maaşallah kuzuma ya ben de ayırmak istiyordum da eşim biraz daha kalsın dedi bakalım ne zamana kadar kalacak :)Neyse benden herkese kocaman günaydın güzel bir gün olsun işallah.
İki gündür Nisan artık kendi odasında uyuyor kocaman oldu kızım maşallah :)
harika ya bende istiyorum böyle doktor :) maaşallak batuyaöncelilkle herkese günaydın güzel mart anneleri
dün doktorumuza gittik çok seviyorum osman agayı
adam batuyu kucağına aldı oturdu bir güzel beni dinle sohbet ettik tabi batu klavyeyle oynuyo doktorunun kucağında zymflour u sordum ben bebeklere dişleri için ilk 3 yaş öneriyorum taki kendileri dişlerini fırçalayana kadar dedi beslenmesi dedim 2 sene anne sütü besleyebilirseniz çok süper olur dedi ama imkan dahilinde değilhaftada 2 köfte kadar et yemesi lazım demir ihtiyacını karşılaması için dedi ben demir ilacını vermiyorum deyince çorbalarına kat köfte yap bir şekilde yesin dedi ben pütürlü bişey yiyemiyor dedim kusuyo batu kusa kusa alışacak verin kussun korkmayın dedi alışsın diye fiziksel gelişimine baktı sağlık ocağıyla doktorun tartısı arasında 200gr oynuyo batu 9500 gr 70,5 cm valla süper dedi çokmu besliyorsunuz ne dedi zemuszemus baba- mama -meme - anne diyor dedim batu kucağındaydı oğlum ağzını kapat konuşma çok erken daha dedi elleriyle bir yerden tutup desteksiz 1 dak. kadar ayakda kalabiliyor desteksiz oturabilit-yor dedim daha ne bekliyorsunuz bu bebekden dedi bana erken konuşur erken yürür dedi sonra aldı bir güzel üzerini soydu herşeyi harika dedi batu ağladı boğazına bakmak için çubuğu soktuğunda tekrar kucağına aldı susturdu dişlere baktı diş yok eeee dedi diş çıkarmayı becerememişiniz daha kaydirigubbakcemile3 ha yürüteci sordum bir çok doktor önermiyo doğru ama ben kendi kendine oturabildiği zaman yürüteci öneriyorum dedi.sünneti sordum bi daha oğlum olsa doğar doğmaz yaptırırım dedi bence 2 yaşına kadar yaptırın ama siz bilirsiniz dedi.başka başka zeka gelişimi için bol bol konuşun dedi bide batuyu ters çevirdi reflekslerini kontrol etmek için bunadamı yaptın aferin dedi bizimki gayet sakin ellerini, uzattı ve muayene mamasasını tutmaya çalıştı
herşeyi harika dedi
özgecim çok geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınızkızlar dün giremedim anlatamadım dün adayı eşime verdim uyutması için ben de kahvaltı hazırlıyordum. yerde uyutuyorum normalde artık yuvarlanıyor diye.eşim uyutamamış yerde koltukta uyutmuş.bak döner ordan keşke yerde uyutsaydın dedim neyse iş işden geçmiş tabi gözümüz üstünde kahvaltı yaptık sonra eşim dışarı çıkıcaktı şebeklik yaptı kapıdan ben de kalktım gittim yanına hemen 2 dk uğurlayıp gelcektim geri. veee paat diye bi ses koştum içeri ben koşana kadar ada ağlamaya başladı tabi bizim kız yerde eşimemi kızsam kendime mi kızsam sinirlerim boşaldı gözlerim doldu. dru aradık getirin bakalım dedi.ultrason röntgen çekildi bişeyi yok dedi çok şükür bi sorun yok 600 gr almış 1 cm boyu uzamış.bizim dr baş çevresini falan ölçmüyor ya bıngıldağına bakıyor sadece salyası varmı dedi bi de o kadar çok ilgisiz..
yandı diye yemedin demi ağzının tadıni biliyon sennnesma kız valla yemedim hiç :)))
ya bende düşünüyorum sünneti kaç günde geçer acaba sen gelişmelerden beni haberdar et şuan nasıl bezini bağlıyormusunuzhosbulduk canlar,
Esmacim Doruk iyi, dun sunnet oldu.
Dogdugunda yaptirmadigima pisman oldum. Cok zor geldi onu oyle baygın gormek geri getirdiklerinde, ama tıbbi olarak biraz mecburen yaptirdik, derisi cok dar dedi doktor. Bakalim atlattik cok sukur.
Batuş nasil?
teşekkür ederim canım aminnnnnngeçmiş olsun canım, bende küçükken yapılsın istiyorum sünnet işini...
esmacım oğluna maşallah diyorum, nazarlardan korusun allahım.
canım çok geçmiş olsun allahdan bişeyciği yokmuş kuzucuğun çok dikkat etmek gerekkkkızlar dün giremedim anlatamadım dün adayı eşime verdim uyutması için ben de kahvaltı hazırlıyordum. yerde uyutuyorum normalde artık yuvarlanıyor diye.eşim uyutamamış yerde koltukta uyutmuş.bak döner ordan keşke yerde uyutsaydın dedim neyse iş işden geçmiş tabi gözümüz üstünde kahvaltı yaptık sonra eşim dışarı çıkıcaktı şebeklik yaptı kapıdan ben de kalktım gittim yanına hemen 2 dk uğurlayıp gelcektim geri. veee paat diye bi ses koştum içeri ben koşana kadar ada ağlamaya başladı tabi bizim kız yerde eşimemi kızsam kendime mi kızsam sinirlerim boşaldı gözlerim doldu. dru aradık getirin bakalım dedi.ultrason röntgen çekildi bişeyi yok dedi çok şükür bi sorun yok 600 gr almış 1 cm boyu uzamış.bizim dr baş çevresini falan ölçmüyor ya bıngıldağına bakıyor sadece salyası varmı dedi bi de o kadar çok ilgisiz..
esmacımmmm maşallah batumaaaa ne güzel şeyler öğrenmiş allah nazarlardan korusun yerim ben onu
bu arada isa beye gitmediniz sanırım
osman aga artık büyük çocuklara bakıyormuymuş hani sen dediydinya 30 günden sonra bakmıyor diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?