2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Kızlar süper görünüyorsunuz KRikos ve Yağmur77

bayıldım partilerinize ve yakışıklılarınıza.

allahım ne tatlı olmuşlar.Maşallah.

Nice mutlu yıllara inşallah.

yagmur canım nıce mutlu yaslara yakısıklı son mohıkanınla
ben saclarını cok begendım cok yakısmıs

yağmurcum herşey çok güzel olmuş..tekrar nice yıllara canımm

yağmurcum herşey süper görünüyo...
sende öyle..:)
tekrar nice senelere..
bakalım biz yarın napıcaz akannehir

yağmurcum çok güzel olmuş partiniz mert çok tatlı olmuş yaavv
ayrıca masadakilerde süper hele börek gözüme gözüme girdi valla bu aç halimle:)))

Kızlar süper görünüyorsunuz KRikos ve Yağmur77

bayıldım partilerinize ve yakışıklılarınıza.

allahım ne tatlı olmuşlar.Maşallah.

Nice mutlu yıllara inşallah.

kızlar herkeslere cok tesekkur ederım.yoruldum ama oglum ıcın herseye deger.azocum sana da kolay gelsın cnm sımdıden.pırosum canın cekmesın boreklerden bırısı su boregı dıgerı de kayserının meshur tandır boregı ...valla su boregının tozu kalmadı ama tandırdan bayagı arttı en cok su boregı yenıldı.herkeslerı opuyorum anneler...

yagmurcum buradanda kutlayim canim mini koglanin dogum gününü..iyki dogmus mert`n.

yağmurcuğum o kadar titiz hazırlığa değmiş ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey aile fotoğrafınız da sevgi yüklü

bugun azonun omer kaan kuzusunun dogum gunu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
ıyı kı dogdun yakısıklı prens

iyiki doğdun kaannnn , iyiki doğdun kaaaannnnnnnnnnnnnnnn , iyi ki doğdun iyiki doğdun iyi ki doğdun kaaannnnnnn :))

azocum nice mutlu senelere tatlım , Allah uzun , sağlıklı ömür versin kaanımıza

Yağmurcum gayet iyi duruyor saçların doğal duruyor.Bu arada enfes gözüküyor tarifi verirsen sevinim.Bayağı çok şey hazırlamışsın tiremusu bile gördüm:)

Yağmurcum nice mutlu senelere saçların çok güzel olmuş yakışmış oğluşun çok tatlı olmuş
birde dikkatimi çeken menünüz tam sevdiğim şeyler acıktırdın beni :)

Yağmurcum facede kutlamıştım ama yakışıklı oğlunun doğum gününü kutluyorum.Maşallah neler yapmışsın.Ah ben evde olsam ben de yapardım.Hıııh, kıskançlık damarlarım kabardı.Saçın hakkında yorum yapabilir miyim.Güzel olmuş ama daha önceki seni daha genç ve hoş göstermiş.Ben tercihimi ilkinden yana kullanıyorum..

Azocum yakışıklı prens Kaan Beyimizi yumoş yanaklarından öpüyorum ve çook güzel , sağlıklı ve uzun bir ömür geöirmesini diliyorum.Nice mutlu yıllara Kaancığım...

Yağmurcum gayet iyi duruyor saçların doğal duruyor.Bu arada enfes gözüküyor tarifi verirsen sevinim.Bayağı çok şey hazırlamışsın tiremusu bile gördüm:)

dılekcım cok tesekkur ederım cnm.patatesı haslıyosun ve ıyıce ezıyosun,pure gıbı yanı.ayrı bır yerde kuru soganı sıvı yagda kavuruyosun ıcıne salca ve baharat ozellıkle kımyon-pulbıber koyup patatese karıstırıyosun tabı tuzu unutma.sonra ıyıce karıstırıyosun.en son ınce dogranmıs maydonoz da koyup top top yapıyosun.afıyet olsun cnm ). bu arada tavuklu pılavımı tıramısuya benzettın kaydirigubbakcemile3 .kek kalıbına tavuk ve pılavı koymustum kalıp gıbı olsun dıye.goruntusu tıramısuya mı benzıyo akannehir

yasmıncım sagol cnm.tam 12 cesıt pasta dahıl.evde oldugum ıcın yaptım acıkcası.calısıyo olsam ımkansızdı sanırım.ya sacım yaslı mı gostermıs benı bak uzuldum sımdı mafoldumben mafoldumben mafoldumben ama kökü bende sıkılırsam az da uzasın kestırırım.

Yağmurcum nice mutlu senelere saçların çok güzel olmuş yakışmış oğluşun çok tatlı olmuş
birde dikkatimi çeken menünüz tam sevdiğim şeyler acıktırdın beni :)

yagmurcum buradanda kutlayim canim mini koglanin dogum gününü..iyki dogmus mert`n.

yağmurcuğum o kadar titiz hazırlığa değmiş ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey aile fotoğrafınız da sevgi yüklü

kızlar cok tesekkur ederım hepınıze . ıyıkı dogurmusuz bu bıcırıkları sayelerınde bızlerde keyıflenıyoruz...
azocum kaanın doğum günü kutlu olsun cnm.cokkkkk opuyorummmm mınık kusunu )))

yağmurcum daha önce yazdımmı hatırlamıyorm ama yazdıysamda tekrar olsun her şeyiniz çok güzel görünüyor, eline emeğine sağlık canım, tekrardan mutlu yıllar bıdığa

azocum ömer kaanın doğum gününü kutlarım, nice mutlu yıllara

iyik doğdun yağmurrr
iyiki doğdun yağmurrr
mutku yıllar sana

yağmur prensesimin doğum günü kutlu olsunnhihoyyythihoyyythihoyyyt

yağmur yazmışmıydım hatırlamıyorum ama güzel bir doğumgünü geçirmişsiniz
hazırlıklarına değmiş

şimdii
azonun kıvırcık kafa ömer kaanına
ve
lavişin güzel çekik gözlü kızı yağmura
nice mutlu seneler kuzular size