• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Batus konusmayami basladi - ne güzel... Ay masallahh:)
Kiz kardesim Rüya aglarken sizlarken anne diye bagirdi duymuyormusun dedi birkere kulak asmadim cünkü ben daha rastlamadim dogru olabilir mi acaba yaa ? Ben bu ayda ne konuscaklar diye düsünüyorum hepp:)
Rüya yürümek hicmi hic istemiyr yürütmeye calisiyorum hemen popis yereeee - dötünü geri atiyorrr cok komik oluyor:)
Dün cok güzel bir gündü kiz kardesimle disari ciktik geziyorduk - kocis is yerinden izin almis oldugumuz yere süpriz yapti birden karsimiza gecti aksama kadar gezdik eglendik .
Amaaa bugünde disim agriyorrrrrrr....
batuda uyanınca ağlarken değilde söylenirken anne diyordu anni diye ama baba daha net sonra mama meme diyo zemuszemuszemuszemus
sibelciğim ayrıca geçmiş olsun diş ağrısı doğum sancısından zordur benim için
kızlar oğlum sanırım nezle oldu burnu akıyor bazende tıkanıyor hafif öksürük var..
doktora götüreceğim ama burda sadece iki çocuk doktoru var ikiside hastanede. birinin çok ilaç verdiği söyleniyor diğeride sadece özeline götürürsen bakıyoraçıkçası sadece burun tıkanıklığı için 80 lira vermek abes geliyor sizce ne yapmalıyımmm
canım gerçi ayşin yazmış serum fizyolojik kullan bide yatarken yastığına cold-mix damlat 2 damla
selam geçmişe bakamıyorum inanılmaz berbat bağlantım..
alyayı getirdim doktordan..gayet iyi maşallah:anazar:
7800 gr olmuş.72 cm boyu.uzun boylu olacak bu kız dedi.baş çevresi 42cm.8 aylık çocuk gibi gelişimi dedi %75 önde dedi.
kahvaltıya başladğımı söyledim.inek sütüne kızdı ama ben vercem hala inadım inat..
kanına bakıcam dedi kansızlık yapar diye..kanıda öğrendik maşallah gayet yüksek ki ben kullanmadım kan ilacını biliyosunuz sadece 2 kere verdim.bırak kan ilacını dedi kullaqnmıyorum deyince şaşırdı maşallah dedi..
mamayı sadece günde 3 kere ver gece mamasıyla birlikte dedi.onun haricinde çorba yoğurt meyve olarak öğünü tamamla dedi..
menü verdi ama şimdi yazamıcam inanın üşeniyorum.
cicbebeyi meyve suyuyla ıslayabilirsin dedi ben sütle yapıyorum dedim..gene kızdı..ama devam.
kahvaltıya geçtiğimi söyledim zaten..tamam harika dedi.kahvaltıda cicibebenin içine peynir pekmez yumurta sarısını aynı şekilde önerdi.
kıymayı tavuğu kullan dedi(ki kullanıyorum)
muhallebiyi sütle yapabilirsin dedi haftada 2 kereyi geçmesin dedi..
aslında daha çok şey var ama unuttum sıcağı sıcağına yazmayınca..
maşallah alya derineee koca kız olmuşşş

bizde dün 6. ay aşılarımızı olduk valla bacaklar batuyu sarsmadı ama koldan vurununca basdı feryadı oğlum baba diye ağladı hiç kıyamadım sonra boyuna kilosuna baktılar 9700 gr 71 cm olmuş danam doktor sordu desteksiz oturabiliyormu diye evet dedim hatta bir yerden tutunup ayakda durabiliyo dedim baba mama anne meme diyo dedim şöyle bi baktıı maşallahhh süper dediii zemuszemuszemuszemus

herkese kocaman günaydııınnn

gunaydın kızlar oglumun kahvaltısını yaptırdım sımdı o bıberonunda su ıçıyo anasıda 1.5 su sısesı ıle su ıçıyo ayy ayyy su 5 kılo gıtmedı yapıstı dılegım kuzum nasıl oldun ıyılestın mı guzel kızçen nasıl
batuya koca bır masallah dıyorum

batusada masallah asılarınıda olmuş kocaman adam olmuş maşallah :nazar: geçmiş olsunnn

gunaydın kızlar oglumun kahvaltısını yaptırdım sımdı o bıberonunda su ıçıyo anasıda 1.5 su sısesı ıle su ıçıyo ayy ayyy su 5 kılo gıtmedı yapıstı dılegım kuzum nasıl oldun ıyılestın mı guzel kızçen nasıl
batuya koca bır masallah dıyorum

teşekkür ederiz teyzeleri hareket konusunda biraz ağır olsakda diğer aktivitelerimiz hızlı maşallah bizimki hala doğru düzgün dönemiyo emeklemede yok tabi hafifden yittiriyo kendini ama benim oğlum direk yürüyecek neymiş emekleme felan diyecek koşuverecek dedesi gibi benim babam 8 aylıkken yürümüş batunun 2 ayı kaldııı kaydirigubbakcemile3

Batus konusmayami basladi - ne güzel... Ay masallahh:)
Kiz kardesim Rüya aglarken sizlarken anne diye bagirdi duymuyormusun dedi birkere kulak asmadim cünkü ben daha rastlamadim dogru olabilir mi acaba yaa ? Ben bu ayda ne konuscaklar diye düsünüyorum hepp:)
Rüya yürümek hicmi hic istemiyr yürütmeye calisiyorum hemen popis yereeee - dötünü geri atiyorrr cok komik oluyor:)
Dün cok güzel bir gündü kiz kardesimle disari ciktik geziyorduk - kocis is yerinden izin almis oldugumuz yere süpriz yapti birden karsimiza gecti aksama kadar gezdik eglendik .
Amaaa bugünde disim agriyorrrrrrr....
geçmiş olsun tatlım dinle bakalım ada da bi ara anne diyordu baya da net söylüyodu ama söylemiyo artık :)

kızlar oğlum sanırım nezle oldu burnu akıyor bazende tıkanıyor hafif öksürük var..
doktora götüreceğim ama burda sadece iki çocuk doktoru var ikiside hastanede. birinin çok ilaç verdiği söyleniyor diğeride sadece özeline götürürsen bakıyoraçıkçası sadece burun tıkanıklığı için 80 lira vermek abes geliyor sizce ne yapmalıyımmm
geçmiş olsun canım ya

maaşallah kuzuna

tamam cnm bekliyorummm :)) gel tuzlaya balık yemege gidelim süper buraların balıkları köfteleri :)))

buluşmaya inş gidebilrim bakalımm :)
şişcek bi tarafım aaaa cokacimcoook

günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri
felaket uykum var ya ada uyumuşken bende mi yatsam ama hemen uyanıyor sıpa
bu arada kızlaaarrr 3.5 kilo vermişim çok sevindim acaip gaza geldim :)))

ohhh ohhh masallah kız bu oglan hızlı olacak 10 yasında ana benı eversene dıyecekkaydirigubbakcemile3
genç yaşda anne oldum genç yaşda kaygana olurum ooohhh üstüne birde torunnn ben 40 yaşında torun tosba sahibi olurum otururum evimde
günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri
felaket uykum var ya ada uyumuşken bende mi yatsam ama hemen uyanıyor sıpa
bu arada kızlaaarrr 3.5 kilo vermişim çok sevindim acaip gaza geldim :)))

tebrik ederim özge senin cadı zayıflattı kesin seni

yok valla anca ada bana stresten yemek yedirir :) ya kaç kilo olduğumu söylemiştim daha önce ama şimdi nasıl söylesem şey kem küm biraz fazlayım :) 98 oldum

tabi canım memnuniyetle....
ben meral, yarın 4. yılımıza gircez evliliğimizin....zemuszemus, çalışıyorum, metin meriç isminde bi oğlum var, 1 martta doğdu, konyalıyım ve konyada ikamet ediyorum.

Back