ben 60-65 arasına razıyım seviyorum o hallerimi şuan 81 kiloyum ve 172 boyum 20 kilocuk fazlam var yaniimeral hoşgeldin canım
emel esma kesin kararlıyım kızlar.4-5 yıl önce 58 kiloydum o kiloya düşücem yine 40 kg vermem gerek ama olsun veren nasıl veriyor dimi?
kız esma söyle söyle kimseye söylemem kaydirigubbakcemile3 boyum 170 cm bu arada
aman dikkat bebelere ne ara tepmiş onları cadıııdün adayı ayağımda salladım koltukta sonra yanlarını yastıkla sandalyeyle falan destekledim bıraktım işimi yapmak için sonra bir girdim içeri uyanmış sıpa yastıkları aşmış kafa aşağı sallanıyo bacaklar yukarda. ödüm mokuma karıştı valla bir iki saniye daha geç girsem odaya kafasının üstüne düşcekmiş kuzum.. bugün de yere yorganı 2 kat yapıp serdim onun üstünde uyuttum bıraktım yastığın üstünde dönmüş yuvarlanmış yüz üstü uyuyor şimdi :)))
benim oğlumda öle.... yalnız başına bırakamıyorum, gece normal yastığının üstüne yatırıyorum sonra bi bakıyorum ya tam tersine önmüş ya da ayaklar yastıkda başı öbür tarafta:))))
ooohhh misler gibi koktunuz desene gelemm öpem sarı papatyayıburdayız kız oglanla oynuyorduk bıranda çok az kustu sabah yumurta yemıstı ayyyy nasıl pıs koktu gıttık ıkımızde yıkandık geldık sımdı 120 cc mama yedı uyudu
gecmısı okumaya fırsatım yok gectıgımız Cumadan berı neler oldu bakıımm..
kızlar muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz doktor bize mama katın dedi ama benim kız mamayı hiç yemedi muhallebinin içinide koyunca yemiyor koymayınca yiyiyor ama o zamnada suyla yapılıyor besleyici olmaz süt konulurmu muhallebiye
bi ben kalmışım bee açıktım kızlar ya bugun ne hikmetse çok yemek yedim yiyorum ama doymuyorum ya 5 dk boş durmuyo ağzım
bu arada resimleerimizin olduğu topiğe yer kaplamayan resimler attım :) sıkıntıdan...
resimleri görünce şaşırmayın kızımın saçı bı uzun bi kısa diye doğduktan sonra 3 aylık falandı sanırım berbere götürüp ana saçını kestirdim. çok dökülüyordu ... iki anten çıktı saçında ama yine saçı döküyor. ama artık kestirmem uzatcam kızımın saçını sonra beraber koafore gideriz :)
günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri
felaket uykum var ya ada uyumuşken bende mi yatsam ama hemen uyanıyor sıpa
bu arada kızlaaarrr 3.5 kilo vermişim çok sevindim acaip gaza geldim :)))
yok valla anca ada bana stresten yemek yedirir :) ya kaç kilo olduğumu söylemiştim daha önce ama şimdi nasıl söylesem şey kem küm biraz fazlayım :) 98 oldum
niye giremedin kız deniz bulmuşken kaçarmı kıyamam o kuzuya sinek ilacı alsaydın keşke bebkler için olanındanHafta sonu yazlıga gıttım ama ne denıze ne havuza gırebıldım
Oglumu bır aksamda uzerıne tul ortmeme ragmen 10 yerınden ısırmıs sıvrısınekler
Cok uykusuz ve yorgunum
Evde ıse cok ısım var
Benden haberler hep boleee
canım ben de sütle yapıyorum çok seviyorkızlar muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz doktor bize mama katın dedi ama benim kız mamayı hiç yemedi muhallebinin içinide koyunca yemiyor koymayınca yiyiyor ama o zamnada suyla yapılıyor besleyici olmaz süt konulurmu muhallebiye
kız olurmu öyle şey napıyosun bakiim kuzun nasılmış huysuzlanıyormu seni görmeyinceselam gençlik
beni sallamıyosunuz ama(((((
sevindim canım inşallah daha iyi olacakgünaydınlar bacılar oğluş dünden beri daha iyi çokk şükürrr
gülşahcım bilg.da virüs programı var zaten ne yapmam gerekiyor pek anlamıyorum bu işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?