maaşallah karakuzuma benim tosuncuğum :)) öp benim yerime annesiselam kızlar yeniden,
oğluşumu kontrole götürdük boyu 72 cm kilosu 8430 g. olmuş doktoru gelişimini çok beğendi 9 aylık bebek gibi buldu sosyal gelişimini tepkilerini ve fiziksel gelişimini. oturuşuna 8 aylık bebek gibi oturuyor dedi. doktorun asistanına bir kahkaha attı doktora yılışıyo tartıya oturtup tarttılar tartının kase gibi kısmını tuttu aldırmaya çalışıyo doktor bize bırak git sen azcık sevelim kara oğlanı diyo. maşallah kuzuma çok mutlu etti beniiii
maaşallah senin kuzuna da minocum :))extingusher geçmiş olsun her saniye olay ayaratbilir bu veletler benimkide ikindi uykusunda uyanınca yoğurt yedircem bende fazla giremiyorum nete malum illa yanında olcam ,kucağıma alcam ,gezdircem 6 ayın dolmasına 9 gün kaldı :)o karakuzu ne tatlıdır öyle yaa benimki oturamıyor desteksiz çok da özeniyorum ama öne düşüyor bende üstüne gitmiyorum tabiiki bide ayakta yürütmemi istiyo daha emekleyemiyor 9kg 700 gr ondan olabilirmi acabaa:)
canım 38.5 tan sonrası ateş sayılıyor diye biliyorum bazen bebişlerin ateşi 37 küsurlara çıkabiliyor vücuda giren mikropları alt edebilmek için.az ateşte ateş düşürücü verilmesi bağışıklık sisteminin gelişmesini engelliyor diye biliyorum istersen bi dr a sormerhaba arkadaslar...
oglum gece ateşlendi. ilk defa oldu boyle. 37 küsürlerde idi ateşi. alt dişleri yarıya kadar cıktı halbuki o zaman ateşlenmemişti. oksürük akıntı falan da yok. fitil ve surupla düştü ondan gitmedik doktora. emmesi falan iyi biraz halsizlik var. acaba gitsek mi hemen doktora. gitsek o da fitil ve surup veriri diye düşündüm
hayırlı olsun canım dişleriniz bizim sıpa da huysuz bugünlerde bütün mart bebeklerine bi haller oluyorSelam arkadaşlar.
Çok devamsızlık yaptım bu sıralar Esmacım yoklama alıyodu değilmi kesin bana ceza verecek.
Ama Anılın gece uykusu beni sinir etmeye devam ediyor.. Emip yatsada aynıııı, gece maması yesede aynıııı... Bende şarj kalmıyor. Burayada bakamıyorum... Sol alt dişimiz çıkmıştı.. Dünde sağ alt dişimiz patlamış.. Sanırım diştendir bu huysuzlğumuz... Bi düzene girsek artık..
ay kıyamam ben ona ya masayı kaldırsanız ordan ? yastığı geçiyorlar çünkü bi şekilde gerçi park yatakta yatırcam demişsin de senle yatmaya alıştı orda yatarmı bilmem :)kiz o nee bicim anlatmal öyle cok korktum.. gecmis olsun bisey olmadan atlatnmissinizz... dikkat et nisanima olur mu annesi :))
Ahucum gecmis olsun ve hayirli yolculuklar :))
Kizlar hani demistim ya rüya yorgan üstünde yatiyor yerde sabah esim ise gitti sabahciydi bugün sonra uykuya öyle bi dalmisimki kalktim rüya yok etrafima bi baktim masanin altina dogru gitmis orda uzanmis sonra ben uyaninca basini kaldirdi ilerlemeye calisti tekrar tam basini tekrar yere koyucakti ve masanin sivri ayak ucuna gelicekti nasil tuttum nasil kaldirdim anlamadim tabi kaldirirken kendi basimi masaya carptim neye ugradigimi sasirdim mafoldumben mafoldumben mafoldumben Neyse birsey olmadi ama :))
Bugün kkdan dilek86yla bulustum oda viyanadan sonra kocisle gezdik tozduk erken cikti simdi evdeyik ....
Herkes nerelere kaybolmus?
Yeni arkadaslarimiz HOSGELDINIZ opuyorumnanaktan
evet canım biliyorum ben de ayakizini çıkardım çerçeve şeklinde satılıyor internette anneme söyledim izmirden aldı geldi yanına da fotosunu koyabiliytosun gerçekten çok hoşselam kizlar cok yorgunum saat 6 da eve geliyorum ama dus al Nili yika yemek biraz muhabbet saat 10 bucuk oluyo bu arada size bi tavsiyem var esim internetten casting malzemesi almis casting dis dolgusunda kullanilan malzemeyle elin ayagin yada nereyi isteseniz seklinin cikmasi sanati oluyo biliyorum iyi aciklayamadim ama nette arastirirsaniz bulursunuz herneyse Nilin elini ayagini casting yaptik birde benimle elele tutusurken yaptik cook guzel oldu cok guzel bir hatira olarak kalicak pahali bisey degil mutlaka yapmanizi tavsiye ederim, bende Nil i anaokuluna vermeye karar verdim ekimin sonunda bi tane tavsiye uzerine bulduk cok iyiymis her iki bebege 1 bakici dusuyomus gidip gorucem aslinda bakici daha ucuz saati 5 pound tan bakiyolar ama 3 cocuga birden bakiyolar diger cocuklar Nile zarar verir diye korkuyorum ondan anaokuluna vericem ama sizinde fikrinizi sorayim dedim sizce bakicimi okulmu olsun? anaokulunda bebek bolumu ayri diger cocuklar o bolume giremiyolarmis. lutfen fikirlerinizi yazin.
Kizlarla Erkekler ve Farkliliklari
Dil öğrenme
Kızlar normal olarak erkeklere göre çok daha çabuk ve uzun cümlelerle konuşmaya başlarlar. Erkekler ise genellikle geç konuşmaya başlarlar. Bu farklılığın sebebi muhtemelen kızların beyinlerin sol tarafının erken gelişimi ve özellikle babaların kız çocuklarıyla erkeklere göre 2 misli çok konuşmaları ile açıklanıyor.
Gunaydın Şekerler nasılsınız bakalım oglum kahvaltısını yaptı oyun oynuyo tembel anasıda oturuyo kalksamda su evın tozunu alsam barı aksama babam gelecek yemek yapım sosyetık anamda kıbrıs dan cumartesı donuyo ablamla yıgenım telefonda teyze yıgıt hazır olsun yaramazlık yapmaya dıyo amannnnn
bu arada fırın temızledım dun ılk defa anway ın fırın temızleyıcısı kullandım aman allahım superdı ya benım fırın Çok kırlenır malum pasta borek ama aksam yorulmadan halletım
kızlar hepinize günaydın yaa çok keyifsizim bakıcı bulamıyorum annem bakıyodu şimdiye kadar annemler ankarada oturuyo evine gitmesi lazım artık kardeşim var babam var. kayınvalidemlerde kastamonuda yanı çok yalnızız çorluda bulamıyorum bakıcı napcam bilmiyorum kızlar bakıcıya baktıran var mı kaç paraya bakarlar buralarda tanıdığı olan var mı çok sıkıldım yardımmmmÇok üzgünüm çoook
ahucum geçmiş olsun tatlım dikkat et hAYIRLLI YOLCULUKLAR DİLİYORUM
ve füsun geçmiş olsun canIMM KUZUMA İYİ BAK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MELEĞİMİZİİ
selam kızlar.. daha geçmişe bakamadım ama hasta anneler var sanırımm çok çok geçmiş olsun..
benden güzel bi haberr ablam ilk bebeğine hamile 8 hafta 3 günlük muhtemel doğum tarihi 2 nisann çok sevinçliyim oğluşuma kuzen geliyor abi olacak oğlummm :)
az sonra üst komşuma gideceğimm çocuk bakmayı düşünür mü diye soracağımm inş düşünür yaaa oğluşumu hergün dışarılara sürüklemek istemiyorumm zaten annemler gelene kadar ve onlar olmadığı zamanlarda bakacak gideyim konuşayım...
çok geçmiş olsun nisan'a. kıyamam ben onun tombik bacagına canım ya allah korumuş. zaten tüm bebekler allah emanet. rabbim hepsini korusun
merhaba kızlar, son sayfayı okuduğum kadarıyla 2 bebeğimiz büyük tehlike atlatmış((((( Nisan çileğime ve Rüya mıza çok geçmiş olsun. yazdıkalrınızı okurken kafamda canlandırıyodum hemen panik yaptım kalp atışlarım arttı ((((((((
dikkat edelim düşürdük falan ama hayat devam ediyo daha tehlikelilerinden uzak olsunlar hep...
kızlar öğlen girdim alıntı yapıyodum baktım Ela uyumaya çalışıyo hemen onla ilgilendim. uyuyca da evi toparladım. anca girebiliyorum. kontrol ettiğim birkaç sayfadan Emel in rahatsızlığı dikkatimi çekti. çok geçmiş olsun. diğer sayfalara bakamadım. cumadan beri bakamıyorum düzenli şekilde. bi buluşma fotolarını gördüm bi yorum fırlattım o kadar.
neyse,cuma günü ablam geldi. cumartesi mayışık mayışık yattılar ela ile. zaten rahatsızlandı ablam o gün. akşamına dıaşrı çıktık. pazar da Tekirdağ a gittik. kızıma milupanın brokolili sebze püresini aldım. sevdi kerata. bugün de kalan yarısını yedi. maşşallahh maşallah hihihihih.:)))))))))) aynı gün yani pazar günü eşim annemlere bıraktı. ankaradan kızımı görmeye geldiler:) 8 aylık bebekleriyle. kızımı istiyo onlar da:))) pazartesi de eeri evime döndüm. hepsi bu. ev çok dağılmıştı bugün de anca düzene soktum.
herkes iyidir umarım.... yaramaz bi durum yok dimi?
selam kizlar cok yorgunum saat 6 da eve geliyorum ama dus al Nili yika yemek biraz muhabbet saat 10 bucuk oluyo bu arada size bi tavsiyem var esim internetten casting malzemesi almis casting dis dolgusunda kullanilan malzemeyle elin ayagin yada nereyi isteseniz seklinin cikmasi sanati oluyo biliyorum iyi aciklayamadim ama nette arastirirsaniz bulursunuz herneyse Nilin elini ayagini casting yaptik birde benimle elele tutusurken yaptik cook guzel oldu cok guzel bir hatira olarak kalicak pahali bisey degil mutlaka yapmanizi tavsiye ederim, bende Nil i anaokuluna vermeye karar verdim ekimin sonunda bi tane tavsiye uzerine bulduk cok iyiymis her iki bebege 1 bakici dusuyomus gidip gorucem aslinda bakici daha ucuz saati 5 pound tan bakiyolar ama 3 cocuga birden bakiyolar diger cocuklar Nile zarar verir diye korkuyorum ondan anaokuluna vericem ama sizinde fikrinizi sorayim dedim sizce bakicimi okulmu olsun? anaokulunda bebek bolumu ayri diger cocuklar o bolume giremiyolarmis. lutfen fikirlerinizi yazin.
FUSUUNN cok korkunctu ya okudugum aman diyorum dikkat et cano kiyamam ya nasil korkmustur neyse gelmis gecmis olsun sende dusunup sinirlerini bozma canim.
SIBEELL tatlim ya aslinda boyle yerdeyken etrafina barikat gibi bisey yapsan yastiklardan belli bi alani gecemese , bende cok korkuyorum bizimki daha ilerlemiyo ama esim merdivenin onunu biseyle kapaticak buhaftasonu, en korktugum sey merdivenlerden yuvarlanmasi ALLAH KORUSUN. canim sanada gelmis gecmis olsun.
DAMLAAAMM masallah damadima yerim ben onun tombis yanaklarini kocaman olmus cikolatam benim tam isirilmalik artik:))
kolay gelsin canım benşm de akşam misafirim vardı mutfak savaş alanı gibi temizlemeye kalksam adayı yeni uyuttum uyancak o uyanıkken de geneldı baırakmıyo 2 dk temizliyim bakalım olmadı akşama kalır artık napalım. evet o amweyin fırın temizliyicisinden bende çok memnunum harika bişeyGunaydın Şekerler nasılsınız bakalım oglum kahvaltısını yaptı oyun oynuyo tembel anasıda oturuyo kalksamda su evın tozunu alsam barı aksama babam gelecek yemek yapım sosyetık anamda kıbrıs dan cumartesı donuyo ablamla yıgenım telefonda teyze yıgıt hazır olsun yaramazlık yapmaya dıyo amannnnn
bu arada fırın temızledım dun ılk defa anway ın fırın temızleyıcısı kullandım aman allahım superdı ya benım fırın Çok kırlenır malum pasta borek ama aksam yorulmadan halletım
canım benim ya kolay gelsin ben de seneye martta işe başlıcam ama sıkıntısı şimdiden bastı nerden bulcam bakıcı diye. gerçekten zor umarım istediğin gibi birini bulursunkızlar hepinize günaydın yaa çok keyifsizim bakıcı bulamıyorum annem bakıyodu şimdiye kadar annemler ankarada oturuyo evine gitmesi lazım artık kardeşim var babam var. kayınvalidemlerde kastamonuda yanı çok yalnızız çorluda bulamıyorum bakıcı napcam bilmiyorum kızlar bakıcıya baktıran var mı kaç paraya bakarlar buralarda tanıdığı olan var mı çok sıkıldım yardımmmmÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?