2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sende dedeman tarafında oturuyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam

ayyy meral çok guldum unutkanlık baslamıs bende evet sormustum ozur dılerım canım cumartesı gunu senın o taraftaydım bırgun kısmet bakarsın bulusuruz evet canım emeklıyo ama kolunun ustunde kurtçuklar gıbı kendını çeke çeke

ay estafllah canım olur mu ne demek, sen beni gör, unutkanlık nasıl olur, yorgunluktan bu aralar iki dakika önce dediğimi unutuyorum :))) benim o taraftamıydın, kuledemiydin yoksa? tüh görüşseyik keşke, tabi neden olmasın beklerim her zaman evimede, dışardada görüşürüz inşallah oğlumun arkadaşı olur yiğitte....
allah nazarlardan saklasın canım, benimkide tırtıl gibi büzülüp bi kaç cm giiyor ama daha tam deil, ama oturuyor artık çok şükür desteksin 3-4 dakikada olsa

füsuncuğum çok geçmiş olsun aman dikkat edelim minnoşlara

canım öncelikle benim kızımın adıda ADA kaydirigubbakcemile3 adanın dişleri büyük ihtimalle bugün yarın patlar gb görünüyor ben çok gaz olayı yaşamadım ada da sıcak havlu koyardım karnına ve sırtına bide rezene içirirdim çok faydasını gördüm sanada öneririm denemediysen özellikle rezeneyi bi dene

bizde seni aramızda görmekten mutlıu olduk

teşekkürler canım :1hug:

Selam kızlar nasılsınız bız Çokkkk ıyıyız oglum emeklıyo aman yarabbı evde gezen kuÇuk kurtÇuk dun Çıceklerın dıbınde buldum ne oluyo dedım sırıttı ve dondu gıttı

çok şekerler dimi emekleyince ben çok gülüyorum ada nın o hallerine o poposundan ıssırmak geliyor içimden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

emda ben ısırıyorum valla
meral kule oglumla benım mekanım :lepi: babamızın ısınede yakın bız gezıyoruz yorulunca babanın yanına gıdıyoruz onla eve donuyoruz bulusalım kuzum bana uyar

ben en çok emekleyen bebeklerde bööle hızlı hızlı gidip arkalarına bakarlarya yandan yandan ona bayılıyorum, oğlumunda emekleyeceği günleri iple çekiyorum....

ay emelcim aynen valla, belkide karşılaşmışızdır orda, emzirme odalarında felan... bizim eve çok yakın olduğu için bizde sık sık gidiyoruz...

füsuncum geçmiş olsun canım

emda merhaba canım biz tanışmadık sanırım, bi kaç gündür bakamıyordum, bende yeni üyelerdenim

ayyy füsunn ödümü koparttın
bi baktım tek bacağı yok falan nasıl anlatmışsın yanlış okudum sandım
neyse çok geçmiş olsun canım aman dikkat et nisanıma

ama öle düşünsene uyku sersemi oda loş bir bakıyosun offffff funda çok sinirdi sağol
teşekkürler meralcim

kızlar ben dün akşam gene kusmaya başladım bu seferki daha kötüydü..acile gittik..başağrımda vardı çok kötü mide bulantısı ve ağrı için serum taktılar... hap evde almıştım midemde durmadı...

babam gelicekti bugün..artık onunla bursaya gidicem... tek başıma idare edemiyorum.

şimdi daha iiyim.. offff nedir bu bea..

akşam resmen sinirimden ağladım... benim hasa olmamam lazım...

salgınmış. szde dikkat edin.

ben 1-2 hafta annemde kalabilirm. dönünce görüsürüz..

kızlar süt izni için eve gidiyorum oğluşumun yanına koklaşıp, emzirip, süt sağıp geliyim :))) çok özlüyorum onu çok....
öğleden sonra görüşmek üzere

füsuncum geçmiş olsun canım

emda merhaba canım biz tanışmadık sanırım, bi kaç gündür bakamıyordum, bende yeni üyelerdenim

canım merhaba ben damla çalıştığım için işten bağlanıyorum eve gidincede ancak mürdüğümle ilgileniyorum :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 hepiniz çok cana yakınsınız çok sağolun

saol emelim iyiyim sen nasılsın yiğitim emekliyormuş yerim ben onuuu
aman canım dikkat et emeklerken de çok tehlikeli

geçmiş olsun canımmmmmmm bende bir iki ay önce böyle bişey yaşamıştım.Çok kötü ve nisana geçmişti dikkat et canım ellerini sürekli yıka defneyi ellemeden

ahu geçmiş olsun ya bu hastalıkta senin peşini bi bırakmadı
neyse annen iyi bakar sana iyileşip dön evine
acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun ahucuğum dikkat et kendine iyileş gel olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…