2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Minikcim Allah mutluluğunuzu bozmasın.Kocam da laz sayılır.Her ne kadar kütüğümüz Adapazarı da olsa.Bunlar hafiften kalın kafalı oluyolar:)))

Bu arada Emiralp büyümüş.Kravatına da bayıldım.Allah damatlığını da göstersin inşallah.Nice mutlu yıllara.

Darilgencim sizin fotolar nerde?

kalimero benim eşimde istemiyor face falan resim koymamaı zaten face de zor izin verdi profilim gizli allahtan:))
laz adamları böyle oluyor eşlerini kayırdıklarını zannediyorlar onlar da öyle görmüş canım ne yapacaksın...

lavısım aslında sadece kıskanclık meselesı degıl bu
hos senın gıbı genc ve guzel haunu elbette kıskanır kocısın

minikcim oğluşunun doğumgünü kutlu olsun..
çok şeker çıkmış resimlerde kendide kravatıda..:))
bu arada bende denizannem gibi imrendim kalabalığa bizimkide yalnız kendi aramızda geçti..

tsk ederız nazlımelek teyzesı
bır sonrakı yasgunlerını kalabalık kutlarsınız ınsa allah

minikcim kutlarız oğlunun yaş gününü ; nice yıllara ,çokta yakışıklı olmuş fırlama ...

Bu arada Emiralp büyümüş.Kravatına da bayıldım.Allah damatlığını da göstersin inşallah.Nice mutlu yıllara.

Darilgencim sizin fotolar nerde?

emiralpin kravata ben de bayıldım, çok güzel geçmiş doğum gününüz minikçim, 41 kerem maşallah oğluşuna da.

yasmin canım ben malumunuz devlet memuru hemşire olarak 1 yaş dolar anne nöbete başlar vaziyetindeyim, şu anda nöbetçiyim senin anlayacağın, yarın eve gittiğimde yorgunluktan ölmemiş ve ateş izin verirse hemen ekleyeceğim fotoları,
bu arada oğluşumdan ayrı ilk gecem ve çok yoğun bir nöbet yeni oturabildim ancak, oğluşum ne yapıyor meraktan ölüyorum, çünkü geceleri sadece emiyor ve biberona falanda alıştıramadım maalesef, umarım çok ağlamaz, off ağlıcam şimdi yine aklıma geldi kuzum,mafoldumben

durunun doğum günü kutlu olsun

iyiki doğdun prensesim tüm ömrünün sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı geçmesini dilerim

duru duru duru duru..kasım annelerinin en coool ve en güzel gülen cimcimesi , iyi ki doğmuşsun tatlımmmmmmmm , sayende dünyalar tatlısı ananı tanımış olduk Şeniz

canımmm nice mutlu senelere , tüm ömrün senin kadar güzel , sağlıklı ve mutlu geçsin , o gülümsemelerin hiç eksik olmasın yüzünden...:1hug:

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

doğğum gününüz kutlu olsun kasım bıcırıkları:)

çok güzel resimler yüklemişsiniz hepsine tek tek bayıldım..
minik pastanız çok şık nerde yaptırdım bende böyle sade bişey istiyorum çok zımbırtılı olmasın üstü malum erkek adam:)

minikçim esrarengizlik olayına bende katılıyorum ama merak ettim seni:)

eylül teyzesi
darilgen teyzesi
dilek teyzesi ve
estel teyzesi hepınıze kocaman tsk edıyor ıslak ıslak opuyoruz sızı

estelcım pastamızı beyaz fırında yaptırdık
ben aslında wınnynın arkadaslarını da beklıyordum ama bal fıcılarıyla bırlıkte tek geldı
ama guzeldı
ayrıca bende senı ve oglusunu merak edıyorum

canım lelalımın 1 yıl once bıre cıcek verıldı kucagına
mınıcık adı gıbı DURU
ıyı kı dogdun kuzum, ıyı kı dogurdun annesı

güzeller güzeli prensesimi
z duru
yaşgünün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle sevdiklerinle
en kötü gününüz böyle olsun
lellcim canım arkadaşım herşey gönlnüzce olsun nice mutlu yıllara...

emiralpin kravata ben de bayıldım, çok güzel geçmiş doğum gününüz minikçim, 41 kerem maşallah oğluşuna da.

yasmin canım ben malumunuz devlet memuru hemşire olarak 1 yaş dolar anne nöbete başlar vaziyetindeyim, şu anda nöbetçiyim senin anlayacağın, yarın eve gittiğimde yorgunluktan ölmemiş ve ateş izin verirse hemen ekleyeceğim fotoları,
bu arada oğluşumdan ayrı ilk gecem ve çok yoğun bir nöbet yeni oturabildim ancak, oğluşum ne yapıyor meraktan ölüyorum, çünkü geceleri sadece emiyor ve biberona falanda alıştıramadım maalesef, umarım çok ağlamaz, off ağlıcam şimdi yine aklıma geldi kuzum,mafoldumben

ah canım benim başladımı nöbetlerin artık kolay gelsin sana ateşe kim bakıyor peki gece babasıyla mı kaldı zamanla buna alışırsın tabi canım ama zor işte herşey gibi bu da zor ağlamak istemiyorum :sinifsinif:

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

cool kızımız Duru'muzun doğum günü bugün Lelalcim iyiki doğurmuşsun bu kuzuyu şimdi bizim için kocaman öp onu, durucum canım kızım iyiki varsın Şeniz

ya bunlar niye küçücük çıkıyor böyle bozdum ayarlarını önceden ne güzel oluyordu :uhm:

Duru güzellik Duru'nun doğum günü kutlu olsun, iyiki doğmuşsun, annen seni iyiki doğurmuş.