ya çok tehlikeliler gerçekten allah korumuş canım geçmiş olsunayyyyy maşallah canım yaaaa
Kızlar hepinize günaydın.Dün gece 8 gibi uyudu Nisan.1 gibi sesini duydum emzirmek için odasına gittim.Genelde uyku sersemi yatağından şak diye alırım.Bu sefer allahtan şöyle bir almadan baktım ki bir bacağı yok ortada dudak büzüp bana bakıyo.Duvar dibinden parmaklıklar arasından bacağını sarkıtıp baldırına kadar sıkıştırmış.çekiyim dedim hemen ağlamaya başladı gelmedi.Hemen eşimi uyandırdım.Yatağın kenarını indirdik.Ben yatağın içine girdim yavaş yavaş döndürerek çıkardım ama çok korktu kuzum.Tabi biz ondan çok korktuk.Ya öyle uyku sersemi kucağıma almak için çekseydim bacağı kırılırdı kesin offffffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.Yatak kenarlıklarını yıkamıştım.Yenisi yarım kenarlık yarısı boşta kalıyo.Hemen gece eskileri kurumuş onları serdim yine.Çok dikkat etmek lazım bunlar çok hareketli herşeyi yapıyolar.
saol canım neler neler denedik de fayda etmedi adaya ama geçti şimdi çok şükür de o zaman alıştı bi kerecanım öncelikle benim kızımın adıda ADA kaydirigubbakcemile3 adanın dişleri büyük ihtimalle bugün yarın patlar gb görünüyor ben çok gaz olayı yaşamadım ada da sıcak havlu koyardım karnına ve sırtına bide rezene içirirdim çok faydasını gördüm sanada öneririm denemediysen özellikle rezeneyi bi dene
teşekkürler canım :1hug:
çok şekerler dimi emekleyince ben çok gülüyorum ada nın o hallerine o poposundan ıssırmak geliyor içimden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya geçmiş olsun canım nerden kaptın sen yine? çabucak iyileşirsin işnşallah iyi yolculuklarkızlar ben dün akşam gene kusmaya başladım bu seferki daha kötüydü..acile gittik..başağrımda vardı çok kötü mide bulantısı ve ağrı için serum taktılar... hap evde almıştım midemde durmadı...
babam gelicekti bugün..artık onunla bursaya gidicem... tek başıma idare edemiyorum.
şimdi daha iiyim.. offff nedir bu bea..
akşam resmen sinirimden ağladım... benim hasa olmamam lazım...
salgınmış. szde dikkat edin.
ben 1-2 hafta annemde kalabilirm. dönünce görüsürüz..
ayyyyy maşallah canım yaaaa
Kızlar hepinize günaydın.Dün gece 8 gibi uyudu Nisan.1 gibi sesini duydum emzirmek için odasına gittim.Genelde uyku sersemi yatağından şak diye alırım.Bu sefer allahtan şöyle bir almadan baktım ki bir bacağı yok ortada dudak büzüp bana bakıyo.Duvar dibinden parmaklıklar arasından bacağını sarkıtıp baldırına kadar sıkıştırmış.çekiyim dedim hemen ağlamaya başladı gelmedi.Hemen eşimi uyandırdım.Yatağın kenarını indirdik.Ben yatağın içine girdim yavaş yavaş döndürerek çıkardım ama çok korktu kuzum.Tabi biz ondan çok korktuk.Ya öyle uyku sersemi kucağıma almak için çekseydim bacağı kırılırdı kesin offffffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyo.Yatak kenarlıklarını yıkamıştım.Yenisi yarım kenarlık yarısı boşta kalıyo.Hemen gece eskileri kurumuş onları serdim yine.Çok dikkat etmek lazım bunlar çok hareketli herşeyi yapıyolar.
altunum gözünüz aydın allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
merall bende kasımda başlıycam işe 8 bçk aylık olacak Allah hepimize yardım etsin çalışmaya mecburuz Allah bebelerimize bize sabır versin,amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?