• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız sibelimmm Aydına gelmişken bize de uğra 1,5 saat aramız aydınla :)))))
kızlar beim minik meleğm yourt yemeye başlamış hem de hapur hapur :))))

Nerdesin ki gelirim gii kizimla zaten aydinda yanliz olucam annemlerle gidiyorum ama onlar ev isleriyle ugrasaklar ben orda yanliz olucamm

ben geldim geçmişe bakamadım..iyi geceler hatunlarım..
bugün arasıra bakındım buraya ama tam haberdar değilim..
melekim canım kardeşin gezmeye mi gidecek..hemen söyleyeyim..
binecek atakum dolmuşuna meydandan gidecek yeşilyurta.avm yani..takılacak oralarda..
yada yine atakumdaki sahildeki cafelerden birine oturabilir.
çiftlik 56lara geçebilir.56larda çok güzel bistrolar var.güzel bir kahvaltı ardından da kahve olabilir..
denize gitmek isterse gene meydandan omtel deniz dolmuşuna binip denize gidebilir.atakumda da giriliyor her yer deniz samsunda canım ama kum kayması mevcut karadenizde dikkat etsin kendisine lütfen ilet.belindeki su birden tepetaklak ediyor..
aklıma gelirse yazayım yine..

günaydın millet nabersiniz?
aslım afiyet olsun kuzuna yerim ben onu :)
emel senin yaptığın o sosun sadece domateslisini yapıyor annem kış boyu yemeklere katıyorum çok iyi oluyor gerçekten

Sagol özgecim vee nasil verdin yaa ben sütümü kybederim diye hic birsey yapamiyorum öyle dombili dombili kaldimmm

:1hug:

Sütle normal muhallebi gibi yapiyorsun dimi ? burda neden yok yaaa öyle ilk adim sütlerii ?? artik türkiyeye gittigimde alip yapicamm...
Kizlar bir ayligina türkiyeye giidiorum daha kesi degil ya 2 hafta yada 1 ayligina ... orda fazla ugramayabilirim ! Bu ayin sonunda yolculukk!!
evet canım ama şeker atmıyuorum şeker yerine 1 çay kaşığı pekmez atıyorum sende hoşgeliyorsun türkiyemize
kız bende süt yok da ondan başladım senin neyine diyet falan :) bebişini emzir o daha önemli kilolar nasıl olsa verilir

geçmiş olsun canım ben de yoğurdu kendim yapmaya çalışıyorum da güzel olmuya ya sanki
valla bende yapıyodum kendim olmuyodu sevmiyodu batu kadir abi 6. aydan sonra hazır alabilirsin demişdi bende baby mixin elmalısını alıyorum bide sadesini aldım bakalım sevecekmi sadesini sıpam
hamarat hatunum benim :)
annem konserve yapıcak domates fasulye ve bamyayı ama kayısı ve biber koymak mantıklı ya dolmalık biber çözülünce kötü olmuyomu?
bizde koyuyoruz hiç birşeycik olmuyo güneşde biraz durunca zaten iç içe geçiyo fazla yer kaplamadan çokca koyabiliyorsun

herkeseeee kocaman günaydın güzel annelerr

biberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı

AMAN MASALLAH CIMCIMEYE LOP LOP ET PIT PIT YAĞ OLSUN
biberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı

CANIM KAYISIYI SEFTALIYI BEKLETMEDEN KOY DOLABA SEFTALILERI DILIMLE KOY BIBERLERIDE YUMUSAMIS OLUNCA ÇEKIYORUM BU ARADA AMAN DIKKAT ET BEN NE ÇARSAF NE YASTIK KOYMUYORUM GERÇI BASI YERINE AYAKLARINI GORMEYE ALISTIM opuyorumnanaktan

özgeciğim aman dikkat batuda üstüne örttüğüm battaniyeyi ağzına götürüyo resmen yiyo
AMAN MASALLAH CIMCIMEYE LOP LOP ET PIT PIT YAĞ OLSUN

CANIM KAYISIYI SEFTALIYI BEKLETMEDEN KOY DOLABA SEFTALILERI DILIMLE KOY BIBERLERIDE YUMUSAMIS OLUNCA ÇEKIYORUM BU ARADA AMAN DIKKAT ET BEN NE ÇARSAF NE YASTIK KOYMUYORUM GERÇI BASI YERINE AYAKLARINI GORMEYE ALISTIM opuyorumnanaktan

benim oğlan sadece debeleniyo yatarken ben aynı yerinde buluyorum ama benim yatakdaysa işler değişiyo kayaya beni aşşağı düşürür birgün sıpaa

herkese günaydın nasılsınız görüşmeyeli bebişler nasıl
batu bey konuşmay başlamaış valla bıravo
benim kızda hiç durmuyor emerken bile durmuyor
iki ayağını birden ağzına sokuyor

eee sizlerde ne var ne yok
kışlık erzakları hazırlamaya başlamışınız
valla biz daha bişey yapmadık
tarhana yaparız ilk olarak heralde
maraşlı olunca
illaki tarhana şartttt

resimlere bakayım
idil'inde resimlerini yüklüyorum bakıverin garii

nasıl olayım esma idil le uğrasıyorum
pazartesi tahlile gideceğiz kilosunu öğreneceğiz
aynı böcük gibi bir kız

batunun kilosunada maşallahhhh:nazar:
aman valla kızım sağlıklı olsunda zayıf olsun çıtı pıtı bişey
4.5 aylık hala 0-3 aylık çıt çıtlı atletleri giyiyor
ama olsun
rahat ya

nasıl olayım esma idil le uğrasıyorum
pazartesi tahlile gideceğiz kilosunu öğreneceğiz
aynı böcük gibi bir kız

batunun kilosunada maşallahhhh:nazar:
aman valla kızım sağlıklı olsunda zayıf olsun çıtı pıtı bişey
4.5 aylık hala 0-3 aylık çıt çıtlı atletleri giyiyor
ama olsun
rahat ya

ya kıyafet işini hiç sorma bizde hep büyük hep büyük arkadaşım daha batuyu görmeye gelmedi düğünde gördü esma buna kaç aylık kıyafet giydiriyordun dedi 9-12 oluyo ama yinede değişiyo dedim :kedi::kedi:

günaydın kızlarrr
annemi gönderdik kaldık selenimle başbaşa...
adıyaman çok sıcak yanıyoruz yaa klima bile fayda etmiyor o derece yani..
selen hanımın en favori giysisi çıtçıtlı badi oldu çamaşırlarını yıkıyorum bi asıyorum hep çıt çıt badi...

Back