Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lülülülülülüya arkadaşlar koçişimle akşam internetten tişört üzerine yazı yazdırmak istedik fakat bi türlü karar veremedik yardımcı olabilrmisiniz komiş hoş duygusal aman ne bileyim işte güzel şeyler fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..(ben mesala şöyle düşünüyorum annesi hariç kimse öpmesinnnn) bunun gibi:teytey:
arkaşlar benimisi şöyle old ultrasyonda bakıyordu benim diğer bebğimde ense kalınlığı olduğu için ayşa dedi alttan bakalımmı bende olur dedim okadar heyanlıydımki korku endişe .....neyse ense pilisi parmak sayısı burun kemiği rabbime şükürler olsun herşey normal dedi tabi ben bir ağladım anlatam size oan nasıl olduysa hiç sanmıyordum ama yinede sordum cinsiyeti diye oan eşim aşkım bak pipisi pipisi diye bağırıyoooooo tabi bi kahkaha analatamam:roflol::sm_cool:
doktrumuz allahtan bayan.neyse doktor bana hemen çikolata yediğimi sordu bende evet dedim bi görseniz teyzeleri nasılda hareketliyi maşallahhhh rabbime ŞÜKÜRLER OLSUN
arkaşlar benimisi şöyle old ultrasyonda bakıyordu benim diğer bebğimde ense kalınlığı olduğu için ayşa dedi alttan bakalımmı bende olur dedim okadar heyanlıydımki korku endişe .....neyse ense pilisi parmak sayısı burun kemiği rabbime şükürler olsun herşey normal dedi tabi ben bir ağladım anlatam size oan nasıl olduysa hiç sanmıyordum ama yinede sordum cinsiyeti diye oan eşim aşkım bak pipisi pipisi diye bağırıyoooooo tabi bi kahkaha analatamam:roflol::sm_cool:
doktrumuz allahtan bayan.neyse doktor bana hemen çikolata yediğimi sordu bende evet dedim bi görseniz teyzeleri nasılda hareketliyi maşallahhhh rabbime ŞÜKÜRLER OLSUN
ayshince belirtilerinden bahsedersen belki bi yorum yapabilirim
bukettt
içimden geçeni söylüyorum..seninki kız gibi geliyo bana..nazanınkide..
:)
buketcim ayaklarını yukarı kaldır başın düz olsun biraz o şekilde yat tansiyonun düzelicektir geçmiş olsun canım...