2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

güzel beril in doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşşş

krikitosçum çok güzel olmuş herşey mertte çok yakışıklı olmuş maşallah

krikitos ne kadar özendiğin ortada
herşey çok güzel olmuş ama içlerinde en güzel en yakışıklı mert olmuş

Berılım mavı boncuĞum doĞum gÜnÜn kutlu olsun nıce senelere seyracım aradım fakat cevap vermedın sanırım hazırlıklarla uĞraŞıyorsun tekrar berılın ılk yaŞı kutlu olsun,huzurlu saĞlıklı nıce senelere canımm

krikitos süpersin valla herşey harika olmuş çok özendim valla:))
canım mertte çok tatlı, ama ilgiden bunalmış belli çocuk ne olduğunu anlayamamış:)))
tekrar ilk yaş günü kutlu olsun mert'in....
saphiracım sana zaten bayılıyorum duru da annesi gibi çok güzel olacak sizde çok güzelsiniz canımmm

berılcım mavısım dogum gunun kutlu olsun...seyracım nıce seneler olsun mavısıne...
oglumun adaşı mertcık de fotolar da bır harıka.cok guzel resımler krıkıtoscum.

Yağmurcum hastalıklauğraşmaktan kutlamayı atlamışım canım.Yakışıklımızın doğum günü kutlu olsun tatlım.Daha nice senelerimizi buradan kutlarınız inşallah

kızıl derelı son mohıkan oglum mert )))

bunlar da hedayeler ve posetlenmıs hallerı.anane,babane dayı ve amcaya ayrıca buyuk magnetler verdım.

oglumun ıkıncı kez cocuklar ıcın mumu yakıp uflettıgımzde kıyametı kopardıgı an.

seker hamurlu kurabıyelerım.gerısı tabakta seker hamursuz farklı sekıllerde.bunları gorsel olsun dıye hazırlamıstım.

Krikitosçum,berilxim,Seyracım geçimiş doğum gününüz kutlu olsun sizlerinde .ıyiki doğurmuşsunuz bu bebeleri allah uzun ömür n asip eylesin

dılekcım cok tesekkur ederım cnm.

kızlar sacım nasıl olmus bu arada.rofle yaptırdım cok sık paket attırdım dogal dursun dıye.

yugmurcum herşey çok güzel olmuş ellerine saglık saçlarınıda çok begendim röfle vazgeçilmezimdir zaten sanada çok yakışmış ama gecenin yıldızı tabiyki mert çok tatlı olmuş böyle bi yakışıklıya hediye almak beni çok onurlandırdı ba arada

cnm benım cok tesekkur ederım.begendıgın ıcın.ayyyy ya cok sagol kız bak cok heyecanlandım valla.oglusum da cok sevıncek teyzesı senden hedıye alacagı ıcın.tabı bende.

Yağmurcum saçında çok güzel olmuş.Sende çok güzelsin maşallah.Sıfır beden :) Merti sen doğurdun dimi:):):)Ayrıca yuvarlak köfteler vardı onlar mercimek köftesimiydi

krikitoscum resimler bir harika canımmm..yalnız o elinde 1 tutan,katologdan bakıpta bayıldığımız pastaya inanamadım.nasıl bir yanıltmadır katologtaki resim.söyleseydin siteye,oraya yalancı bir vini değil yaptıkları pastanın resmini çekip koysunlar!
Mertcanımızın da doğumgünü kutlu olsun,nice nice senelere ailecek inşallah :)yağmurcum herşeyiniz çok güzel olmuş tatlım bayıldım :)
ve ayrıca benim için ve kızım için yazdığınız yorumlara da çok teşekkür ederim canlarım benim :)

Yağmurcum saçında çok güzel olmuş.Sende çok güzelsin maşallah.Sıfır beden :) Merti sen doğurdun dimi:):):)Ayrıca yuvarlak köfteler vardı onlar mercimek köftesimiydi

dılegım nırdeeee sıfır beden nırde ben daha 4 kılocuk vermem lazım dogum kılosundan.yapıstı ay gıtmıyo hos bende bısı yapmıyom ama ıse baslayınca verırım ınsallah.bu arada saclarımı begenmene savındım benımde hosuma gıttı ama daha alısamadım aynaya bakınca tuhaf gelıyo.yuvarlak kofteler patates koftesıydı canım.ayrıca mercımek koftesı de vardı hemen yanındakıler de mercımek koftesıydı canım.tırıf verırım ıstersen.

safısım gece kusum sagol tatlum hep beraber bebıslerımızle nıce seneler kutlayalım ınsallah.burada da paylasırız artıkın bızım gelın soyle yok damat boyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey

yagmur canım nıce mutlu yaslara yakısıklı son mohıkanınla
ben saclarını cok begendım cok yakısmıs

yağmurcum herşey süper görünüyo...
sende öyle..:)
tekrar nice senelere..
bakalım biz yarın napıcaz akannehir

krikitoscum side süpersiniz..
çok güzel bi doğum günü olmuş..ellerine sağlık..
allah bütün bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin..

yağmurcum çok güzel olmuş partiniz mert çok tatlı olmuş yaavv
ayrıca masadakilerde süper hele börek gözüme gözüme girdi valla bu aç halimle:)))