2009 MArt Anneleri 22 Ağustos İstanbul buluşması

seni geberticem dilekkk piss bebi kiskandiriyosun ama olsunn hele ben seni bi yakalayimda gör basina neler gelcekkk

valla melegim demisinya ist dakilerden ses yok die ben olsaydim ist aslimi görmek icin ilk ben kosa kosa gelirdim herhallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

seni geberticem dilekkk piss bebi kiskandiriyosun ama olsunn hele ben seni bi yakalayimda gör basina neler gelcekkk

valla melegim demisinya ist dakilerden ses yok die ben olsaydim ist aslimi görmek icin ilk ben kosa kosa gelirdim herhallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

:asigim::asigim::asigim::1hug:

ne gaza getiriyorsunuuuzzz.... beeaaa...delikafadulden
biz istemezmiyik gelmek... ramazanın ilk günü iftara şimdi benimki coşar...

bundan 3-4 yıl önce ramazanın ilk ifratında bizimki ameliyatlı hastanedeydi... hastaneyle aynı caddede arkadaşlar iftar için buluşmuşlar .... bende bi koşu gidip geldim..:eek:. tamam tamam biraz kaldım .. canım oruçluydum yimek yedim cokacimcoook cigara içtim...:nazar:

hala benimki sen beni hastanede bırakıp gezdin der.. :mymeka:

buda bizim defneyle olan ilk iftarımız bakalım bişey planlıyor mu?
ona göre ben bu gece benimkinin bi nabzina bakayım.:eek:.. beyefendinin planı yoksa bende gelmek isterim....

şimdi planı kim yapıyor.... nerede- kaçta buluşuluyor... kaçta paydos yapılacak... bu bilgiler bana lazım bu doğrıltuda ilerliycem... kaydirigubbakcemile5

bununla beraber defnem..
1-uykusu gelince sallanmak ister.:1shok:. battaniyenin bir ucunu artık tutuverirsiniz
2-acıkınca affetmez böğürür emzirebileceğimiz ye olmalı.:ecrin_bebek:

bendeee gelmek istiyorummmm yaaaaaaaaaaaaaaaa tatilimiz marmarisde olsaydı arayacaktım aslımı gelecedi yanı başımaaa ama olmadı inş gayseriye gelirde buluşuverirriz aslı ben funda:lepi:

arkadaşlar ben kendi fikrimi söylüyorum
TARıH : 18.08.2009
YER : Pendik NEOMARıN alışveriş merkezi
SAAT: 14:00

:lepi: hadi bakalımmm yorumları bekliyorumm :KK66:

arkadaşlar ben kendi fikrimi söylüyorum
TARİH : 18.08.2009
YER : Pendik NEOMARİN alışveriş merkezi
SAAT: 14:00

:lepi: hadi bakalımmm yorumları bekliyorumm :KK66:

harika ben gelirim ama saati accuk daha ileri alabilirmiyizi zorlasak nasıl olur???15,30 felan mesela olmasa da sorun değilkaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar Aslı ıstanbul buluşması Aslının en yakın olduğu yere göre ayarlanarak

22.08.09 Tepe Nautulius saat 13:00 olarak kararlaştırılmıştır.Bilginize..
.

Son düzenleme:
offfff inş eşim bırakır benı oraya bana çok uzakkkkkkkkkkkkk minibüslede gelmem imkansızz bide ben o tarihde gelemem cunku ramazan oldugu için problem olur artık bende ucaga gıderken görürüm aslımı zemuszemus

arkadaşlar ben hiç birinizi tanımıyorum ama bende gelebilirmiyim? zaten hiç arkadaşım yok belki tanışıp güzel dostluklar kurarız. tepe natilus şu kadıköydeki alışveriş merkezi diilmi? saat 15.30 damı buluşma? nerde nasıl bulacaksınız birbirinizi?

Sıkılmazsan gel. Verda arkadasımızla da oyle tanısmıtık :)
Bız mı bırbırımızı tanımayacaz :emir_bebek:Merak etme tanırız bız.. onceden de bulustuk zaten.

Sen de Mart annesıydın zaten değil mi.. Kadıkoy de kı natılus evet

Son düzenleme:
Sıkılmazsan gel. Verda arkadasımızla da oyle tanısmıtık :)
Bız mı bırbırımızı tanımayacaz :emir_bebek:Merak etme tanırız bız.. onceden de bulustuk zaten.

Sen de Mart annesıydın zaten değil mi.. Kadıkoy de kı natılus evet

evet bende mart annesiyim. tamam siz birbirinizi tanırsınız ama ben sizi nasıl tanıycam onu demek istedim. neden sıkılayımki. ya gerçekten tek bir arkadaşım bile yok çok yanlızım. ben sizinle tanışmak isterim tabi sizde istersenizkaydirigubbakcemile5

kızlar şubat annesi olarak araya kaynamak istiyorum..bende ordayım ölmez sağ kalırsam....tabi oğluşum çınar da...

ben de geliyorummmmm....:eek: :lepi:.
tabi kocamla:eek:klava:...:mymeka:

merak etmeyin onu sinemaya postalıycam...kaydirigubbakcemile

biz buluşucaz dedim... kk ya bebek çalan organize bir örgüt muamelesi yaptı.:1shok:. bende gelcem dedi...:eek:lmaz: aklı kalırmış tanımadığımız insanlarla buluşursam.... küüüüşşşş oldum...:eek:klava: mart annelri ve bi sap mart babası..kaydirigubbakcemile3

gel desem gelmez... herkesin eşi gelse öldür allah getiremem... gelesi tuttuu..

anlaştık beni bırakıp sinemaya gidicek.vereliniortak..şööyleee uzun bir film gelir inşallah...naniknanik

GELENLER
Aslı - lazanya
Ahu -renniem
Melek -melek81
Nestle...isim bilmiyorum
Thanderc..seninde kusura bakmayın adınızı eklersiniz

gelecek olanlar listeye adını eklesinnnn

evet bende mart annesiyim. tamam siz birbirinizi tanırsınız ama ben sizi nasıl tanıycam onu demek istedim. neden sıkılayımki. ya gerçekten tek bir arkadaşım bile yok çok yanlızım. ben sizinle tanışmak isterim tabi sizde istersenizkaydirigubbakcemile5

gel gel benim arkadaşlarında hepsi çalışıyor.. kızımla cin başımızayız gündüzleri..:emir_bebek:

GELENLER
Aslı - lazanya
Ahu -renniem
Melek -melek81
Nestle...isim bilmiyorum
Thanderc- fatma

gelecek olanlar listeye adını eklesinnnn

X