2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

estelcim ve mysevercim ,yavrularınızın doğum günlerini kutlarım ,nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte..

mysever ve estelcım kuzularınızı ıyıkı dogurdunuz.nıce yıllar onların olsun.saglıklı mutlu huzurlu bır yasam onların olsun.tabı sızınde guzel anneler....

mysever, estel miniklerin doğum günlerini kutluyorum,

kutlama fotolarınıda bekliyorum:))

estelcim ahmed emirimiz in doğüum günü kutlu olsun iyiki doğmuş cnm

mysevercim güzel prensesimiz durununda doğum günü kutlu olsun mutlu güzel yaşlara.....

ahmet emirimizin ve durumuzun doğum günleri kutlu olsun.mutlu mutlu nice senelere

Ahmet Emir yakışıklısının ve güzel Durunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsunlar senelerce ve sevdikleriyle birlikte..

sevgili mysevercim , tatlı arkadaşım iyi ki doğurmuşsun kuzunu , nice mutlu sağlıklı senelere , kocaman öp prensesini benim için..

estelcimmm oğluşunla beraber geçireceğin güzel ve sağlıklı upuzun bir ömür dilerim , nice mutlu yıllara..

estelim tatlı kuzusu emir in ve myseverin şirin kızı durunun doğum günlerini kutluyoruz nice nice uzun yıllara yaşlara oğluşum ve ben sizin kuzularınızı uzaktan ama kokulu kokulu öpüyoruz

estelcim ve mysevercim ,yavrularınızın doğum günlerini kutlarım ,nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte..

mysever ve estelcım kuzularınızı ıyıkı dogurdunuz.nıce yıllar onların olsun.saglıklı mutlu huzurlu bır yasam onların olsun.tabı sızınde guzel anneler....

estel ,mysever kuzulariniz iyki dogmus..

mysever, estel miniklerin doğum günlerini kutluyorum,

kutlama fotolarınıda bekliyorum:))

estelcim ahmed emirimiz in doğüum günü kutlu olsun iyiki doğmuş cnm

mysevercim güzel prensesimiz durununda doğum günü kutlu olsun mutlu güzel yaşlara.....

ahmet emirimizin ve durumuzun doğum günleri kutlu olsun.mutlu mutlu nice senelere

Ahmed Emir ve Duru kızın doğum günleri kutlu olsun.. nice mutlu yıllara..

Ahmet Emir yakışıklısının ve güzel Durunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsunlar senelerce ve sevdikleriyle birlikte..

arkadaşlar hepinize tek tek sonsuz teşekkürler..

inanın nasıl mutlu oldum anlatamam..

kuzeniimin çok ağır rahatsızlığı nedeniyle kutlamamız pazartesi gününe ertelendi..
çok şükür ama sağlık olsun ne yapalım..

ve gerçekten burda olmaktan büyük keyif alıyorum ve mutluyum.. zira oğlumun halaları olacak kişiler bile daha aramadılar..ama hiç biriniz atlamadan tek tek kutladınız çook teşekkür ediyorum hepinize tek tek..

herkese çok teşekkür ediyoruz allah uzun sağlıklı ömür versin kuzularımıza duruda bende hepinizi çoook öpüyoruz

mysever ve estel bebşllerininzin doğum günü kutlu olsun..allah nice güzel yıllar göstersin...mutluu yıllar

buraarda kaç gündür g.remedim bilg. bozuktu..arad net gitti geldi..arada kaçırdıüğım arkadaşlarımın da kuzularının doğum günlerini yürekten kutlarım kızlar..

evet kızlar biraz geç oldu ama fotograf makinesinin oyunu yüzünden anca atabiliyorum resimleri işte pastamız

ogün hava felaket soguktu dışarda oldugu için kızımı istedigim gibi giydiremedim bunlarda birkaç foto

kızımın pastaya saldırma çalışmaları

mumu üfrlerken

ve pastasını keserken

Son düzenleme:
ay bayıldım resimlere çok güel çıkmış kızım pastayada fotoğrafı ayrı bir güzellik vermiş canım benim yaa tekrar nice nice yıllara

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

kız hepiniz yarın doğurmuşsunuz haa birkaçınız bugün doğuramaz mıydı bak boş kalmış kaydirigubbakcemile3

canım çok güzelmiş pastanız , nice mutlu senelere güzel kızına

ay bayıldım resimlere çok güel çıkmış kızım pastayada fotoğrafı ayrı bir güzellik vermiş canım benim yaa tekrar nice nice yıllara

teşekkür ederiz teyzeleri gerçekten pasta istedigim gibi oldu içime sindi tadıda güzeldi ama fotograf konusunda az fotografımız var ona üzülüyorum

h.mime cok guzelsınız canım
mutlu ve huzurlu nıce dogumgunlerı ınsa allah
pastanız cok sık gorunuyor

hmine çok pozitif duruyosunuz ailece pastanızada bayıldım..

allah nice yaşlarını kutlamayı nasip etsin..

h.mineciğim pasta ve fotoğraflar çok güzel
zeynep ceylinin bütün fotoğrafları çok güzel maşallah annesi