2009 Kasm Anneleri

kanguru da neyin nesi
haa hatırlar gibi olduım gaaba
bi de ana kucağı var aynı diil mi onlar yaa

yok kız ana kucağı farklı bişey.. yani sanırım :)

benim arkadas aldı acaip memnun elifsun hem bizim sosyetiklerden neyimiz eksikkk

yaaa.. kullananlar varsa ve memnunsa tercihim bundan yana tabi.. bide bununla hem yatırabiliyoruz hem oturtabiliyoruz bebişleri.. ve küçükken bunun içindeyken emzirebiiriz bile

:roflol::roflol::roflol::roflol:Tecrübeli anne ayları karıştıyor baksanaaaa:roflol::roflol::roflol: Ya napim tam olunca 18-19 gibi işte o arada kalıyorum yarın olunca normale dönerim :roflol::roflol:Aklıma geldikçe yazarız canım daha 2, olan arkadaşlarımızda var onlarda ekler güzel olur ..Açıkçası şuan alınacaklarda sizleri takip ediyorum hani marka vs olarak ama kullanışta ne nedir biliyorum birde şu çok işinize yarayacak .....odayı ayırdığınızda zira doktorlar birkaç ay sonra oda ayırın diyorlar bebek telsiziyerimsenibenİlk başlarda değil ama aklınızda bulunsun...

oleeeyy bizim tolki volkimiz var.. arkadaşım vermişti.. demek çok işme yarayacak...

ya nazlım ben geçen okudum 2 yıl oda ayrılmasın yazıyordu bana çok uzun geldi bu süre zira o yaşta çocuğun herşeye aklı erer yani :utangac:
gerçi dr.ların da herbirinin fikirleri farklılık gösteriyor ama napmak gerekir acaba

kız kartanesi 2 yaşında çocuk kocaman oluyo... aynı odada ne işiniz var anacım...
bence ek gıdalara geçince yani 6 aylıkta ayırmak gerek...

kartanesi bence sen onu hemen bitirmelisin :)))
zaten hareket te etmiyo fazla senin bebişşş
valla sorumlusu sensin bana göre :)))
bize de eşimin babanesi bir sürü şey örüyoo
yelek hırka vs.ama ben kendimde yapmak istiyorum
onun tadı bii başka olsa gerek....

offf başım ağrımaya başladı yineee
meleğim bana çok çektiriyor hamilelikte ama
inşallah doğunca hiç üzmeyecek annesini..
ben azcık uzanıcam,geçicek gibi değil,görüşürüz kızlar
...

ınanın ozaman 22 yaşındaydım bende aynı bundan 10 yıl önce 23te aldım Doğamı kucağıma bebeğim dergilerini alırdım hep okurdum sonra gelişim kitapları internet elimizin altında yardımcı kaynak çok annem yok yanımda kimse yok napıcam birde istiyorum kendi ilke ve inkılaplarım doğrultumda büyüteyim kurallar doktorlarında yardımıyla bu yaşa geldik:)Çok şükür Doğada istediğim oldu inşallah bu bebişimde sağlıkla huzurla büyür..En önemlisi onları en mutlu eden ne biliyormusunuz????Hadi bakalım cvplar:)

ilk bebekleri olanın allah yardımcınız olsun herşey alınacak ikinci bebekleri olanın hemen herşeyleri var fazla masrafımız yok bebek odam var,küçük sepet var nenni yani,mama sandalyem var,bebek arabam var,kıyafetlerde var ama erkek olursa yeniden alınacak o başka kangurum var,evde salıncağımızda var bisikletimizde var,yeni doğan bezlerimizdende accuk var,biberon,mama kaşıkları,ateş ölçer
battaniyeler ooooo daha sayimmi aklıma bu kadar geldi çok işiniz var çok :roflol:

listeni yap paranı hazırla bir gidişte hepsini almaya çalış hem o zaman indirim yaparlar daha ucuza gelir hem de sen yorulmamış olursun
eğer arabayı önce alcak olursak
ana kucağı
bebek arabası
oto koltuğu
bunların üçünü aynı anda aynı yerden alayım diyorum ben
nazlıı, iteek (gerçi hatun yok uğramadı hiç), krispi
ve diğer tecrübeli anneler başka ne lazım söleyin hele

haklısın ama listem yok daha yavastan şu liste işine girmem lazım.izmiri biliyosun sanırım bornovada bi dükkan bulmuş arkadasım sena bebe diye chicco,kraft bütün kaliteli markaları satıyomuş olmayanıda getirtiyomuş.fiyatları çok daha uygunmuş hemde elden taksitte yapıyomuş büyük ihtimalle herşeyi ordan alırım.

ben cocuk gelişimi ve eğitimi konusunda eğiitm almıstım belgelerim bile var bu konuda bir süre bir merkezde usta eğitmenlik yapmıstım

ilk bebekleri olanın allah yardımcınız olsun herşey alınacak ikinci bebekleri olanın hemen herşeyleri var fazla masrafımız yok bebek odam var,küçük sepet var nenni yani,mama sandalyem var,bebek arabam var,kıyafetlerde var ama erkek olursa yeniden alınacak o başka kangurum var,evde salıncağımızda var bisikletimizde var,yeni doğan bezlerimizdende accuk var,biberon,mama kaşıkları,ateş ölçer
battaniyeler ooooo daha sayimmi aklıma bu kadar geldi çok işiniz var çok :roflol:

Bende hiç birşey yok:))))))))Napim ozaman bir arkadaşımın çok ihtiyacı vardı Allah nasibini yollar onunda dedimm ve hepsini verdim odayı bile ..Birde özeniyor insan oda yeni yeni cicilerle büyüsün kalabalık aile herkez birer bişiler alıyor tamamdır:)Örgüleri kaldırmışım oda örnekleri lazım olur diye onlara baktım dün içlerinde kullanabileceklerim var ama en güzeli ona 3 koli kitap sakladım alkisalkisalkis

haklısın ama listem yok daha yavastan şu liste işine girmem lazım.izmiri biliyosun sanırım bornovada bi dükkan bulmuş arkadasım sena bebe diye chicco,kraft bütün kaliteli markaları satıyomuş olmayanıda getirtiyomuş.fiyatları çok daha uygunmuş hemde elden taksitte yapıyomuş büyük ihtimalle herşeyi ordan alırım.

Canım İzmirde yardımcı oluruz şuan için k.altında mina ve barış bebe önde gidiyor bütün markalar uygun fiyatlara yok yok desemyerimseniben

selamlar kızlar...ben geldim...sabah amniyosentezim yapıldı.çok panikledim ama korkulacak birşey yokmuş.şimdi dinleniyorum 10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmamamı söylediler...inşallah bu günlerimi atlatıp hayırlısıyla sonuçlarımı güzel alırım...şimdilik kaçıyorum yatmaya devam edicem,çünkü hafif hafif sancı giriyor.size iyi sohbetler...arada bir uğrarım...

Bende hiç birşey yok:))))))))Napim ozaman bir arkadaşımın çok ihtiyacı vardı Allah nasibini yollar onunda dedimm ve hepsini verdim odayı bile ..Birde özeniyor insan oda yeni yeni cicilerle büyüsün kalabalık aile herkez birer bişiler alıyor tamamdır:)Örgüleri kaldırmışım oda örnekleri lazım olur diye onlara baktım dün içlerinde kullanabileceklerim var ama en güzeli ona 3 koli kitap sakladım alkisalkisalkis

Canım İzmirde yardımcı oluruz şuan için k.altında mina ve barış bebe önde gidiyor bütün markalar uygun fiyatlara yok yok desemyerimseniben

odayıdamı kız odayı neden verdin hadi kıyafetler araba felan bişeyde oda verilirmi kız hani sen daha bebek yapmasın ihtiyacım yok dersin sevabına verirsin şimdi hepsini baştan alıcan kız allah yardımcın olsun o zaman

vallahi nazıl yardımcı olursan çok sevinirim.bikaç yer ismi alırım senden.bende doğma büyüme izmirliyim bilmediğim yeri yok ama bu bebiş işlerinde hiç bi yeri bilmiyorum :)

valla ben de beşik anakucagı hani ev için sallanan sanırım bebk arabası puset yani onu almayacagız oyun sandalyeside var..biz büyük eşya olarak oda takımı balacaz gerçi babamlarda biz alırız diyorlar ama bakalım..fiyatlarda 2 ila 2 buçuk arası bizim baktıklarımız...kıyafet bakım setleri falana lınır görümcemin ç.alıştıgı yerde bir çok şey ucuz orada bulabildiklerini alıyor zaten... bizde bugün kulaktan ateş ölçerlere baktık 80 ne mi bir yerde eşim braun görmüş..onu görümcemde kullanıyor çok memnunlar bizde ondan alacaz kısmetse bakıyorum indirime girince kampanya falan olunca alacaz...kıyefet olayımızda sagolsun çevreden halleden çok ..ailelerimiz sagolsun hepsi alacak ama ben ilk onlar alacagını alsın sonra ekleme yaparım diyorum duruma göre.. bende bebegi 6 ay kadar yanımda yatırırım sanırım sonra odasına zaten 6 ay olunca dönemeye başlayıp bazen emekleme dönemine bile gelebiliyorlar o yüzden beşik sakıncalı olabilir yan boyu çok uzun degil çünkü..

kız mavi deniz delimisin bak bi adres veriim orda cok daha uygun ne verecen 2.5 delirdinmi

selamlar kızlar...ben geldim...sabah amniyosentezim yapıldı.çok panikledim ama korkulacak birşey yokmuş.şimdi dinleniyorum 10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmamamı söylediler...inşallah bu günlerimi atlatıp hayırlısıyla sonuçlarımı güzel alırım...şimdilik kaçıyorum yatmaya devam edicem,çünkü hafif hafif sancı giriyor.size iyi sohbetler...arada bir uğrarım...

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebişine

kız kartanesi 2 yaşında çocuk kocaman oluyo... aynı odada ne işiniz var anacım...
bence ek gıdalara geçince yani 6 aylıkta ayırmak gerek...
evet yaa bence de 6 ay yeter 6 aydan sonra geçsin yatsın odasına kaydirigubbakcemile

geçmiş olsun canım yat yat kalkma dinlen iyicee

ooh mavi senin de herşeyin tammış
neyse yaa zamanla alırız hepsini allah yardım eder dimi amaa hihoyyyt

kartanesi bence sen onu hemen bitirmelisin :)))
zaten hareket te etmiyo fazla senin bebişşş
valla sorumlusu sensin bana göre :)))
bize de eşimin babanesi bir sürü şey örüyoo
yelek hırka vs.ama ben kendimde yapmak istiyorum
onun tadı bii başka olsa gerek....

offf başım ağrımaya başladı yineee
meleğim bana çok çektiriyor hamilelikte ama
inşallah doğunca hiç üzmeyecek annesini..
ben azcık uzanıcam,geçicek gibi değil,görüşürüz kızlar...

geçmiş olsun canım... baş ağrısı da çok zor oluyor valla...

ben de sadece doğum için lazım olanların listesini yaptım... diğerleri halen duruyo

neyse kızlar ben kaçıyorum..iyi akşamlar...a.s.

Belinaycım geçmiş olsun canım..Kesinlikle sonuçların çok güzel çıkacak şu 2 gün kalkmadan yat dinlen sonraki günler ise kendini hiç yorma..Ve dualarımız sizlerle inanıyorumki hep güzel sonuçlar gelecek :Saruboceq::Saruboceq:
odayıdamı kız odayı neden verdin hadi kıyafetler araba felan bişeyde oda verilirmi kız hani sen daha bebek yapmasın ihtiyacım yok dersin sevabına verirsin şimdi hepsini baştan alıcan kız allah yardımcın olsun o zaman
Ya haklısın nedesende cnm çok ihtiyaçlıydı bende ozaman zarfında zaten düşünmüyordum kalan bir iki parça birşey onuda depoya yolladım ama şuan için kullanabileceğim birşey yok içinde..Allah büyük be canım inanıyorumki yardım edecektir bu konudada .:Saruboceq::Saruboceq:
vallahi nazıl yardımcı olursan çok sevinirim.bikaç yer ismi alırım senden.bende doğma büyüme izmirliyim bilmediğim yeri yok ama bu bebiş işlerinde hiç bi yeri bilmiyorum :)

tabikii cnm yaa ne demek bebişleri giydiricez Şuan için kemeraltı cidden favori Barış beb ve mina bebe ve markalarda belli ya gidince aklım çıkıyor:)Uzunsüredir hoş gitmedim ama zamanı yaklaştı..

BEN Azıcık daha ütüye devam edeyim gelir gider okurum yazılanları a.s. a.s.

Son düzenleme:
neee 6 aylık bebeği başka odayamı koyacanız valla siz bi doğurunda onun tadına varın annelik öyle bişeyki ondan 2 dakika ayrılamazsınız ben o duyguyu çok yoğun yaşadım ve hala yaşamaktayım kızım 3 yaşında ama hala bizimle yatıyor ben onu odada tek başına bırakamam sanki biri alıp gidecekmiş gibi hissediyorum onu terketmişim gibi oluyorum o yüzden kızlar ikinci doğana kadar kızım benimle yatacak ondan sonra mecburen ayıracam yani 6 ay çok küçük kızlar heleki gece süt emecek zırt pırt kalk git odasına emzir geri dön bence pek mümkün değil ama yaşadıkça nedemek istediğimi anlarsınız belki şimdi söylediklerim size abartılı gelmiş olabilir ama bana hak vereceksiniz

kızlar uygun bebek odası görmek istiosanız özelden msj atın link yollayım 800 den baslıo

Back
X