6 ay küçük olabilir krispim ama 3 yaş da çok büyük diil mineee 6 aylık bebeği başka odayamı koyacanız valla siz bi doğurunda onun tadına varın annelik öyle bişeyki ondan 2 dakika ayrılamazsınız ben o duyguyu çok yoğun yaşadım ve hala yaşamaktayım kızım 3 yaşında ama hala bizimle yatıyor ben onu odada tek başına bırakamam sanki biri alıp gidecekmiş gibi hissediyorum onu terketmişim gibi oluyorum o yüzden kızlar ikinci doğana kadar kızım benimle yatacak ondan sonra mecburen ayıracam yani 6 ay çok küçük kızlar heleki gece süt emecek zırt pırt kalk git odasına emzir geri dön bence pek mümkün değil ama yaşadıkça nedemek istediğimi anlarsınız belki şimdi söylediklerim size abartılı gelmiş olabilir ama bana hak vereceksiniz
hem akıl vermek gibi olmasın da şimdi diğer bebiş doğunca odasını ayırırsan kızına ağır gelmez mi yani daha fazla kıskanır küçük geldi beni attılar odaya diye düşünmesin şimdiden ayırman daha mantıklı değil mi?
ayrılmak istenmez belki ama en geç 2 yaşında kendine güveninin oturması için ayırmak gerekiyomuş 1 yaş falan uygun olabilir belki ayırmak için