Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sibelimmm Aydına gelmişken bize de uğra 1,5 saat aramız aydınla :)))))
kızlar beim minik meleğm yourt yemeye başlamış hem de hapur hapur :))))
evet canım ama şeker atmıyuorum şeker yerine 1 çay kaşığı pekmez atıyorum sende hoşgeliyorsun türkiyemizeSagol özgecim vee nasil verdin yaa ben sütümü kybederim diye hic birsey yapamiyorum öyle dombili dombili kaldimmm
:1hug:
Sütle normal muhallebi gibi yapiyorsun dimi ? burda neden yok yaaa öyle ilk adim sütlerii ?? artik türkiyeye gittigimde alip yapicamm...
Kizlar bir ayligina türkiyeye giidiorum daha kesi degil ya 2 hafta yada 1 ayligina ... orda fazla ugramayabilirim ! Bu ayin sonunda yolculukk!!
valla bende yapıyodum kendim olmuyodu sevmiyodu batu kadir abi 6. aydan sonra hazır alabilirsin demişdi bende baby mixin elmalısını alıyorum bide sadesini aldım bakalım sevecekmi sadesini sıpamkız bende süt yok da ondan başladım senin neyine diyet falan :) bebişini emzir o daha önemli kilolar nasıl olsa verilir
geçmiş olsun canım ben de yoğurdu kendim yapmaya çalışıyorum da güzel olmuya ya sanki
bizde koyuyoruz hiç birşeycik olmuyo güneşde biraz durunca zaten iç içe geçiyo fazla yer kaplamadan çokca koyabiliyorsunhamarat hatunum benim :)
annem konserve yapıcak domates fasulye ve bamyayı ama kayısı ve biber koymak mantıklı ya dolmalık biber çözülünce kötü olmuyomu?
AMAN MASALLAH CIMCIMEYE LOP LOP ET PIT PIT YAĞ OLSUNkız sibelimmm Aydına gelmişken bize de uğra 1,5 saat aramız aydınla :)))))
kızlar beim minik meleğm yourt yemeye başlamış hem de hapur hapur :))))
biberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı
özgeciğim aman dikkat batuda üstüne örttüğüm battaniyeyi ağzına götürüyo resmen yiyobiberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı
AMAN MASALLAH CIMCIMEYE LOP LOP ET PIT PIT YAĞ OLSUN
CANIM KAYISIYI SEFTALIYI BEKLETMEDEN KOY DOLABA SEFTALILERI DILIMLE KOY BIBERLERIDE YUMUSAMIS OLUNCA ÇEKIYORUM BU ARADA AMAN DIKKAT ET BEN NE ÇARSAF NE YASTIK KOYMUYORUM GERÇI BASI YERINE AYAKLARINI GORMEYE ALISTIM opuyorumnanaktan
nasıl olayım esma idil le uğrasıyorum
pazartesi tahlile gideceğiz kilosunu öğreneceğiz
aynı böcük gibi bir kız
batunun kilosunada maşallahhhh
aman valla kızım sağlıklı olsunda zayıf olsun çıtı pıtı bişey
4.5 aylık hala 0-3 aylık çıt çıtlı atletleri giyiyor
ama olsun
rahat ya