- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yagmur canım nıce mutlu yaslara yakısıklı son mohıkanınla
ben saclarını cok begendım cok yakısmıs
yağmurcum herşey çok güzel olmuş..tekrar nice yıllara canımm
yağmurcum herşey süper görünüyo...
sende öyle..:)
tekrar nice senelere..
bakalım biz yarın napıcaz akannehir
yağmurcum çok güzel olmuş partiniz mert çok tatlı olmuş yaavv
ayrıca masadakilerde süper hele börek gözüme gözüme girdi valla bu aç halimle:)))
Kızlar süper görünüyorsunuz KRikos ve Yağmur77
bayıldım partilerinize ve yakışıklılarınıza.
allahım ne tatlı olmuşlar.Maşallah.
Nice mutlu yıllara inşallah.
dılegım nırdeeee sıfır beden nırde ben daha 4 kılocuk vermem lazım dogum kılosundan.yapıstı ay gıtmıyo hos bende bısı yapmıyom ama ıse baslayınca verırım ınsallah.bu arada saclarımı begenmene savındım benımde hosuma gıttı ama daha alısamadım aynaya bakınca tuhaf gelıyo.yuvarlak kofteler patates koftesıydı canım.ayrıca mercımek koftesı de vardı hemen yanındakıler de mercımek koftesıydı canım.tırıf verırım ıstersen.
safısım gece kusum sagol tatlum hep beraber bebıslerımızle nıce seneler kutlayalım ınsallah.burada da paylasırız artıkın bızım gelın soyle yok damat boyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey
Yağmurcum gayet iyi duruyor saçların doğal duruyor.Bu arada enfes gözüküyor tarifi verirsen sevinim.Bayağı çok şey hazırlamışsın tiremusu bile gördüm:)
Yağmurcum facede kutlamıştım ama yakışıklı oğlunun doğum gününü kutluyorum.Maşallah neler yapmışsın.Ah ben evde olsam ben de yapardım.Hıııh, kıskançlık damarlarım kabardı.Saçın hakkında yorum yapabilir miyim.Güzel olmuş ama daha önceki seni daha genç ve hoş göstermiş.Ben tercihimi ilkinden yana kullanıyorum..
Yağmurcum nice mutlu senelere saçların çok güzel olmuş yakışmış oğluşun çok tatlı olmuş
birde dikkatimi çeken menünüz tam sevdiğim şeyler acıktırdın beni :)
yagmurcum buradanda kutlayim canim mini koglanin dogum gününü..iyki dogmus mert`n.
yağmurcuğum o kadar titiz hazırlığa değmiş ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey aile fotoğrafınız da sevgi yüklü