- 1 Ağustos 2008
- 1.331
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende mart annesiyim. tamam siz birbirinizi tanırsınız ama ben sizi nasıl tanıycam onu demek istedim. neden sıkılayımki. ya gerçekten tek bir arkadaşım bile yok çok yanlızım. ben sizinle tanışmak isterim tabi sizde istersenizkaydirigubbakcemile5
gel güzelim bekleriz herkes bebekli olacağı olacağı için ben hariç o kadar bebekli kadın birarada mutlaka farkedilir ama tepe de nerede buluşacağız (( starbucks var orda ama bayar üst katta yemek alanında burger falan var orada buluşuruz değil mi???
nestle seni de bekleriz şubattakiler toplanmıyorsa marttakilerle toplanzemuszemuszemuszemus
gel güzelim bekleriz herkes bebekli olacağı olacağı için ben hariç o kadar bebekli kadın birarada mutlaka farkedilir ama tepe de nerede buluşacağız (( starbucks var orda ama bayar üst katta yemek alanında burger falan var orada buluşuruz değil mi???
nestle seni de bekleriz şubattakiler toplanmıyorsa marttakilerle toplanzemuszemuszemuszemus
senin bebegin niye gelmio ki? hakkatten dediğin gibi baya bi ilgi çekeriz kovmasınlar bizi ordan:)sositososito
canım aslı arkadaşımız marmarisden geliyor iş toplantısı için gelmişken buluşma ayarlıyalım diye oldu bide biz daha önce buluşmustuk ve inan acaip ilgi cektik herkez yanımıza gelip siz hangi kulupsunuz diyordu :roflol: inşallah bende gelebilirim herşey eşime baglı ben tuzladan gelcegim için baya bi zor olcak bakalım kısmette varsa gelirizopuyorumnanaktan
selam ne kadar güzel bende mart annesiyim ama istanbulda değilim çanakkaledeyim gelmek ve sizleri tanımak isterdim . şu nada sadece de bir okuyucuyum işler yoğun sohbetlerinize katılamıyorum . sadece yazılanları okuyorum işler hafifleyince aranıza katılmak isterim .
sizlere güzel ve hoş sohbetli bir buluşma diliyorum. resimlerinize bakarız bizlerde
kızlar bende gelcem bu sefer
aaa bende çanakkaleliyim ama eşimin iş dolayısıyla istanbuldayız. Ailem çkalede. 15 agustosta gelicektik ama ertelendi. Bayramda gelicez ve ben fazladan 2 hafta falan kalıcam. Acaba bayram sonu birde çanakkale toplantısımı yapsak yaw:)zemuszemus
kızla son durum bu mudur...?
yer : tepe natilus
tarih: 22 ağustos 15.30
gelenler;
Aslı - lazanya
Ahu -renniem
Melek -melek81
nestle76---aylin....
Thanderc-fatma
Füsun-existhunder