2009 MArt Anneleri 22 Ağustos İstanbul buluşması

ahu,melek ellerinize saglık fotolar içina.s.
hepiniz süpersiniz :nazar:
ama bebişler hepinizden dahada süperrrr :lepi::nazar:

kızlar elinize sağlık ama çok kıskandım hatta ada da kıskandı bak tükrüğü boğazına kaçtı şaşkınlıktan delikafadulden süpersiniz :lepi: a.s.

Valla bir çatırtıda benden geldi şimdi... Çok gıskandım kızlar... Veeeee hepinize kocaman maaşallah çok şekersiniz hepinizde.

Tüm bebekler harika ( anneleri de tabii ki ) Allah nazarlardan saklasın yavrularımızı

Ben de kıskandım valla herkesi. Şu memuriyet var ya küçük ilçelerde bizi eve tıktı resmen :KK43:((( Oğlumla tek aktivitemiz akşamları hastane bahçesinde dolaşmak :)))

Ama memlekete gidince ( adana ) sürekli oğlumla gezeceğim inşallah. ,

Hepiniz çok şekersiniz öpüyorum patilerinizden kocaman kocaman ...

aman da mana sevsinler sizi....bebişleri ayrı annelerini ayrı...
oyyy çok tatlısınız kızlar yaa..
az önce füsunada söyledim yanarım yanarım istanbuldayken buluşmaya gelemediğime yanarım...
neyse belki birgün de 2009 mart anneleri adıyaman buluşması düzenleriz ha nedersiniz

kızlar trakya da yaşayan yok mu ben çorludayım bizde buluşalım çok kıskandım:bbo:
süpersiniz ya ama bi daha ki buluşmaya istanbulada gelcezoğluşumla inşallah

ben kızım olsun çok istiyodum oğlum olduğu içinde mutluyum çok şükür ama kızım da olsa fena olmazdı. NıSAN gördükten sonra kızlara iştahım dahada arttı. çok tatlııııııııalkisalkisalkis

Aslım harıkasın be bebem hep derım seksı kadın su bızım aslı
sımdı fusun ben senı Çok farklı dusunmustum tas gıbı hatunmussun be kuzum
hepınız Çok cıcı Çıkmıssınız kızlar bebeklerınıze koca bır masallah

sağol emelim nasıl düşünmüştün :)

teşekkür ederiz annetugba işallah seninde bir kızın olur en az Nisan kadar tatlı

kızlar hepinize çookk teşekkür ederimm çok güseldiiiii:)
Ahucuum çook uzak yolaardan kalktı geldi güsel defnesini gördükkk ne iyi ettik de buluştuk
Meleğim çok tatlısın Ali Tunacıım da çok tatlı zayıf değil walla baq çok sağlıklı olsun yeter
Fatmacıımm iyi ki geldin kuzum seni görüp zayıflsyasım geldi ehuheuhuehue Ecrin Eylülüne bayıldımm
ve Füsuncummm herşey için teşekkürler zıpzıp kızının kokusu gitmedi burnumdan :))))
herkese çok çokk teşekürlerrrrrrr bir daha toplanalım hep toplanalımmmm

Sağol Aslıcımmmm sen de iyiki bize vakit ayırdın bu kısıtlı zamanında biz de sana çok teşekkür ederiz.ıyi ki tanıştık, işallah bir daha ki sefere bizde Adayı görürüz...

annetugba Nisan 12 mart doğumlu

kızlar hepinize çookk teşekkür ederimm çok güseldiiiii:)
Ahucuum çook uzak yolaardan kalktı geldi güsel defnesini gördükkk ne iyi ettik de buluştuk
Meleğim çok tatlısın Ali Tunacıım da çok tatlı zayıf değil walla baq çok sağlıklı olsun yeter
Fatmacıımm iyi ki geldin kuzum seni görüp zayıflsyasım geldi ehuheuhuehue Ecrin Eylülüne bayıldımm
ve Füsuncummm herşey için teşekkürler zıpzıp kızının kokusu gitmedi burnumdan :))))
herkese çok çokk teşekürlerrrrrrr bir daha toplanalım hep toplanalımmmm

fizandan gelirim..iyikide gelmişim... iş için gezmek için gelen oldukça toplanalım

kızlar elinize sağlık ama çok kıskandım hatta ada da kıskandı bak tükrüğü boğazına kaçtı şaşkınlıktan delikafadulden süpersiniz :lepi: a.s.

:roflol::roflol::roflol:

sütüm kesiliyo deme kesilmicek bebiş emdikçe gelcek buna inandır kendini en güzel süt böyle oluyo tecrübeyle sabita.s

bugün ikea da bi kadınla beraber emzirdim.. kadının sağarken 10-11 yerden (delikten) sütü fışkırıyormuş... hatta bebişi tembellik yapıp ağzını açıp dolmasını bekliyor sonra yutuyormuş...:1shok:

zavallı defnem kuyudan su çeker gibi emiyor...:sinifsinif:... yoruluyor bebem.. olsun akmasada damlasın.. 2 yaşına kadar emdiricm allah izin verirse...:Saruboceq::Saruboceq:

moral bozmak yok.. allah bebeğin rıskını verir..

X