iyi yapmışsınız gülşahcım bakalım belki ben de bi gün ikna ederim kocişi de acarım face :) benimki de istemez eskilerden kimseyi görmek kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum ki içim parçalandı ağlarken elimi ağzına koyuyorum kaşıyorum dişlerini ama o parmağımı emmeye çalışıyor açtır belki diye mama veriyorum içmiyor su içmiyor anlamadım kuzunun derdi ne.. sabah kalktı gayet iyiydi dün akşam o kadar ağlayan o değil sanki CADIARZU
esma kız bu ne hamaratlık bi ben kaldım tembel teneke heralde dün yerleri süpürüp yemek yaptım nu başarı sayıyorum izin vermiyoki benim cadı
özgeciğim ada seni emiyormu belki kuzum meme emmek istiyordur ağlarken deniyormudun hiççç
bu arada gerçekden çok hamarattım hafta sonu zaten hafta i,çi yapamıyorum yaparsam sadece ütü onuda dünden hallettim afferin bana
canım 2 ay kadar oldu memeyi almamaya başladı yine ben de vermedim aklıma da gelmedi bidaha ağlarsa vereyim bakiim bi de emermiş bu saatten sonra süt de yok ne gülerim ama :)
ülker maltana öneririm oda taşırıyor
selam kızlar... sizleri çooookkk özledim.... yakında kavuşucaz.... bizi unutmadınız di mi... hepinizi ve bebeklerimizi öpüoruuummmmmmmmmmm......
selam baculaaaarrr,
çok ösledim siziiii
alıntıları bitirdim sonunda
günaydın millet kimse kalkmamış daha yahu
dün dışarı çıktık alışveriş yaptık beraber yemek yedik kocamla kızım da bizi yemek yerken görünce bastı tabi yaygarayı haha eşim tavuk yiyordu azıcık kopardım ucundan mercimekten daha küçük amanın nasıl yedi nasıl mutlu oldu sıpa.. sonra geldik eve aaa pasta almamışız hiç üşenmedi okan kalktı pasta aldı geldi ben istemiyorum yemem falan desem de dinletemedim ama ada rahat dururmu kaç kere uyandı ağladı yırttı resmen kendini ada uyuduktan sonra pastamızı kestik doğum günü şerefine yedim valla bir dilim sonra da kırmızı şarap vardı hamile kalmadan önce almıştık tam içecektik annemler gelmişlerdi zaten annemler varken öğrenmiştim hamile olduğumu kalmıştı 1 yıldır bekliyordu siftahı yaptım içtim bir güzel sarhoş da oldum :)))
kızıma yogurt yaptım 100 cc sütü parmagımı yakmayacak kadar ılındıktan sonra 1 tatlı kaşıgı yogurtla mayaladım. 3 st dinlendi açtım çok sulu. lavoboya döktüm çok az uzuyo ne süt ne ygurt. buzdolabına koydum acaba koyulaşırmı? ben onu versem kızıma bişi olurmu?
merhaba kızlarr,
nasılsınız pek kimse yok ben girnce kimseyi göremiyom yaff,
tekrar aktif hale gelceğiim günleri iple çekiyorum hele evime bir döneyim okul açılsın o zaman çok görüşcez inşalah.
bu arada iyikide bebe var diye tatilden vazgeçmemişim çok zorluk olmadı kızlar bence hala zaman varken gidebilirseniz tatile gidin calarım.
selamlar herkese..
yoğurdun içine az şeker atarsan tam tutuyor..bilgine..
kızlar bende bugün öğleden beri dışardaydım 1 saat falan oluyor eve gireli
kızıma örümcekle hoppala aldık
nasıl mutlu oldu anlatamam
bu arada ben örümceğe karşı değilim abartılmadıktan sonra kısa aralıklarla koyulabilir.
ilk kızımdada kullanmıştım çokda rahat etmiştim. yaşında da yürüdü. hemde hiç emeklemeden
emeklemeleri çok şirin oluyor ama inanın çok zor bikere kucakta durmuyor hep yere inip istediğim yere gideyim istiyor. elini temiz pis heryere dokunuyor, ayrıca yerde ne bulursa ağzına götürüyor o ayrı bir tehlile zaten haa bide her taraftan tutunup kalkmaya çalışıyorki en tehlikeliside bu sehpa tv koltuk sandalye ne bulursa
örümcek bi nebze bu tehlikeleri azaltıyor ve emeklemeden yürümesine yardımcı oluyor
bu yüzden ben örümceye sıcak bakıyorum
hoppalaya gelince onun içinde ayrı mutlu oldu bir görseniz önündeki oyuncakların hangisine saldıracağını şaşırdı çok komikti :))
bir ara resmini çekip koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?