• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral hoşgeldin canım
emel esma kesin kararlıyım kızlar.4-5 yıl önce 58 kiloydum o kiloya düşücem yine 40 kg vermem gerek ama olsun veren nasıl veriyor dimi?
kız esma söyle söyle kimseye söylemem kaydirigubbakcemile3 boyum 170 cm bu arada

dün adayı ayağımda salladım koltukta sonra yanlarını yastıkla sandalyeyle falan destekledim bıraktım işimi yapmak için sonra bir girdim içeri uyanmış sıpa yastıkları aşmış kafa aşağı sallanıyo bacaklar yukarda. ödüm mokuma karıştı valla bir iki saniye daha geç girsem odaya kafasının üstüne düşcekmiş kuzum.. bugün de yere yorganı 2 kat yapıp serdim onun üstünde uyuttum bıraktım yastığın üstünde dönmüş yuvarlanmış yüz üstü uyuyor şimdi :)))

benim oğlumda öle.... yalnız başına bırakamıyorum, gece normal yastığının üstüne yatırıyorum sonra bi bakıyorum ya tam tersine önmüş ya da ayaklar yastıkda başı öbür tarafta:))))

meral hoşgeldin canım
emel esma kesin kararlıyım kızlar.4-5 yıl önce 58 kiloydum o kiloya düşücem yine 40 kg vermem gerek ama olsun veren nasıl veriyor dimi?
kız esma söyle söyle kimseye söylemem kaydirigubbakcemile3 boyum 170 cm bu arada
ben 60-65 arasına razıyım seviyorum o hallerimi şuan 81 kiloyum ve 172 boyum 20 kilocuk fazlam var yanii
dün adayı ayağımda salladım koltukta sonra yanlarını yastıkla sandalyeyle falan destekledim bıraktım işimi yapmak için sonra bir girdim içeri uyanmış sıpa yastıkları aşmış kafa aşağı sallanıyo bacaklar yukarda. ödüm mokuma karıştı valla bir iki saniye daha geç girsem odaya kafasının üstüne düşcekmiş kuzum.. bugün de yere yorganı 2 kat yapıp serdim onun üstünde uyuttum bıraktım yastığın üstünde dönmüş yuvarlanmış yüz üstü uyuyor şimdi :)))
aman dikkat bebelere ne ara tepmiş onları cadııı
benim oğlumda öle.... yalnız başına bırakamıyorum, gece normal yastığının üstüne yatırıyorum sonra bi bakıyorum ya tam tersine önmüş ya da ayaklar yastıkda başı öbür tarafta:))))

meral canım maşallah bu nasıl hareketlilik öyle birden başını göreceğine ayağını görünce korkar insan kaydirigubbakcemile3

burdayız kız oglanla oynuyorduk bıranda çok az kustu sabah yumurta yemıstı ayyyy nasıl pıs koktu gıttık ıkımızde yıkandık geldık sımdı 120 cc mama yedı uyudu

Hafta sonu yazlıga gıttım ama ne denıze ne havuza gırebıldım :(

Oglumu bır aksamda uzerıne tul ortmeme ragmen 10 yerınden ısırmıs sıvrısınekler :(

Cok uykusuz ve yorgunum :(

Evde ıse cok ısım var :(

Benden haberler hep boleee :( :( :(

tunaydın kızlar.bi sürü işim var utu çamaaşır ev işi pehhhhhhhh....
benim yaramaz durmaz işe koyulıyım barı :) beşikte oynuyo sıkışınca annee gibi bişiler diyo bende kurtarıyorum bakalım tek başına temizlikte zor oluyo .aklım hep onda hep kontrol eediyorum neyse çıkar ben

burdayız kız oglanla oynuyorduk bıranda çok az kustu sabah yumurta yemıstı ayyyy nasıl pıs koktu gıttık ıkımızde yıkandık geldık sımdı 120 cc mama yedı uyudu
ooohhh misler gibi koktunuz desene gelemm öpem sarı papatyayı

gecmısı okumaya fırsatım yok gectıgımız Cumadan berı neler oldu bakıımm..

valla biz dün aşı olduk batu baba mama meme diyo hatta ağlarken baba diye ağlıyormuş az önce kayganayı aradım uyuttum mutfağa gittim geldim hemen uyanmış diyo tekrar uyuyatım demiş bizimki baba diye ağlamaya başlayınca kıyamamış aldım kucağıma oturuyou diyo

kızlar muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz doktor bize mama katın dedi ama benim kız mamayı hiç yemedi muhallebinin içinide koyunca yemiyor koymayınca yiyiyor ama o zamnada suyla yapılıyor besleyici olmaz süt konulurmu muhallebiye

kızlar muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz doktor bize mama katın dedi ama benim kız mamayı hiç yemedi muhallebinin içinide koyunca yemiyor koymayınca yiyiyor ama o zamnada suyla yapılıyor besleyici olmaz süt konulurmu muhallebiye

canım ben sütle yapıyorum ilk başta mamayla yaptım yemedi batu sütle sevdi pınarın ilk adım sütü var 6-12 ay için onla yapıyorum

Sİbelcim çok güzelmiş, biz de dün konuşan telefon aldık. orda çok ilgisini çekti saldırdı ama evde temizledim verdim hiç ilgilenmedi. zaten huzursuz bugün.

bi ben kalmışım bee açıktım kızlar ya bugun ne hikmetse çok yemek yedim yiyorum ama doymuyorum ya 5 dk boş durmuyo ağzım :(

bu arada resimleerimizin olduğu topiğe yer kaplamayan resimler attım :) sıkıntıdan...
resimleri görünce şaşırmayın kızımın saçı bı uzun bi kısa diye doğduktan sonra 3 aylık falandı sanırım berbere götürüp ana saçını kestirdim. çok dökülüyordu ... iki anten çıktı saçında ama yine saçı döküyor. ama artık kestirmem uzatcam kızımın saçını sonra beraber koafore gideriz :)

demek boşdursa sen görünmez falan olacaksın. seni zayıffffff mart annesi. lütfen bizle konuşma:dilcikar:

günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri
felaket uykum var ya ada uyumuşken bende mi yatsam ama hemen uyanıyor sıpa
bu arada kızlaaarrr 3.5 kilo vermişim çok sevindim acaip gaza geldim :)))

yok valla anca ada bana stresten yemek yedirir :) ya kaç kilo olduğumu söylemiştim daha önce ama şimdi nasıl söylesem şey kem küm biraz fazlayım :) 98 oldum

:umursamaz: bu kiloları vermelisin canım. ayy benim kuzenimin 3 yaşında çocuğu var. ve yanlışlıkla hamile kaldı şimdi 3 aylık hamile ve 100 kg ın üstünde. çok kötü. diyetisyenle devam edecek...

dilekcim, lisedeyken köfeciler yeni mesken tutmuştu. af grubunu hatırlarmısınız bilmiyorum. onlar da köftecideydi. imza almıştık onlardan. şimdi hatırladım.

esmaaa ne yediriyosun tosbişe yaaa.. 41 bin kere maşallah...:nazar:

kızlar dün kızım için dolaba fasulye ve domates koydum. katkısız ürün bulmuşken kışa koyayım dedim. ev dandini ve hiçbişi yapmak istem,yorum...

günaydınlar bacılar oğluş dünden beri daha iyi çokk şükürrr:nazar:
gülşahcım bilg.da virüs programı var zaten ne yapmam gerekiyor pek anlamıyorum bu işlerden

Hafta sonu yazlıga gıttım ama ne denıze ne havuza gırebıldım :(

Oglumu bır aksamda uzerıne tul ortmeme ragmen 10 yerınden ısırmıs sıvrısınekler :(

Cok uykusuz ve yorgunum :(

Evde ıse cok ısım var :(

Benden haberler hep boleee :( :( :(
niye giremedin kız deniz bulmuşken kaçarmı kıyamam o kuzuya sinek ilacı alsaydın keşke bebkler için olanından

canım ben de sütle yapıyorum çok seviyor

selam gençlik
beni sallamıyosunuz ama :((((((
kız olurmu öyle şey napıyosun bakiim kuzun nasılmış huysuzlanıyormu seni görmeyince

günaydınlar bacılar oğluş dünden beri daha iyi çokk şükürrr:nazar:
gülşahcım bilg.da virüs programı var zaten ne yapmam gerekiyor pek anlamıyorum bu işlerden
sevindim canım inşallah daha iyi olacak

kızçeler ben kaçar bankaya uğrayacağım ordanda eve geçerim hepinizi öptüüümmm

Back