2009 MArt Anneleri 22 Ağustos İstanbul buluşması

Ahuuuu luululululululul üle deme rahat elde edilen kazanc bosa kazanctir :roflol: benzetmeye bak :roflol:

kızlar gerçektende süperdi genelde fotoların çogunda agzım biraz yamuk çıksada çok güzeliz hepimiz:) ay çok hoş bir buluşmaydı ve ben doyamadım nisana aşık oldum ali tunaya bayıldım defneyi sallamaksa ayrı bir zevkti çok teşekkürler ve tekrarrrrr yapalım. agzım yamuk çıksada aslıcım dediğin gibi çıtı pıtılıgım yeter:) çok teşekkürler herkese

özgem koptumm wallaaaaa Ada nın tükürük yumasına eheueheueheueheueu

aslıcım bu arada adanın yanımızda olmamasından ve senin o hüzünlü halinden o kadar etkilenmişimki dün gece rüyamda kızımdan ayrıldıgımı gördüm ay çok üzülmüşüm. kalktıgımda yumruk gibi bişi tıkanmış aglıyacaktım. çok öp adayı benim yerime senide öptüm

sen söyle bakim nasil verdin kilolariiiii .... soruma cevap yok halennn

yapımda var herhalde benim tatlım. hayatım boyunca 52 kg üstüne çıkmadım ben ammmmmaaaa hamilelikte tam 22 kilo aldım. sonra dogumda 6 kilo gitti ardından fıüüüssssssssttttttttttttttttttt diye söndüm 51e çakıldım. inan hamilelik öncesi pantolonlarıma girebilecegim zaman hiç gelmeyecek sandıydım ama şimdi onlarda bol. bu arada emziriyorum sabah kalkınca ilk işim su içmek ayrıca gece 3 saatte 1 kalkıyorum kızımı emzirmeye ve her kalkısımda booolll boooolll su içiyorum. ama kilo vermek için diil canım istediği için. onun haricinde ne istersem yiyorum. hatta herkes yemegini yiyip kalkıo ben saatlerce sofra başında. valla utanıorum yaw dalga geciolar:kedi:

bende 42 kilonun üstüne cikmadim 65kilo ile doguma gittim 59 gibi ciktim bir hafta icinde dogumdan sonra 61 oldum ve halen öyleyim alti ay gecmesine ragmen delikafadulden bende su iciyorum, bende emziriyorum benim eksigim ne :roflol:

Bir çatırtıda benden
anacım bu kadar güzellik oraya doluştunuz bina çatlamadı yerinden
aslıcığım seksi bayan çok gozelsin
füsunu meleği zaten biliyorum taş bacılar
amme ahu'yu ilk kezz görüyorum bir insana ismi bu kadar yakışır çok güzelsin ahucuğum
fatmacığım sebde bebeğin teyzesi gibisin canım çok fitsin maşallah sanada
bebelere diyecek hiççç sözüm yok onlar bitaneler zaten

Ahuuuu luululululululul üle deme rahat elde edilen kazanc bosa kazanctir :roflol: benzetmeye bak :roflol:

di mi!!! defnem emeğiyle alın teriyle yiyor... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende 42 kilonun üstüne cikmadim 65kilo ile doguma gittim 59 gibi ciktim bir hafta icinde dogumdan sonra 61 oldum ve halen öyleyim alti ay gecmesine ragmen delikafadulden bende su iciyorum, bende emziriyorum benim eksigim ne :roflol:

ben 16 kilo aldım 10u hala üstümde... elalem 20 kilo vermiş... neyse nazar etmeyim çalışayım benimde olsun..kaydirigubbakcemile2

Bir çatırtıda benden
anacım bu kadar güzellik oraya doluştunuz bina çatlamadı yerinden
aslıcığım seksi bayan çok gozelsin
füsunu meleği zaten biliyorum taş bacılar
amme ahu'yu ilk kezz görüyorum bir insana ismi bu kadar yakışır çok güzelsin ahucuğum
fatmacığım sebde bebeğin teyzesi gibisin canım çok fitsin maşallah sanada
bebelere diyecek hiççç sözüm yok onlar bitaneler zaten

:kedi: ay utandımm...sağol esmacım... öptüm batumla seni..opuyorumnanaktan

bakmadımkiii bakmadımkiiiii:umursamaz:
aman neyinize bakimmm çirkin şeyler siziiiii:dilcikar:
sanki buluştunuzda başınız göğemi erdiiilülülülülülü
gelen çatırtılar yan inşaatten geliyor benden sanmayın sakınyerimseniben
yinede demeden geçemicimmm süpersinizzzzzzzzzz:nazar::nazar:

Mart annişleri süpersiniz ne güzel kaynaşmışsınız valla kıskandımmm

Ne kadar gÜzel buluŞma gerÇekleŞmıŞ kıskandım valla bende keŞke ıstanbulda olsaydım gelırdım.

Hepınız ve bebıŞlerınız ne kadar gÜzel ÇıkmıŞ arkadaŞlıĞımız daım olsun . Umarım bızlerde bırgÜn aranıza katılırız mart anesı olarak.

Allah bebıŞlerınıze saĞlık ve mutluluk versın

vaay ben resimleri yeni gördüm geriden takip ediyorum olayları bu kız beni bitirdi bitirdi dünyayla bağımı kopardı annesinin güzeli.süper çıkmışsınız hepinize 10 10 10 veriyorum.ama kızlarınız sizden güzel kaydirigubbakcemile3 bu arada Tunacım da cennetemi düştüm noooluyo bu hurilerde nerden çıktı der gibi bakmış :roflol:

X