haftaya salı iş başı bebişime kim bakacakk bayram sonuna kadar tüm derdim bu şuanda yaaa offf
Allah yardımcın olsun canm, bu bakıcı olayı zor bi durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya salı iş başı bebişime kim bakacakk bayram sonuna kadar tüm derdim bu şuanda yaaa offf
slm canolar ben geldim ne pisirsem diye bişeyler bakıyom netten milföy hamuruyla pratik.
merall sağol verdğn tavsylr için bnmkinede eski bir tandğmz bakacak çocuk hastası kırmadı sağolsun 24 yaşnda kızı var bebem durmuyo şmdlk bu kdr yazablymmmmm:)
kiz o nee bicim anlatmal öyle cok korktum.. gecmis olsun bisey olmadan atlatnmissinizz... dikkat et nisanima olur mu annesi :))ayyyyy maşallah canım yaaaa
Kızlar hepinize günaydın.Dün gece 8 gibi uyudu Nisan.1 gibi sesini duydum emzirmek için odasına gittim.Genelde uyku sersemi yatağından şak diye alırım.Bu sefer allahtan şöyle bir almadan baktım ki bir bacağı yok ortada dudak büzüp bana bakıyo.Duvar dibinden parmaklıklar arasından bacağını sarkıtıp baldırına kadar sıkıştırmış.çekiyim dedim hemen ağlamaya başladı gelmedi.Hemen eşimi uyandırdım.Yatağın kenarını indirdik.Ben yatağın içine girdim yavaş yavaş döndürerek çıkardım ama çok korktu kuzum.Tabi biz ondan çok korktuk.Ya öyle uyku sersemi kucağıma almak için çekseydim bacağı kırılırdı kesin offffffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.Yatak kenarlıklarını yıkamıştım.Yenisi yarım kenarlık yarısı boşta kalıyo.Hemen gece eskileri kurumuş onları serdim yine.Çok dikkat etmek lazım bunlar çok hareketli herşeyi yapıyolar.