Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay gonderın bebelere ben bakam gozum gıbı bakarım
Annetuğba üzülme heryere haber verin mutlaka biri bulunur bu krizde ne güzel iş tabi iyide bakabilecek olması şart hadi araştırın herkesi üme kendini bebeğinde üzülmesin,merall evet öptüm kokladım bebeğimi dün bide huysuzlandı ancak dışarı çıkarınca sustu dişten bu huysuzluklar muhakkak sizinkilerin uyumaması falanda ondan mart anneleri 6. dişimiz yolda uyku muyku haram oldu bize düzelcek inşallah.
oyy minooocuum dişleriniz hayırlı olsun en kısa sürede uykusuzluğunuz son bulsun
yeni gelen annişler hoşgeldiniz ben Aslı :))
selam kızlar.. daha geçmişe bakamadım ama hasta anneler var sanırımm çok çok geçmiş olsun..
benden güzel bi haberr ablam ilk bebeğine hamile 8 hafta 3 günlük muhtemel doğum tarihi 2 nisann çok sevinçliyim oğluşuma kuzen geliyor abi olacak oğlummm :)
az sonra üst komşuma gideceğimm çocuk bakmayı düşünür mü diye soracağımm inş düşünür yaaa oğluşumu hergün dışarılara sürüklemek istemiyorumm zaten annemler gelene kadar ve onlar olmadığı zamanlarda bakacak gideyim konuşayım...
selam kızlar yeniden,
oğluşumu kontrole götürdük boyu 72 cm kilosu 8430 g. olmuş doktoru gelişimini çok beğendi 9 aylık bebek gibi buldu sosyal gelişimini tepkilerini ve fiziksel gelişimini. oturuşuna 8 aylık bebek gibi oturuyor dedi. doktorun asistanına bir kahkaha attı doktora yılışıyo tartıya oturtup tarttılar tartının kase gibi kısmını tuttu aldırmaya çalışıyo doktor bize bırak git sen azcık sevelim kara oğlanı diyo. maşallah kuzuma çok mutlu etti beniiii
merhaba arkadaslar...
oglum gece ateşlendi. ilk defa oldu boyle. 37 küsürlerde idi ateşi. alt dişleri yarıya kadar cıktı halbuki o zaman ateşlenmemişti. oksürük akıntı falan da yok. fitil ve surupla düştü ondan gitmedik doktora. emmesi falan iyi biraz halsizlik var. acaba gitsek mi hemen doktora. gitsek o da fitil ve surup veriri diye düşündüm
ınsanlar yavruna anne sevkatı gosteren bı bakıcı bulursunkeşkee:1rolleyes: kaç kişiyle görüştüm hatırlamıyorum artık deli olcam tanımadığım bi yer insanları çok iyi amagüvenemiyosun evimde baksın istiyorum hem evimi hem çocuğumu emanet etcem dua edin bana iyi insanlarla karşılaşayım hem ben hem oğlumm:)
hayırlı olsun bızde tık yok vallaAnnetuğba üzülme heryere haber verin mutlaka biri bulunur bu krizde ne güzel iş tabi iyide bakabilecek olması şart hadi araştırın herkesi üme kendini bebeğinde üzülmesin,merall evet öptüm kokladım bebeğimi dün bide huysuzlandı ancak dışarı çıkarınca sustu dişten bu huysuzluklar muhakkak sizinkilerin uyumaması falanda ondan mart anneleri 6. dişimiz yolda uyku muyku haram oldu bize düzelcek inşallah.
Kızlar bi kaç gündür işler yoğundu geçmişi okuyamıyorum yine.. Nasılsınız ne var ne yok?
Yeni gelenler olmuş hoşgelmişler.
kızlar herkese merhabalar bende mart annesiyim eymen imiz geceleri çok sık uynıyor yahu 9 gibi yatırıyoruz 45 dak bi uyanıyor napacamızı şaşırdık sersem gibi oluyorum sabahları sizde varmı böle bi prob. bide sabah çok erken kaka yapıyor ondan mı uyuyamıo bilemedk ayyy çok uykum vaar
evet ben de işe başlıcaktım aslında ama baktım ki el kadar bebeği kime emanet edeyim? o yüzden evi taşıdık yarı fiyatına bi ev bulduk uzak da olsa. biraz da annem yardım etti saolsun,ücretsiz izne rahat ayrılıyorum o yüzden ben de urfadayım burda kime güvenicem ki ben de senin gibi kimseyi tanımıyorum burda
canım senin oğluşun kocaman olcak o zaman kolay. yürür her şeyi yer şimdi çok özenli bakılması lazım çok iyi yapmışsın bu dönemi böyle atlatmaklaa.s
hoşgeldin aramıza benim sıpayı hiç sorma uyku düzeni kalmadı bu aralar çığlık atmaktan başka pek bişey yapmıyor :)kızlar herkese merhabalar bende mart annesiyim eymen imiz geceleri çok sık uynıyor yahu 9 gibi yatırıyoruz 45 dak bi uyanıyor napacamızı şaşırdık sersem gibi oluyorum sabahları sizde varmı böle bi prob. bide sabah çok erken kaka yapıyor ondan mı uyuyamıo bilemedk ayyy çok uykum vaar
evet canım adaşız sağol canım hepimizin yavrusunun herşeyi yolunda gider inş.güzel anneler hepinize kocaman GÜNAYDIN
canım gözünüz aydın çok sevindim darısı benim abime işallah hala olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum
merhaba damlacım adaşız seninlede dimi :) canım paşama maaşallahherşeysi çok güzel hep böyle olur işallah
canım çok geçmiş olsun ADA nında bir iki defa 38,5-39 kadar çıktığı olmuştu sabaha kadar başında beklemiştim bende fitille şurupla düşmüştü havalar burda çok dengesiz onlardanda oluyor bunlar istersen doktorunuzu bi arayıp durumu bi anlat getir derse götürürsün canım
EZGİMM canım benim yorucu oluyordur senin için bende aslıya katılıyorum kreşe gönder hem kalabalık olduğu için daha rahat edersin. evde tek olduklarında aklın takılır. kızıma iyi bakın yaaa gönder gelinimi annem ikisine de baksınselam kizlar cok yorgunum saat 6 da eve geliyorum ama dus al Nili yika yemek biraz muhabbet saat 10 bucuk oluyo bu arada size bi tavsiyem var esim internetten casting malzemesi almis casting dis dolgusunda kullanilan malzemeyle elin ayagin yada nereyi isteseniz seklinin cikmasi sanati oluyo biliyorum iyi aciklayamadim ama nette arastirirsaniz bulursunuz herneyse Nilin elini ayagini casting yaptik birde benimle elele tutusurken yaptik cook guzel oldu cok guzel bir hatira olarak kalicak pahali bisey degil mutlaka yapmanizi tavsiye ederim, bende Nil i anaokuluna vermeye karar verdim ekimin sonunda bi tane tavsiye uzerine bulduk cok iyiymis her iki bebege 1 bakici dusuyomus gidip gorucem aslinda bakici daha ucuz saati 5 pound tan bakiyolar ama 3 cocuga birden bakiyolar diger cocuklar Nile zarar verir diye korkuyorum ondan anaokuluna vericem ama sizinde fikrinizi sorayim dedim sizce bakicimi okulmu olsun? anaokulunda bebek bolumu ayri diger cocuklar o bolume giremiyolarmis. lutfen fikirlerinizi yazin.
FUSUUNN cok korkunctu ya okudugum aman diyorum dikkat et cano kiyamam ya nasil korkmustur neyse gelmis gecmis olsun sende dusunup sinirlerini bozma canim.
SIBEELL tatlim ya aslinda boyle yerdeyken etrafina barikat gibi bisey yapsan yastiklardan belli bi alani gecemese , bende cok korkuyorum bizimki daha ilerlemiyo ama esim merdivenin onunu biseyle kapaticak buhaftasonu, en korktugum sey merdivenlerden yuvarlanmasi ALLAH KORUSUN. canim sanada gelmis gecmis olsun.
DAMLAAAMM masallah damadima yerim ben onun tombis yanaklarini kocaman olmus cikolatam benim tam isirilmalik artik:))
oyy teyzesi yesin onuuuu komik melekkk bazen ozanda öyle yapıyor oyun istiyor gece gece.gecenin bu saati Ada hanımcıımın uyanası geldi ve oyun istiyorr bir bilse annesi de uyumak istiyor süreki başaağrısı çekiyorr(((((((((((ayakta sallıyom inş uyur ah benim tombak kuzum.......
Ezgim bence kreşte olması daha iyi birden fazla bakıcı var orada bebek bölümünün ayrı olması da çok iyi... hm bulacağın bakıcının nasıl bakacağını da bilmiyorsun ama rkeştekiler işinin ehli neticede.. Nilkuşum da sosyalleşeecek annesi:))))
kızlar herkese merhabalar bende mart annesiyim eymen imiz geceleri çok sık uynıyor yahu 9 gibi yatırıyoruz 45 dak bi uyanıyor napacamızı şaşırdık sersem gibi oluyorum sabahları sizde varmı böle bi prob. bide sabah çok erken kaka yapıyor ondan mı uyuyamıo bilemedk ayyy çok uykum vaar