Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili mysevercim , tatlı arkadaşım iyi ki doğurmuşsun kuzunu , nice mutlu sağlıklı senelere , kocaman öp prensesini benim için..
estelcimmm oğluşunla beraber geçireceğin güzel ve sağlıklı upuzun bir ömür dilerim , nice mutlu yıllara..
estelim tatlı kuzusu emir in ve myseverin şirin kızı durunun doğum günlerini kutluyoruz nice nice uzun yıllara yaşlara oğluşum ve ben sizin kuzularınızı uzaktan ama kokulu kokulu öpüyoruz
estelcim ve mysevercim ,yavrularınızın doğum günlerini kutlarım ,nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte..
mysever ve estelcım kuzularınızı ıyıkı dogurdunuz.nıce yıllar onların olsun.saglıklı mutlu huzurlu bır yasam onların olsun.tabı sızınde guzel anneler....
estel ,mysever kuzulariniz iyki dogmus..
mysever, estel miniklerin doğum günlerini kutluyorum,
kutlama fotolarınıda bekliyorum:))
estelcim ahmed emirimiz in doğüum günü kutlu olsun iyiki doğmuş cnm
mysevercim güzel prensesimiz durununda doğum günü kutlu olsun mutlu güzel yaşlara.....
ahmet emirimizin ve durumuzun doğum günleri kutlu olsun.mutlu mutlu nice senelere
Ahmed Emir ve Duru kızın doğum günleri kutlu olsun.. nice mutlu yıllara..
Ahmet Emir yakışıklısının ve güzel Durunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsunlar senelerce ve sevdikleriyle birlikte..
canım çok güzelmiş pastanız , nice mutlu senelere güzel kızına
ay bayıldım resimlere çok güel çıkmış kızım pastayada fotoğrafı ayrı bir güzellik vermiş canım benim yaa tekrar nice nice yıllara