2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

canım evden dene bi daha istersen , bende yasminin resimlerini burdan görememiştim evde görebildim

ya bana da benzeten var , babaya da ben bilemiyorum artık kime benzediğini :))

mucizezim betül vera nın doğum günü kutlu olsun nice senelere cnm...geç oldu biraz ama kusura bakma hayatım

andişim cnm çok güzel bir partiydi herşey için teşekkürler cnm, bebişlerimiz çok tatlıydı yaa hepsi ayrı telden çalıyodu:))

Piroşum senin kızın bir harikaydı herzamanki gibi , sende öyle , elbisen , saçların süper güzeldin canım arkadaşım : )) geldiğiniz için çooook teşekkür ederim , umarım iyi vakit geçirmişsinizdir..

bugün krikitosumun yakışıklısı Mertimin doğumgünü alkisalkisalkis1 yaşın kutlu olsun kuzuuumm opuyorumnanaktan
geçtiğimiz cumartesi akşamı harika bir şekilde kutladık.herşey mükemmeldi,nasılda özenmiş kriktosçum,herşey süperdi valla yerimseniben

iyiki doğdun merttttt ,
ilk yaş günün kutlu olsun
krikitos resimleri merakla bekliyorum yaş gününü henüz yapmamış biri olarak

krikotes yakışıklı oğlun mertin doğum günü kutlu olsun..nice nice yıllaraa canımmm

andişim biz karı koca çok eğlendik valla, en kısa zamanda bize bekliyoruz oturmaya::)) korku filmide izleriz:)

krikitosçum yakışıklı mert in doğum günü kutlu olsun hep mutlu olsun............

Krikitoscum dünya tatlısı Mertimin doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu yıllara...

andişim facedede yazdım resimler çok güzel aile resminize batuşa kk annelerinin oldugub resme bayıldım orda olmayı çok isterdim valla nice mutlu yıllar batuya

ıyı kı dogdun oglumun adaşı mertcik.nıce yıllar sana saglıkla aılenle.............

kızllar bu arada bılıyorsunuzdur cumartesı oglumun dogum gununu yaptık.fotoları en kısa zamanda yuklıcem ınsallah.bekleyın benı anacım...

biraz geç oldu ama kusura bakmayın ne olur kızlar
betül vera ve mert daha nice yaşlar görün kuzular
iyiki doğdunuz

mert bebeğin doğum günü kutlu olsun sağlik mutluluk içinde nice mutlu yaşlar

mucizeciğim betül vera'nın doğum gününü kutlayamamıştım hafta sonu nice mutlu seneler

krikitoscuğum mert efe paşamızın da doğum günü kutlu olsun canım

mucizezim betül vera nın doğum günü kutlu olsun nice senelere cnm...geç oldu biraz ama kusura bakma hayatım
)

biraz geç oldu ama kusura bakmayın ne olur kızlar
betül vera ve mert daha nice yaşlar görün kuzular
iyiki doğdunuz

betül vera ve ben çok teşekkür ederiz teyzeleria.s.

andişim facedede yazdım resimler çok güzel aile resminize batuşa kk annelerinin oldugub resme bayıldım orda olmayı çok isterdim valla nice mutlu yıllar batuya

tatlım çok saol , dün bakamadım facee yoğunluktan , keşke gelebilseydin , ben seni geçen hafta aradım ama görmedin sanırım..neyse artık bir dahaki seneye , öpüyorum kocaman

Seyracım Betülcüğün doğum gününü kutluyorum ve nice sağlıklı uzun yıllar diliyorum...

TARİH............................................. BEBEKLERİMİZ...................................İSİ MLERİMİZ

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81
14 kasım 2009................................Oğuz Emre....... .............................dilekgoksuzoglu

15kasım 2009.....................................Bengisu.. .........................................elmalıtur ta

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos
19 Kasım 2009....................................Pelin..... ............................................sebnem-08

20kasım 2009..................................xxxxxxx..... ............................................cocost ar

21kasım 2009.....................................betül vera... ...........................................mucize

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009...................................Ömer Kaan.............................................. Azo

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

Seyracım güzel kızımız berilin doğum gününü kutluyorum nice senelere canım

kızlar ben yarından itibaren yokum yarın sabahta düzenlerim listeyi sonra bu işi kim devralacak benden :uhm: