Sagolun bu arada kizlarrr... iltihaplasma vardi o yüzden özgecimmm:)
geçmiş olsun canım:) muz mu verdin? ya zeytinyağı içirmeyi dene. 1 çay kaşığı. ,,ii geliyomuş. bir de uyarma var. ama yapana sor canım ben hiç denemedim çok şükür.
oydu derken icini temizldi yani canim:)geçmiş olsun canım iltihaplı dişimi oyduuuuu:1shok: benmi yanlış anladım
1 tatli kasigi zeytin yagi ver aysina katiliyorum:) ek gida vermiyorsan bir kac gün normal yapamamasi ama veriyorsan hergün yapmali o yüzden uyarma bence ama zeytinyagi ver yada yarin ek gida hazirladiginda icine zeytinyagi ekle?:)yaa kızlar kızım çok kötü kabız olmuş yapamıyo taş gibi ne yapsam içim acıdı yavrum ya
oydu derken icini temizldi yani canim:)
oydu - maf etti beni anlaminda kullandim ben - disimi cekmisti iki hafta önce doktor ve bir disiminde dolgusunu cikardi ve bana antibiyotik almami felan söyledi iltihap felan kapmasin diey bende süte gecer diye almadim ve sonuc bu
keşke alsaydın şimdi iltihap sütüne geçerse ki geçer hay allah arada doktorlarıda dinlemek lazım bence emzirenler için antibiyotikler vardır onlardan içseydin keşke çok geçmiş olsuna.s. canım yaa diş ağrısı kötüdür bilirim
oydu derken icini temizldi yani canim:)
oydu - maf etti beni anlaminda kullandim ben - disimi cekmisti iki hafta önce doktor ve bir disiminde dolgusunu cikardi ve bana antibiyotik almami felan söyledi iltihap felan kapmasin diey bende süte gecer diye almadim ve sonuc bu
1 tatli kasigi zeytin yagi ver aysina katiliyorum:) ek gida vermiyorsan bir kac gün normal yapamamasi ama veriyorsan hergün yapmali o yüzden uyarma bence ama zeytinyagi ver yada yarin ek gida hazirladiginda icine zeytinyagi ekle?:)
ya bizimki de bu ay 600 gr aldı geçen ay da 500 dü.. ada da yemiyo artık :çok üzgünüm:
canım üzümü nasıl veriyorsun? ya bi de neten petibör? bebe bisküvisi varken? içinde bi ton vitamin var cicibebenin
:bbo: kızlar aynı seninle ama benimki 1 ay 6 günde 300 gr almış. ama çok hareketli olmasına da bağladı. dişi de çıkyo zaten.
dr bana muzu 7 aydan sonra ver dedi. ne iyi ne kötü yanı var ama tok tutar başka bişey almaz dedi.
ben de eti ccibebe veriyorum. çok sevdi fındığım. nasıl üzüm canım taze üzüm suyu mu? aman lekesi çıkmıyo sinir meyvenin...
ya Ela yeni uyudu ama çok kötü bişey farkettim hanım daha 5 gündür emzik alıyo ama emziksiz uyuyamıyo. meme veriyorum kabul etmedi süt gelince ağlamaya başladı. muhallebi yaptım yarısından fazlasını yedi. ama emziksiz uyuyamadı kötü mü yaptım emzik vermekle acaba?
Günaydın kızlar :)))
Bu gece hiç uyumadım desem yerıdır alya cok agladıgece 1'den 3 kadar sonra onu uyuttum kalktım eşime sahurluk bişeyler hazırladım o yedı yattı ben yattım alya uyandı sabaha kadar yine uyumadık 7 de yatakdan cıktım artık yazık eşimde hiö uyumadı yatagı ona bıraktık uyusun diye bende kızıma kahvaltı hazırladım pınar çocuk sütü ve cicibebe az muz kattım verdim yedi maşallah
yumurtalara başlanmış ben bu konuda çok şanslıyım çünku annein tavukları var ve hep taze yumurta tüketiyorum alya'da başalayım artık bide bırdıncı yumurtası demişsiniz annem yigenime hep vermişti ve çok faydası gördük ben bugun diyim annemede bizede bırdıncın beslesin alyada yumurtaları cuk cuk yesin :)))
offf agriyor agriyor disim - basim - kolum - burnum - gözüm heryerim agriyor bütün sol tarafim agriyor offf salak doktor beni ne hale getirdi yaaaa... cildirazaammmm
ayy arada uyumaya bak akşama kadar maymun olursun uykusuzluktan...
bizzdeee taze yımırta istiyoruz... ben sabah defnemle bana bireryumurta kaynattım kociş onlar çoook bayattır yemeyin diyinde şimdi öğle pişik pişik duruyorlar korktum defneye yedirmeye....
bizde balkonda mı beslesek bıldırcın?kaydirigubbakcemile3 nası bi hayvan küçük, kafeste büyürse niden olmasın.. ayy komşularım dellenir valla... bık bık ses yapar...
ama taze verebilmen çok güzel..
anladım canım geçmişlsun tekrarSagolun bu arada kizlarrr... iltihaplasma vardi o yüzden özgecimmm:)
kolay gelsin tatlım ya benimde kayınvalidemler geldiği zaman öyle oluyor gidince çok huysuzlaşıyor.bi süre çekiyosun sonra yalnızlığa alışıyor kalabalık görünce huysuzluk yapıyor :) alem bunlar yaslm nihayet uyudu veee burdayım tatilde alıştı anneanne dede dayı teyzeler etrafında biri olmazsa diğeri mutlaka vardı şimdide aynısını istiyo sürekli ağlayan mızırdayan bi kız oldu ya nasıl baş edicem bilmem valla 1haftadır temizliği bitiremedim inş yanlızlığa alışır bide okul açılınca abimizde gidicek işte ozaman yandım yavrum oyalıyıveriyodu cadı ne olcak tatlı cadım benimopuyorumnanaktan
canım benim kıyamam ona ben zeytin yağı içir bol bol 1 çay kaşığı falan kesmez şimdi onuyaa kızlar kızım çok kötü kabız olmuş yapamıyo taş gibi ne yapsam içim acıdı yavrum ya
ben pekmezi denedim de bazı şeylerin içinde içiyor bazılarında içmiyor. ev yapımı buldun mu ben bulamadım hazır içiriyorum :çok üzgünüm: yağlardan ben de verebilrim bol miktarda sırnaşık şey üzümü ben de deneyeyim bakalım evde var.tavuk haşlıcam bugün bi de tavuk suyunu içicekmi bakalım. bıldırcın yumurtası bende alayım allerji falan yapmaz dimi?pekmez içirmeye başlıycam ben bugün deniycem yoğrt mayaladım akşamdan... bu seferde kilo alamazsa bendeki yağları ona enjekte etiririm artık ..:sinifsinif:
petibörü bende anlamadım... özellikle cicibebe değil petibör dedi... arayıp sorarım.
ben zati defnenin gelişimi YAVAŞLAMIŞ diyince orda kaldım... mafoldumben gerisini pek kurcalamadım ne derse yapıcam artık..petibörse petibör...
acilen ek besine alışmamız lazım...lmaz:
üzümüde cam rendede rendeliyorum tek tek... sonra çekirdeklerini kaçan kabuklarını alması için çay süzgeçinden geçiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?