2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam geçmişe bakamıyorum inanılmaz berbat bağlantım..
alyayı getirdim doktordan..gayet iyi maşallah:anazar:
8700 gr olmuş.72 cm boyu.uzun boylu olacak bu kız dedi.baş çevresi 42cm.8 aylık çocuk gibi gelişimi dedi %75 önde dedi.
kahvaltıya başladğımı söyledim.inek sütüne kızdı ama ben vercem hala inadım inat..
kanına bakıcam dedi kansızlık yapar diye..kanıda öğrendik maşallah gayet yüksek ki ben kullanmadım kan ilacını biliyosunuz sadece 2 kere verdim.bırak kan ilacını dedi kullaqnmıyorum deyince şaşırdı maşallah dedi..
mamayı sadece günde 3 kere ver gece mamasıyla birlikte dedi.onun haricinde çorba yoğurt meyve olarak öğünü tamamla dedi..
menü verdi ama şimdi yazamıcam inanın üşeniyorum.
cicbebeyi meyve suyuyla ıslayabilirsin dedi ben sütle yapıyorum dedim..gene kızdı..ama devam.
kahvaltıya geçtiğimi söyledim zaten..tamam harika dedi.kahvaltıda cicibebenin içine peynir pekmez yumurta sarısını aynı şekilde önerdi.
kıymayı tavuğu kullan dedi(ki kullanıyorum)
muhallebiyi sütle yapabilirsin dedi haftada 2 kereyi geçmesin dedi..
aslında daha çok şey var ama unuttum sıcağı sıcağına yazmayınca..

biz daha ek dıdalara başlamadık anniş sütüne devam ediyoruz.ayın 27 sinde kontrolumuz var.
en son gittiğimizde 6kilo 850 gr dı boy 63, 5 idi baş çevresi 41 idi bakalım 10 gün sonra ne olacak ????

ben dr aradım mamayı onermedi keniz meyve suyu yapın yada pure yapılabillir dedi ... şu an sade su arasıra karpuz suyu falan işte veriyoeum beende kahvaltıya başlatsam mı acaba???

bide bi şey duydum bebişlerde yiyeceklerde geçişe doğru yapılmazsa bebişler rahatsız oluyorlarmış dikkatli olmak da gerekir dr dediklerini de kulak ardı etme annişi maşallah alya derinimize alkisalkisalkis

Selaaaaaammmmm benim misafirler gitti sabah, çamaşır yıkandı,ev temizlendi kocişde evdeyken hallettik.
Anıl huysuz bugün kalabalığa alıştı herhalde aksiyon istiyor.
Birazdan da anneanneye gidicez. Şimdi uyuyor..
Siz nassınız bakalım?

kızlar ben çıktım grz sonra yine girerim küçültmek için uğraştım ama olmuyo bi daha resimleri profile atcam oradan bakarsınız melekcımın dediği gibi sayfanın içine attım valla

bol gulucuklu akşamlar sizlerin olsun: delphin:

gülşahcım öncelikle alyaya kocaman bir maşallah allah nazarlardan saklasın.benöi yanlış hatılıyorum ama alya 5.5 aylıkken 7.1 kg değilmiydi nasıl olduda bir aydan kısa sürede bu kiloyu aldınız ne olur banada söyle bebeğimin ve benim tavsiyelerine ihitiyacım varrrrrcokacimcoook

sen yazınca bir afalladım neden yanlış olsunki allah allah diye..saf gibi de düşündüm ben be yazdımki diye..
döndüm yazıma baktım 8 iile 7yi ters yazmışım.yani 7800 olacak canım düzeltmen için çok sağol hayatım..şutarafagitti
kız 15 günde nerde görülmüş 2 kilya yakın bir bebenin alması helede yemeyen bir bebe ise:bbo::bbo:

biz iyiyiz dünürüm özledim seniiopuyorumnanaktan

Aysincim bu var bendee ...
kamyon - araba - traktör seslerini cikartiyor ...
gidiyoruz geliyoruz diyor ...
renkleri söylüyor
sonra en yukardaki tusa bastigiinda sarki söylüyorr...
sonra : ne oyniyalim simdi diye soruyor hahahaha :roflol: anlatmaya bakkk

Selam almanyaaa :)
Biraz gec olduu ama tubii ben gelebilirmiyim cayaa ??

bi ben kalmışım bee açıktım kızlar ya bugun ne hikmetse çok yemek yedim yiyorum ama doymuyorum ya 5 dk boş durmuyo ağzım

bu arada resimleerimizin olduğu topiğe yer kaplamayan resimler attım :) sıkıntıdan...
resimleri görünce şaşırmayın kızımın saçı bı uzun bi kısa diye doğduktan sonra 3 aylık falandı sanırım berbere götürüp ana saçını kestirdim. çok dökülüyordu ... iki anten çıktı saçında ama yine saçı döküyor. ama artık kestirmem uzatcam kızımın saçını sonra beraber koafore gideriz :)

ya bende ona benzer kırımaz aynalı oyuncak aldım.ilgisini çekiyor. ama ben leptop gördum ona taktım henuz keni başına oturamıyor benim kuzum bi otursa ...
ya ondan çok ben özeniyorum normal mi acaba? :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…