ya saat 13.00 olmuş buluşma ama ben kendimi 15.30 göre ayarlamışdm şimdi nasıl ışınlanacağım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay son resimde heryer nasıl dağanık öyle ofisi karıştırdık 1 gündee
valla harika olurr bebeleri fotoğrafda sevmek yerine yakından sevmek çok büyük zevk verir bana hemde arkadaşlarımı görmeksen ışınlanmaya bak biz seni bekleriz...sositososito...
esasında şöyle hepimizin gelebileceği bir yerde buluşsak ne güzel olur...hatta mart ayında bebeklerin ortak ilk yaşgünlerini yapalım...15 mart olur ayın tam ortası... biyerde mamalar yer bebekleri tanıştırırız...zemuszemus
valla aynen öle oldu 2. kez gedi yanıma müdürüm haftayada getirelim esma diyo canıma minnet benimiş hayatına erkenden atlamış batucum...kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar çok sık yazamıyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri maşaallah batuhana işadamı olmuş yirim onu
geçmişi okuyamadım.kızlar ecrin 2 gündür gece sürekli uyanıyor gözlerim acıyor uykusuzluktan acaba muhallebimi yoksa gecemamasımı versem bende karar veremedim. daha 5.ayı doldurmadık erkenmi acaba...
kızçeler ben kaçar hepinizi öpüyoruummmmm iyi hafta sonları hepinizee
Ezgi hosgeldin ....:)
Isler yolunda gidiyor demekki sevindim..
1bucuk haftada kasmadan nasil 3 kg verdin yaa ? ben kendimi kasamiyorum nekadar istesemde halen full emzirdiigm icin diyet yapamiyrum!
Olmamiss giiii ... yoksa benmi göremiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?