2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgeciğim ada seni emiyormu belki kuzum meme emmek istiyordur ağlarken deniyormudun hiççç

bu arada gerçekden çok hamarattım hafta sonu zaten hafta i,çi yapamıyorum yaparsam sadece ütü onuda dünden hallettim afferin bana

canım 2 ay kadar oldu memeyi almamaya başladı yine ben de vermedim aklıma da gelmedi bidaha ağlarsa vereyim bakiim bi de emermiş bu saatten sonra süt de yok ne gülerim ama :)

canım 2 ay kadar oldu memeyi almamaya başladı yine ben de vermedim aklıma da gelmedi bidaha ağlarsa vereyim bakiim bi de emermiş bu saatten sonra süt de yok ne gülerim ama :)

şimdi bende merak ettim dene bakalım ama inşallah ağlamaz denemede gerek kalmaz
kızlar benim süt rezervlerim bitiyooo kendimi çok kötü hissediyorum ben böle bebeğime yetmiyo sütüm

esmacım benimde neredeyse bitiyordu sonra netten motılıum diye mide hapının çok etkili olduğunu iki üç kat artırdığını okudum yan etki yok beyin bariyerini aşmıyormuş us de drlar çok öneriyorlarmış denedim doğru çooookkk artırdı sende araştır istersen(breastfeedingonline.com)

içiyorum üzüntüden sütüm bitmek üzereydi şimdi boooll boolll var.tıpta bir prof.metpamidi önermişti zararsız dedi netten okudum bu metpamidtende zararsızmış

Gebelik ve Emzirme Döneminde Kullanım : Deney hayvanlarında yapılan incelemelerde 160 mg/kg/gün kadar yüksek dozlarda, preparatın teratojenik etkilerine rastlanmamıştır. Bununla birlikte, birçok ilaç gibi Motilium'da, gebeliğin ilk trimestrinde, muhtemel yarar risklerden fazla olduğunda verilmelidir. Bugüne kadar insanlarda malformasyon riskini arttırdığı gösterilmemiştir. Emziren sıçanlarda anne sütüne geçer (çoğunluğu metabolit şeklinde: 2.5 mg/kg ağızdan ve intravenöz uygulandığında elde edilen en yüksek konsantrasyonlar sırasıyla, 40 ng/ml ve 800 ng/ml). Kadınlarda anne sütündeki domperidon konsantrasyonları plazma konsantrasyonlarının 4 katıdır. Bu konsantrasyonun yeni doğana zararlı olup olmadığı bilinmemektedir. Bu yüzden, Motilium kullanan annelerin ancak muhtemel yarar risklerden fazla olduğunda emzirmeleri önerilir. Araç ve Makina Kullanmaya Etkisi: Motilium, önerilen dozlarda kullanıldığında psikomotor aktiviteyi etkilemez.
ide-barsak kanamaları, sindirim sisteminde mekanik tıkanma ve perforasyon ile mide-barsak ameliyatlarından sonra kullanılmaz. Kesin gerekli görülmedikçe gebelerde ve laktasyonda kullanılmaz. Antikolinerjik ilaçlarla birlikte kullanılmaz.

doğacığım ama bunlar yazıyooo

fundaaaa ya sen neden msnye gelmiyorsun kuzummmmm bişey soracağım sanaa

selam kızlar... sizleri çooookkk özledim.... yakında kavuşucaz.... bizi unutmadınız di mi... hepinizi ve bebeklerimizi öpüoruuummmmmmmmmmm......

selam baculaaaarrr,
çok ösledim siziiii

hadi bakalım özledik deyip kaçan çok. çabuk gelin de konuşalım dertleşelim..

gülşah bunu kaçırmış sanırım. "kocişin senin sarhoşluğundan faydalanmadı mı?" diye bi soru bekledim amadelikafadulden:asigim:

benim de aynı şekilde oldu ben de dökmüştüm. uzuyodu öğğğ...

arkadaşımın 11 aylıktı bebeği tatile gitmiş son gün 1 kere denize girmiş. ama 3 kişi gittiler. sen ailenlemisin? yani anne vs var dimi? o zaman kolay oluyo da herşey..

selamlar herkese..
yoğurdun içine az şeker atarsan tam tutuyor..bilgine..

üç kağıtçı nolcakklava:

güle güle kullansan liya hanım:) sen öyle yazarken gözümde canlandırdım da nasıl heyecanlandım yahuuu..emekleyecekler, kalkmaya çalışacaklar...:asigim:

batuşu yerim ben demek konuşmaya başladı. hızlı valla seninki. benimki daha biyerden tutunamıyo ama ela küçük sanırım dimi:S

merhaba kızlar, biz de dün eşimin arkadaşının ailesinin:bbo:çatalcadaki yazlığına gittik. ohhh herşey doğal. yediğimiz içtiğimiz. süperdi. herşeyi keNdileri üretiyo. ela için de domates, fasulye verdi. kış için dolaba atıcam. kışın katkısız sebze yediricem elimden geldiğince. Ela da dün sabah bikaç şey söyledi. anlaşılmıyodu ama net şeyler söyledi. bakalım konuşmayla mı alakalı bişeyler mi bunlar.

Son düzenleme:
BU GÜN 17 AĞUSTOS DEPREMıNıN 10 YILDÖNÜMÜ!!

unutmamak gerekiyo bu günü! ama ne yaptın ne yapıldı diye soranlara da verecek cevabımızın olmaması çok üzücü...
yaşadım, en çok kayıp veren yerde o sene okula gittim. yıkık evler arasından geçtim. ne üzücüdür ki hala hiç birşey yapılmadı...

okuduğum bir haber! " 7.4 lük bir depreme dayanan şey: makam koltuğu"

ayşinciğim aralarında 15-20 gün var ela küçük batudan bide batu güçlü bir bebek maşallah saatlerce bassa banamısın demiyo 3-4 aylıkdan beri hep basmak istiyordu galiba biz sıpayı oturturamayacağız

Batus konusmayami basladi - ne güzel... Ay masallahh:)
Kiz kardesim Rüya aglarken sizlarken anne diye bagirdi duymuyormusun dedi birkere kulak asmadim cünkü ben daha rastlamadim dogru olabilir mi acaba yaa ? Ben bu ayda ne konuscaklar diye düsünüyorum hepp:)
Rüya yürümek hicmi hic istemiyr yürütmeye calisiyorum hemen popis yereeee - dötünü geri atiyorrr cok komik oluyor:)
Dün cok güzel bir gündü kiz kardesimle disari ciktik geziyorduk - kocis is yerinden izin almis oldugumuz yere süpriz yapti birden karsimiza gecti aksama kadar gezdik eglendik .
Amaaa bugünde disim agriyorrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…