2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım:) muz mu verdin? ya zeytinyağı içirmeyi dene. 1 çay kaşığı. ,,ii geliyomuş. bir de uyarma var. ama yapana sor canım ben hiç denemedim çok şükür.

geçmiş olsun canım:) muz mu verdin? ya zeytinyağı içirmeyi dene. 1 çay kaşığı. ,,ii geliyomuş. bir de uyarma var. ama yapana sor canım ben hiç denemedim çok şükür.

saol canım muz vermedim pek ek gıdada vermiyorum aslında neden oldu bilmem uyarmayı denedim onlada yapamadı yarın z yağı içiricem inşallah ii gelir şimdi uyuyo

geçmiş olsun canım iltihaplı dişimi oyduuuuu:1shok: benmi yanlış anladım
oydu derken icini temizldi yani canim:)
oydu - maf etti beni anlaminda kullandim ben - disimi cekmisti iki hafta önce doktor ve bir disiminde dolgusunu cikardi ve bana antibiyotik almami felan söyledi iltihap felan kapmasin diey bende süte gecer diye almadim ve sonuc bu

yaa kızlar kızım çok kötü kabız olmuş yapamıyo taş gibi ne yapsam içim acıdı yavrum ya
1 tatli kasigi zeytin yagi ver aysina katiliyorum:) ek gida vermiyorsan bir kac gün normal yapamamasi ama veriyorsan hergün yapmali o yüzden uyarma bence ama zeytinyagi ver yada yarin ek gida hazirladiginda icine zeytinyagi ekle?:)

Canim doktora gittim zaten birsey kalmadi :) sadece doktorun bana verdigi agrilari cekiyorum :roflol:
zaten verdigi antibiyotik emzirirken icebilecegimdi aldim ve okudum yan etkileri - huysuzlasabiiyro - halsizlesebiliyro yaziyordu bebecikler o yüzden almadim!!

Hadi kalkın artık sahur vakti dum dumdum :))) hayırlı sahurlar oruc tutanlara rabbim güç versin inşallahhh

sibel bende antibiyotik kullandım hemde emzirdim...dr emzirirken kullanabileceğimiz 1-2 antibi. var ddi..defneye de hiç etki göstermedi.. ne halsizlik nu huysuzluk.

bizim kendi huysuzluğumuz dışında değişen bişey olmadı...

Son düzenleme:

pekmez içirmeye başlıycam ben bugün deniycem yoğrt mayaladım akşamdan... bu seferde kilo alamazsa bendeki yağları ona enjekte etiririm artık ..:sinifsinif:

petibörü bende anlamadım... özellikle cicibebe değil petibör dedi... arayıp sorarım.
ben zati defnenin gelişimi YAVAŞLAMIŞ diyince orda kaldım... mafoldumben gerisini pek kurcalamadım ne derse yapıcam artık..petibörse petibör...

acilen ek besine alışmamız lazım... lmaz:

üzümüde cam rendede rendeliyorum tek tek... sonra çekirdeklerini kaçan kabuklarını alması için çay süzgeçinden geçiriyorum...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)))
Bu gece hiç uyumadım desem yerıdır alya cok agladıgece 1'den 3 kadar sonra onu uyuttum kalktım eşime sahurluk bişeyler hazırladım o yedı yattı ben yattım alya uyandı sabaha kadar yine uyumadık 7 de yatakdan cıktım artık yazık eşimde hiö uyumadı yatagı ona bıraktık uyusun diye bende kızıma kahvaltı hazırladım pınar çocuk sütü ve cicibebe az muz kattım verdim yedi maşallah
yumurtalara başlanmış ben bu konuda çok şanslıyım çünku annein tavukları var ve hep taze yumurta tüketiyorum alya'da başalayım artık bide bırdıncı yumurtası demişsiniz annem yigenime hep vermişti ve çok faydası gördük ben bugun diyim annemede bizede bırdıncın beslesin alyada yumurtaları cuk cuk yesin :)))

banada muzu 7en sonra ver dedi ama başka bişey yemeğince mecbur veriyorum..:sinifsinif:

üzüm şeftali valla bende hiç bir şeyin lekesi çıkmıyor eski usul kaynatmaya geçtim bazen o bile banamısın demiyor.... muşamba komple giyilen önlük aldım ii oldu bezle siliyorum bişey kalmıyor...

üzümde taze üzümü rendeliyorum şekerli ya sevdi...opuyorumnanaktan

emzikle uyması sorun değilde emmemesi kötü olmuş.. istersen yavaştan unutturmaya bak... nasıl yapıcan ben defneye hiçbirşey alıştıramıyorum.. ne iserse onu yapıyor...

bende emzik veremedim... meme kısmı dışında her yerni emdi bi ucunu emmedi...kaydirigubbakcemile3

ayy arada uyumaya bak akşama kadar maymun olursun uykusuzluktan...
bizzdeee taze yımırta istiyoruz... ben sabah defnemle bana bireryumurta kaynattım kociş onlar çoook bayattır yemeyin diyinde şimdi öğle pişik pişik duruyorlar korktum defneye yedirmeye....

bizde balkonda mı beslesek bıldırcın?kaydirigubbakcemile3 nası bi hayvan küçük, kafeste büyürse niden olmasın.. ayy komşularım dellenir valla... bık bık ses yapar...

ama taze verebilmen çok güzel..

offf agriyor agriyor disim - basim - kolum - burnum - gözüm heryerim agriyor bütün sol tarafim agriyor offf salak doktor beni ne hale getirdi yaaaa... cildirazaammmm

parol filan kullanabiliyoruz minosette.. hoş senin orda varmıdır bunlar...
ama mutlaka alabileceğin bi ağrı kesici vardır ..çekilmez yoksa.. bi sor druna...

uyumazmıyım eşim çıksın yatakdan direk dalıcam yataga kaydirigubbakcemile3
evet yumurta biraz tehlikeli bişry tazesini bulmak zor ve bayatlayıncada iğreç kokuyor onun için çok dikkat etmen lazım
Keşke yakın olsaydık defnenin sabah yumurtaları benden olurduuzemuszemus
bıldırcın küçük hayvan ama balkonda beslemen zor olur keske terasda otursan ozaman beslemen kolay olurdu

Sagolun bu arada kizlarrr... iltihaplasma vardi o yüzden özgecimmm:)
anladım canım geçmişlsun tekrar

kolay gelsin tatlım ya benimde kayınvalidemler geldiği zaman öyle oluyor gidince çok huysuzlaşıyor.bi süre çekiyosun sonra yalnızlığa alışıyor kalabalık görünce huysuzluk yapıyor :) alem bunlar ya

yaa kızlar kızım çok kötü kabız olmuş yapamıyo taş gibi ne yapsam içim acıdı yavrum ya
canım benim kıyamam ona ben zeytin yağı içir bol bol 1 çay kaşığı falan kesmez şimdi onu

ben pekmezi denedim de bazı şeylerin içinde içiyor bazılarında içmiyor. ev yapımı buldun mu ben bulamadım hazır içiriyorum :çok üzgünüm: yağlardan ben de verebilrim bol miktarda sırnaşık şey üzümü ben de deneyeyim bakalım evde var.tavuk haşlıcam bugün bi de tavuk suyunu içicekmi bakalım. bıldırcın yumurtası bende alayım allerji falan yapmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…