2009 MArt Anneleri 22 Ağustos İstanbul buluşması

ollleyyyy :))))
az kaldı gençlik :))) ancak benim otel çıkışım 12,30 1 e doğru dolmuşa binerim dolmuş tepenin önünden geçiyor füsuncuğummm ben kendim geleceğim :))) ama tam 1 de orada olamayabilirim 11 de final sınavımız varmış hemen yapıp çıkacağım ama Tepe de nerede buluşacağız ona da karar versek fena olmaz değil mi???? :))))

Toplandıkkk....:lepi:
6984.jpg

Ecrin kızımız... pek bi nariniz opuyorumnanaktan
6996.jpg

Ali tuna.... ben esmer bekliyordum sarışın çıktı..:kedi:
7050.jpg

Nisan... zıp zıp zıplıyor maaşallah..:emir_bebek:
7081.jpg

Defnem...:ecrin_bebek:
7113.jpg

Aslı ve Nisan... bu resme bayıldım. zemuszemus..
7130.jpg

Fatma-Ecrin.... opuyorumnanaktan
7154.jpg

Füsun – Nisan... Şeniz
7177.jpg

Melek-Ali Tuna...
7210.jpg

Ali tuna - ben... tuna benim memişleri ellemiş haberim yok... çapkııınn...:eek:
7012.jpg

Defne – Nisan kaynaşması...:içelim:
7247.jpg

Tüm kombinasyonlar tamam heralde.... adamızda olsaydı.

Resmini silmemi isteyen olursa özelden msj atması yeter... herkes çok güzeldi dayanamadım...zemuszemus

ayyyyyyyyyyy ahucum bunlar süper olmuşşşşş eline sağlık

siz güzelsiniz.:nazar:. benim makine ne yapsın... bende bayıldım hepsine çoşmayım bu kadar yeter dedimde bıraktım..

ahuuuu valla yakarım seni
çatlatma adamııııııı

senin ve oğluşunun kulaklarını çınlattık.. sen neden gelmedin...

fatma kardeşinin adını hatırlayamadım kusura bakma ecrinle beraber oda vardı resimde yazamadım adını .. benim isim hafızam çook kötüdür de...:kedi:

siz güzelsiniz.:nazar:. benim makine ne yapsın... bende bayıldım hepsine çoşmayım bu kadar yeter dedimde bıraktım..

senin ve oğluşunun kulaklarını çınlattık.. sen neden gelmedin...

fatma kardeşinin adını hatırlayamadım kusura bakma ecrinle beraber oda vardı resimde yazamadım adını .. benim isim hafızam çook kötüdür de...:kedi:

e ben kuzummm ben nasıl geleyimmm ben didimdeyimm hoş desene istanbulda olsam o kadar yolu bebeyle nasıl gelcen

hepiniz süpersiniz kızlarr
ali tunacım gene tek kalmış erkek olarak paşam yaa ozanla sana takviye kuvvet gelcez inşallah birgün

Ahu ve Defne.. tam bir şirine

Fatma, kızkardeşi ve Ecrin Eylül(Çok güleç bir bebek,Ali Tuna nın kız versiyonu çok benzettik :)

Füsun Teyzesi ve Ali Tuna

Fatma teyzesi ve Ali Tuna

Hoppala Nisan

Ali Tuna ve Nisan

Son düzenleme:
:lepi:

ışte budur. güzel mart anneleri böyle yakar natulisisengözlerimebaksanab

süpersiniz kızlar... hadi bu sefer acıdım kıskanmadım( yalandan kim ölmüş ki)

ıııııııııııııııııı yaaaa bugun boş boş geçti.. siz de bütünleştiniz ne güzel....

çat diye bir ses geldimi??:sinifsinif:
gelsin lütfen çünkü çaaaaaaat oldum...mafoldumben
keşke bende olsaydım ya..
süpersiniz ama..vallaha hepiniz harika görünüyosunuz...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
aslı memiş elleme olayına kahkahama kocam döndü baktı bişe diyemedim:)

yaa süpersiniz yaa valla bayildim butun fotolaraaa
aslicimm bu arada tam tahmin eetigim gibi hatunmusun valla afetsin yaaa hepiniz cok güzelsiniz ya bayildimm keske bende orda olsaydim

neeee olurrr ben gelincede bulusalimm vüfennnnnn

KISKANDIM :p
hepiniz ayri ayri güzelsiniz (MART ANNELERI)
mart bebislerine gelincee onlar ne güzellik Yarabbimmmmmm....
Nisannnna bayildim yaaa o bakislar yokmu öyle insan bakinca ici bir hos oluyor insanin morali bozuksa gecsin Nisanin karsisina herseyi unutur - insanin ici bir hos oluyor görünce yaaa....
Defne mucuh mucuh mucuh elbisenizi kiskandik hanim efenndiiiiii....
Ecrin ve Ali tuna gercekten benziyorlarrrrr .... Fatma nasil verdin kilolari yada hic kilo almadin miiii??? seni daha bi kiskandimmmmmm...
Ali tunaya gelince Melek hic ama hicte zayif görünmüyor Pasacikk... hele nisanla karsilikli pozlarina bittim nasil kurulmus - ben erkegim ülen dermis gibi ...
hepisine birer birer MASALLAH

X