2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar selamlar.. foruma üye idim ama yazmaya fırsatım olmuyordu. şimdi aranıza beni ve oglumu da alırsanız seviniriz:)
oglum 9 mart dogumlu. ek gıdaya gecmedik sadece tattırıyoruz. gündüz azıcık meyve püresi yediriyoruz. gece hala 2 saatte bir uyanıyor. 10 kg su an. öyle tok tutacak muhallebi falan da vermiyorum kilo alır diye. bakalım büyüdükçe düzelir inş

günaydinnnnnn !!

Kalktik kahvaltimizi toparlandik doyduk geldik :))))
Rüya simdi uyuma cabasinda amme kendisi uyurmu cadii beni yaninda istiyor uyutayimda geleyiM:))))

NASILSINIZZZZ sizlerde anlatin bakemm

selam kızlar..
daha önce yazmıştım ben bebişin bezini değiştirmek için canbebe deniyordum ama ne yazıkki canbebe deneme sınavını ğeçemedi pişik yaptı ve ıslaklığı kakayı geçirdi üstelikte büyük boy olmasına rağmen..
molfiks denemeyi düşünüyorum onu deneyen var mı?

Tugba verdigin bilgi icin tesekkürlerr.. su saatler felan varyaa ben sadece meyve pürelerini öglene getirmeye denk getiriyorum daha aktif oldugundan rüya ... diger türlü nezaman acikirsa ozaman beni kurutuyorrrr :))))

selam gençlikkk
buluştuk çok gselldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))
kızıma kavuştummm bebeğim benim çılgın gibi olmuş çok tatlıııı
szlr nasılsnızzz ezgim gelmiş hgeldn canooo nilim nasılll

yaa bende öyle sibelcim yaa birtürlü düzene oturtamadım sürekli birşeyleri yanlış yapıyorum düşüncesi var içimde...

Tugbaa bendede öyle ama hani ne bileyim öyle saatlik dakkalik olmazki bu isler - biz büyükler bile aciktigimizda yiyoruz - bebegin nezaman acikacagini bilemeyizki...:) Aktivse daha erken araliklarla acikir - uyuduysa ogün uzun ne bileyim tamam aksam saatini ayarlarsin - öglen püresini bu saatler arasinda dersin - aksam mamasini bu saatler arasinda yada uyumadan önce dersin tamam ama o aradaki yok su saatte bu saatte su bilmem ben yanlis yaptigimi sanmiyorum! Öglenleri cok aktiv oldugundan sebze püreleri veriyorum iyice alissin ondan sonra sebzeden sonra bir saat sonrasina meyve vericem 6.ay ortasinda kahvaltiya baslamayi düsünüyorum ve 7.aydan itibaren aksamlari tahillilar...

anladım canım ya öyle tabii sonuçta robot değiller her gün değişik olabilir iştahsız olurlar mutsuz olurlar zorlamanın anlamı yok körü körüne bir programa uymak da saçma...

ya kızlar tamam beslnem falan bir şekilde halloluyor da asıl mesele bebeklerle nasıl vakit geçirdiğiniz mama, banyo, alt değiştirme haricinde kalan zamanlarda bebişler neler yapıyo nasıl vakit geçiriyo hep sizin gözetiminiz altındalar mı yoksa kendi kendilerine vakit geçirebiliyorlar mı evetse nasıl ve neyin sayesinde...

EMELCıM geçmiş olsun hastalık çok zor bilirim
ASLIM bebişine kavuştuğuna sevindim bende 1 eylülde başlıyorum nasıl bırakıcağım hiç düşünemiyorum

EMELCİM geçmiş olsun hastalık çok zor bilirim
ASLIM bebişine kavuştuğuna sevindim bende 1 eylülde başlıyorum nasıl bırakıcağım hiç düşünemiyorum

canım saol hiç korkma karşındaki insana ve bebeğine güven ve asla huzursuzluğunu hissettirme zaman geçiyor alışıyorsunuz inşallah benimki gibi bir bakıcı bulursunuzz

bu aydan önce bütün oyuncaklari etrafinda teker teker eline birtanesini alip tadina bakip atiyodu kaydirigubbakcemile3
bu hafta hergün bir saat baby tv izletmeye basladim ama alismadigindan fazla bakmiyor kendisi sIkIliyor zaten ...
Yere yorgan serdim üstünde dön dolas yapiyor, cani sIkIlinca bagiriyor ve beni oyuncak yerine kullaniyor: sacimla - kolyemle oynuyor - tekmeler atiyor bana ...
birlikte müzik dinliyoruz genellikle halay :roflol: onu tutuyorum o oynuyor ... :) ceistli bez parcalari - renkler gösteriyorum - sekiller gösteriyorum...
Konusuyorum - kitapciklar okuyorum böyle gidiyo günümüz o uyurken ve kendi kendine eglenirken bende KKdayim :) :enbuyukkk: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…