Sagol özgecim vee nasil verdin yaa ben sütümü kybederim diye hic birsey yapamiyorum öyle dombili dombili kaldimmmgünaydın güzel mart anneleri ve bebişleri
felaket uykum var ya ada uyumuşken bende mi yatsam ama hemen uyanıyor sıpa
bu arada kızlaaarrr 3.5 kilo vermişim çok sevindim acaip gaza geldim :)))
:1hug:selam gençlik
beni sallamıyosunuz ama(((((
Sütle normal muhallebi gibi yapiyorsun dimi ? burda neden yok yaaa öyle ilk adim sütlerii ?? artik türkiyeye gittigimde alip yapicamm...canım ben sütle yapıyorum ilk başta mamayla yaptım yemedi batu sütle sevdi pınarın ilk adım sütü var 6-12 ay için onla yapıyorum
Ayşinnnn dolaba domatesı nasıl koydun..
kızlar ben yeniden ünv okuyorum ara sınavda bebişimin mevlutu vardı sınava girmedim hepsini sıfırladım yıl sonu sınavına girdim ama durum pek iç açıcı değil hatta hiç değil bütler var eylülde bi mutdet gelemeyebilirim çok az biraz çalışayım bari belki geçerim ...... mafoldumben
demek boşdursa sen görünmez falan olacaksın. seni zayıffffff mart annesi. lütfen bizle konuşma
kız şeker gerçekten dün çok yedim dünden beri ne oldu bilmiyorum yediğimi anlamıyorum bugun de soslu makarna istedi jnm kalktım yaptım yedim ...
Sagol özgecim vee nasil verdin yaa ben sütümü kybederim diye hic birsey yapamiyorum öyle dombili dombili kaldimmm
:1hug:
Sütle normal muhallebi gibi yapiyorsun dimi ? burda neden yok yaaa öyle ilk adim sütlerii ?? artik türkiyeye gittigimde alip yapicamm...
Kizlar bir ayligina türkiyeye giidiorum daha kesi degil ya 2 hafta yada 1 ayligina ... orda fazla ugramayabilirim ! Bu ayin sonunda yolculukk!!
iyi olmuş canım, hırıltıyı sen hissetmiyomuydun. ben kaç defa götürdüm hırıltımı var acaba diye "yok" dediler de. geeçmiş olsun. kürşat emin'e de maşallahhh....
kız bende süt yok da ondan başladım senin neyine diyet falan :) bebişini emzir o daha önemli kilolar nasıl olsa verilirSagol özgecim vee nasil verdin yaa ben sütümü kybederim diye hic birsey yapamiyorum öyle dombili dombili kaldimmm
[/COLOR]
geçmiş olsun canım ben de yoğurdu kendim yapmaya çalışıyorum da güzel olmuya ya sankiselam kızlar..
dün içim rahat etmedi ve doktora götürdüm oğluşu iyikide götürdüm çünkü bizimki sadece nezleyle kalmamış balgam yapmış ve hırıltı vardı tehlikeliymiş o nedenle doktor balgam sökücü ve düşük dozlu bi antibiyotik verdi ilaçları verince sakinleşti biraz demek ağrısı vardıateşi olursa mutlaka haberim olsun dedi ateş olmazsa salı günü kontrol var inşallah iyi olur o zamana kadar..
bu arada oğlum 7 kilo 600 gram olmuşş boyuda 66.5
ayrıca yoğurdu evde kendiniz yapabilirsiniz dedi üstelik inek sütü kullanmada bi sakınca yokmuş. ama yoğurtta en iyi danone süt ve danone yoğurt tutuyormuşş.
hazır ek gıdalar hakkındada güvenle kullanabilirsiniz ama bunlar enerji bakımından yüksek vitamin bakımından düşüktür dedi.. evde hazırlarsanız daha iyi olur dedi.
hamarat hatunum benim :)emın bebege geçmıs olsun
aslım sen unutulacak veya sallanmayacak kadınmısın be bebem senı sevıyım
gelelım dolaba sebzeyı nasıl koyduk
faulyeyı kırdım domatesın kabuklarını soydum dogradım sarartıncaya kadar pısırdım ve tepsıye doktum sogudu posetlere koydum
patlıcanı ve bamyayı aynı mantıkla yaptım ama bamyaya lımon tuzu da attım
vişneyı yıkadım saplarını aldım yogurt kocalarına koydum buzluga attım
kayısıyı yıkadım ıkıye boldum çekırdegını çıkardım dondurma kaplarına koydum buzluga attım
dolma bıberlerın ıçını aldım yıkadım gunese koydum yumusadılar ve buzdalabı posetlerıne koydum buzluga attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?