kanguru da neyin nesi
haa hatırlar gibi olduım gaaba
bi de ana kucağı var aynı diil mi onlar yaa
yok kız ana kucağı farklı bişey.. yani sanırım :)
benim arkadas aldı acaip memnun elifsun hem bizim sosyetiklerden neyimiz eksikkk
yaaa.. kullananlar varsa ve memnunsa tercihim bundan yana tabi.. bide bununla hem yatırabiliyoruz hem oturtabiliyoruz bebişleri.. ve küçükken bunun içindeyken emzirebiiriz bile
:roflol::roflol::roflol::roflol:Tecrübeli anne ayları karıştıyor baksanaaaa:roflol::roflol::roflol: Ya napim tam olunca 18-19 gibi işte o arada kalıyorum yarın olunca normale dönerim :roflol::roflol:Aklıma geldikçe yazarız canım daha 2, olan arkadaşlarımızda var onlarda ekler güzel olur ..Açıkçası şuan alınacaklarda sizleri takip ediyorum hani marka vs olarak ama kullanışta ne nedir biliyorum birde şu çok işinize yarayacak .....odayı ayırdığınızda zira doktorlar birkaç ay sonra oda ayırın diyorlar bebek telsiziyerimsenibenİlk başlarda değil ama aklınızda bulunsun...
oleeeyy bizim tolki volkimiz var.. arkadaşım vermişti.. demek çok işme yarayacak...
ya nazlım ben geçen okudum 2 yıl oda ayrılmasın yazıyordu bana çok uzun geldi bu süre zira o yaşta çocuğun herşeye aklı erer yani
gerçi dr.ların da herbirinin fikirleri farklılık gösteriyor ama napmak gerekir acaba
kız kartanesi 2 yaşında çocuk kocaman oluyo... aynı odada ne işiniz var anacım...
bence ek gıdalara geçince yani 6 aylıkta ayırmak gerek...