:) insan hali işte. İslam dini anlayış dinidir diye biliyorum her halde şeytan uğramıyo yanımızasen yeni annesin, hepimiz uyukluyoruz. ben bazen emzirirken gözlerimin kapandığını hatta saniyelik uyku yaşadığımı biliyorum. eşin de umarım zorlanmaz...
maaşallah idile canım seninde gözün aydın kandamlası çoğumuz kullanmıyoruz biz de seni özledik yws ihmal etme bizislm fıstıklar ne haber kaç gündür giremiyorum i kaç gün daha giremme heralde köydeyiz gelip gidiyoz kaynanamlar burada
bugün idili dr a götürdüm tahlilleri yapıldı tertemiz çıktı
1 ayda 800 gr almış çok iyi deedi doktor
kandamlasına tekrar başlattı
siz kullanıyomuyduznuz
bir ara muhabbeti geçti ama kafam dalgındı kaçırdım
neyse bizde durum böyle
bide ben idili çiş tutuyorum kakasını yapıyor
aqkıllı bıdığım benim
işte böyle sizlerde ne var ne yok
üzledim valla
geçmişi galiba okuyama tekrar çıkıyorum çünkü umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşürüz
yerim ben onuuuuukızlarrrr şimdi Ela yı köpek duruşu yaparken gördümyaylanıyodu. sonra düştü:) sanaırım emeklemeye de başlar. bekle Nisan biz geliyoruzzzzzhahahahahah
yaramaz cadıııı bakışa bak yakalandım der gibi
haarika ya gözün aydın canım çok sevindimgünaydın kızlar ben bakıcı buldum çok mutluyum iyi bir kadına benziyo inşallah ertuğda seversırnaşık şey
teşekkürler canım çok mutlu oldum:) ismin neydi canım:uhm:
sağol canımFüsun canım
Derya maşallah idile yanlız çişe tutuyorum kısmını anlamadım tuvaletemi götürüyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?