2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

seyracım , berilin doğum günü kutlu olsun , nice mutlu beraber seneler geçirmenizi dilerim..

seyracım güzel kızın berilin doğum günü kutlu olsun..nice nice yıllara canımm

CANIM ARKADAŞLARIM DOĞUM GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN GÜZEL DUYGULARINI YAZAN HERKEZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERıM
burdan canım sapiramada teşekkürlerimi ileltiyorum en büyük yardımcım destekçim herşeyimdi sağol canım arkadaşım..

veeeee fotolar geliyor.........

kapımızın ön kısmı

kapımızın arka kısmı balonlu

Son düzenleme:

bunlarda süslerimiz müsafirlerimize dağıttık

buda 21 kasım cumartesi kutladığımız doğum günü pastamız

buda görüntüsü berbat tadı güzel pastamız bu pasta katolagta süper görünüyordu ama yapılınca winee yi şeytana döndürmüşler ya bravo siteye çok üzüldüm katoloğa aldandık

Son düzenleme:

canım arkadaşım saphira güzel kızı duru okyanus gelinim olur kayınvalidesinide pek sever içten sarılır laf aramızda

canım gelinim oğlum

canım ailem

hiçbirşeye değişmem öperimmm

21 kasım cumartesi yaptığımız doğum günü kıyafeti üzerinde birde deketi olcaktı ama herkez bir parmak attığı için çocuğumun hışırı çıktı

yakışıklım

oğlum yürümek istiyor inatla salmıyorlar düşermiş hergün yürüyen çocuk yürüyemedi doğum gününde

bunlarda 1 kurabiyelerimiz üzeri şeker hamuru kaplı 1 ler çok küçük ama kalıpları küçükmüş meğer olsun görüntü güzeldi tadıda

masamız herşey çok güzeldi 23 kasımdaki masamız

mert asrın duru okyanus 3 tane bebek vardı herkeze yettiler valla

canım bütün yüklemeleri bitirdim şimdi görünüyormu andinacım
yağızımın annesi çok teşekkürler allah içimize sindirdi gerçekten

herşey çok güzel olmuş canım..kapı süsleriniz, balonlarınız, pastanız, süsleriniz süperr

Krikitos döktürmüşsün canım.Çok güzel herşey, ellerine sağlık.Oğluşa da mutlu seneler...

hersey süpermis ama hicbiri mert`n yakisikliliginin önüne gecememis...

ellerine saglik canim seninde masa harika olmus.

krikitosum resimler bir harika çıkmış

kızlar bugün ayrılıyorum biliyorsunuz bundan sonraki doğum günlerini şimdiden canı gönülden kutluyorum meleklerimin her şey çoook güzel olsun hayatlarında inşallah

krikitos herşey harika görünüyor..
ayrıntılara kadar ne kadar özendiğin belli süüper..
hele yakışıklın çok şık olmuş iki davettede..

ne güzel allah dostluğunuzu daim etsin...
saphiramın durusuda maşallah o ne tatlılık öyle:))